Предстои ли нова икономическа криза и заради коронавируса? - 2

• 279 987
  • 5 315
  •   1
Отговори
# 2 325
И ако не работиш от вкъщи,работодателят да се съгласи да отсъстваш още 14 дни.Мисля,че властите разчитат на ко доди.Който се разболял,ще стои дОма.Кой може ша бачка.Всичко ще решават в крачка.И без това повечето мерки,които тръбят по тв не са точно така.Нито със заемите,нито с изтичащи телкове,рецепти,карти за транспорт с намаление и пр.''хубавини''.

# 2 326
  • София
Ако високите Т повлияят на вируса, както се говори, значи ще има затишие през летните месеци и после ще се види.

# 2 327
Нали последно казаха,че не се влия от високи температури.Даваха за пример Аризона.Още малко и ще си покаже покрай охлабването на мерките.

# 2 328
  • София
Едни викат така, други-иначе. Ще се види през летните месеци, дали ще има затихване на вируса.

Днес се замислих за школите за танци. Кой знае кога ще отворят, ако не фалират.

# 2 329
  • София
По-скоро хората общуват на открито, срещат се на вън, бизнес срещи могат да се правят на отворени прозорци, в този смисъл, иначе не знам дали 33+ градуса ще му повлияят кой знае колко, а дано, но ще видим.

# 2 330
Едни викат така, други-иначе. Ще се види през летните месеци, дали ще има затихване на вируса.

Днес се замислих за школите за танци. Кой знае кога ще отворят, ако не фалират.
Немалка част от тях правят онлайн уроци. Имам една позната, която ги "посещава", както и друга позната, която преподава. Намират се начини да оцелеят, пък дано им се получи.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 11:35 от Уейв

# 2 331
Моя близка ходи по такива занимания и споредели, че започват уроци на открито. Беше кахърна къде ще ходи по тоалетната.

# 2 332
Днес в нашия парк имаше точно три групички, докато преминавах, организирани с инструктор. Едните бяха деца, другите две - млади хора. С постелките, пудовките, степерите. Музика. Броих. Нямаше по-голяма група от десет човека. хубаво ми стана. Бяха на дистанция, и с какво настроение Heart Eyes

Имам надежди аз да не става бръм . Особено като изгледах Кунчев, че и сутринта Тошето ми оправи настроението. Така се прави монологов брифинг. С изразителни паузи, с жестомимики, с ...нали ?, да си имаме уважението, нали и т.н. Много беше свежичък. Дано по- често гледаме него.

# 2 333
Школата, която посещава дъщеря ми до сега бяха на онлайн уроци. За малките деца е много тъжно и трудно. Моята много трудно я мотивирах. За съжаление, това много се отрази на формата й. От тази седмица са на вън. Трудно й е да влезе в ритъм, но не се отказва. Надявам се, че до месец ще е възвърнала старото си ниво и от новия сезон ще може отново да ходи по състезания, защото й се отразяват много добре най-вече емоционално.

# 2 334
  • София
Занимания навън добре, но според мен не трябва да имат пряк контакт, което трудно се получава при различните видове танци. Онлайн уроците са вариант, да.
Не знам как ще се получат нещата във фитнес залите от понеделник. Някак не мога да повярвам, че след всеки трениращ ще се дезинфекцира и климатичната инсталация ще е безопасна.

# 2 335
на 4 часа фитнеса да се проветрява - това е нищо. Климатиците в контекста на епидемия не помагат, а вредят въртейки един и същ въздух.

# 2 336
  • София
Именно. Говори се, че климатиците вредят, а в една фитнес зала не може без климатици. Потенето е също фактор. Пипаш уредите с мокри ръце, след теб идва следващият и трябва да започне да чисти първо, за да е сигурен, че ще е чисто.
И досега в залата, в която тренирам, има дезинфектанти, но много малко хОра дезинфекцират след себе си. Повечето слизат от уреда и заминават, а следващият се качва, пипа и започва тренировка.

# 2 337
Чрез потта се предава също, не случайно препоръките са да не се правят групови тренировки в затворени помещения. Съветва се да се тренира вкъщи или на открито - бягане, каране на колело и т.н.. Ама, кой слуша. За правителството е по-важно да се гласува пак за тях и не искат да рискуват от недоволни граждани. Приоритети...

# 2 338
  • София
Чета отзиви във фейса, че много хОра са доволни от отварянето на залите и още в понеделник сутринта ще са на линия за тренировки. На този етап аз ще се въздържа.

# 2 339
Не знам защо се очаква, че правителството трябва да мисли за всички малоумници, които хукнаха по кафенета и сега ще се юрнат и във фитнесите. Изписаха се тонове изследвания и препоръки, за който вируса е измишльотина, ще си остане такава и не можеш да го спреш, да си живее живота.9

Общи условия

Активация на акаунт