Смешки от форума 33

• 84 210
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Е, значи аз нямам паразити в тялото си! Хип-хип-ура! Пояснявам - обичам като подправка чесъна, но не завършвам такива пикантни ядения със сладко, а с миене на зъби Wink

# 181
Хахаха, супер яка е темата!

# 182
Уф, аз съм идеалният дом за св. Паразитий... Плющя сладко като невидяла, а чесън почти не ям. Обаче ме гложди екзистенцуалният въпрос дали ям сладко, защото имам паразити, или имам паразити,  защото ям сладко...

# 183
Цитат
Здравейте, снощи забелязах , че синът ми, който е на 13 години има по-изпъкнала лява половина в областта на гърдите.
Цитат
В ляво е сърцето и от ударите му може да има леко изпъкване.

Може да е влюбен.

# 184
"ВМА с горещ телефон за психологична помощ в условията на коронавирус.
Всички хора, които изпитват прекомерен страх, тревога или безсъние, свързани с пандемията от COVID-19, ще могат да се срещнат и да разговарят със специалистите от ВМА"

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/vma-s-goresht-telefon-za-p … ronavirus-2223385

It's a trap! Представяш ли си да го вдига телефона Генерала!
Лекооо, един по един звънете, че ще блокира.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 14:51 от criisi

# 185
  • Другата България
Когато нямаш никаква представа какво говориш, но пък много държиш да се изкажеш:
Цитат
За съжаление, не виждам такава реакция у този господин - виждам само броене на болни. Не го видях да пътува, за преглежда готовността, да се интересува лично.. само като Борисов го покани и той ходи с него по клисар.
Всъщност се има предвид жаргонното https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%BF%D1%83%D0%BA%D0%BB%D … D1%81%D0%B0%D1%80
А и не знам как може да се преглежда "готовността", но не искам и да знам....

# 186
  • BG
Това изказване много ми хареса, по-специално бързината на писане и последващото разбиране от отсрещната страна SmileySmileySmileySmiley

"За трети път и по-бавно го пиша, даже ще го подчертая, белким стане ясно тоя път - обсъдих цитат, в който някой се опитва да спекулира с чуждата мотивация за писане тук ...."

# 187
  • Mediterraneo
Много ме кефи. Пиша бавно, защото някои бавно схващат Simple Smile

# 188
Това е лаф на АбсурТ, тя се губи по трасето някъде.

# 189
  • пак там
пОклисар е служител, който върви след клисаря и събира даровете за него.

# 190
Цитат
Никой не издирва никого, РЗИ-тата ги издирват в смисъл по-бързо да ги уведомят и да ги тестват, а не, че ги издирват, за да ги установят къде са.

Ко речи?

# 191
Нов прочит на "Самурай без меч е същото като самурай с меч, само че без меч." 😆

# 192
Цитат
Борис Дж. и Доналд Тръмп ми носят усещането, че Бай Ганьо  преди да се върне от Чикаго е успял да омотае някоя местна девойка, след тава прикачването му е било баш през Острова, та и там е имал "туй-онуй" и еги е тези двамата... Дори Борисов ми е по-малко нелеп и смешен.
Joy

# 193
Цитат
Борис Дж. и Доналд Тръмп ми носят усещането, че Бай Ганьо  преди да се върне от Чикаго е успял да омотае някоя местна девойка, след тава прикачването му е било баш през Острова, та и там е имал "туй-онуй" и еги е тези двамата... Дори Борисов ми е по-малко нелеп и смешен.
Joy

И аз съм мислила ,че  е имало опрашване, все едно един ги  е правил тези еднакво умни.

# 194
  • пак там
Той Бай Ганьо и из Банкя явно е вършал...

Общи условия

Активация на акаунт