Смешки от форума 33

• 84 344
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • BG
Различни сме и някои от нас харесват едни неща, а на други се харесват - други. Темата, от която споделих мнението не е от най-задълбочените, макар понякога да се споделят наистина сериозни неща. В крайна сметка, имаме тема където да се забавляваме, споделяме, оплакваме, тъгуваме заедно и аз не намирам нищо лошо в това. За мен е важно да използвам всеки повод да се засмея и мнението на потребителката беше точно такъв, като за четящите във въпросната тема беше ясно, че се шегува. Съмнявам се, че говори така в ежедневието си. В крайна сметка, това не е ли начин да намерим отдушник на и без това напрегнатия живот? Разбирам напълно, че това не е начинът да се шегува на всеки, но и не е необходимо да бъде. В крайна сметка, във форума има място за всички ни! Heart Decoration

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 13:59 от Stephy

# 451
  • Rock & Roll feeling ...
Не разбирам смешката. Мисля, че Татти отговаря на предишен пост, а не на този.
Да, в последствие си е редактирал поста и се вижда, че думите му са към предходен пост. Но в случая няма значение, защото смешното (в хубавия смисъл) за мен е неговата култова реакция Simple Smile

# 452
Здравейте, казвам се Антигона и съм перверзница.

Цитат
Да се забранява на някого да мляска когато яде е перверзия! Аз също мляскам по време на ядене  

# 453
Чудничко... А не е перверзия гледката която се открива пред седящия отсреща. Нито  нещата които хвърчат наоколо в процеса на мляскането.
Чудя се тези хора ако се заставят да се хранят пред огледало, дали ще се харесат.
...  Heart Eyes
Издаваните звуци изобщо не ги коментирам...

# 454
Единственото мляскащо нещо, което ме очарова, е щерката, бивша злоядка 😆 Така сладко гризе понякога разни неща, прилича ми на шимпанзе. Прощавам ѝ, щото няма две, все ще де научи.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 22:48 от Фиффи

# 455
Аааа, тук съм много анти настроена.
Единствено дядо ми съм изтрайвала докато мляска.
Ами сърбането през зъби на супа? Пиенето на кафе със сърбане,  турски адет?

Коя е темата?

# 456
  • Германия
От темата "Какво знаят чужденците за България".
Никога не съм била толкова близо до убийство, колкото през четирите дни, които прекарах с един приятел в Лондон. Тогава за пръв път присъствах на това как той яде мюсли, докато наоколо е пълна тишина. Е няма такова мляскане! Същият май постави и световен рекорд за това колко дълго човек може да мляска едно единствено зърно грозде.
Така че, Антигона, и аз съм перверзница като теб.

# 457
Значи, и мен ме пишете в отбора на перверзните, а моят ще да е самият горкият изтормозен от мен

# 458
Ама това да не е темата за страшките. Вие ме отчайвате. Таман хората разбраха, че трябва да си мият ръцете, сега казвате, че масово се и мляска ли... 🙄

# 459
Цитат
ММ на Прититу ще му миришат чушките на гъз, ако е вкъщи, щото точно от там ще си ги извади.
Толкова се смях на това Joy

# 460
  • UK
Цитат
Здравейте ,днес ми се случи нещо много странно и търся цял ден дали означава нещо,но намирам противоречиви статии... от няколко дни се интересувам дали имам ангел хранител( намерих пера на терасата и прочетох в една книга,че ми дава знак). Днес отворих да чета и един гълъб влезе през прозореца директно пред мен,кацна на сантиметри,преди да се усетя котката го хвана и го захапа... опитах се да го спася ,изкарах го навън,но за съжаление умря... някой има ли представа какво значи,че така влетя вкъщи... дано е за добро

Определено не е било за доброто на гълъба... Flushed

# 461
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като си сложих тюрбана и седнах пред кристалната топка всичко ми се разтълкува!

ако намериш пера на терасата, не отваряй прозореца, защото ще влезе и втория гълъб от двойката, а котката и него ще изяде.
това е лошо за гълъбите, лошо за котката, а когато започне да повръща от преяждане - лошо за теб!

сега да даде е'ни два'есе лева и да бЕга брЪже!

# 462
Нищо не разбирате. Просто жената вече е без ангел хранител.

# 463
В тоя случай за ангел не знам, ама хранител буквално се оказал за котака, горкият гълъб 😬

# 464
  • Пловдив
"Това ме притеснява "Заявлението се подава в училището в което е приет на първо класиране..."
физически се дотътряме до училището (виждат ни физиономията , а ние идваме един вид да се откажем от тях, но пък ако не стане на 2ро класиране, ще се върнем и да се запишем със същата физиономия)... ужасТ. Страхотно първо впечатление !"

Общи условия

Активация на акаунт