Смешки от форума 33

• 84 262
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Какво е всъщност барбарон в ресторант/бар? Специално място, стол? Моля, кажете. Познавам само барбароните от детските книжки едно време от преди 30 г. за тях.
Това е барбарон
Скрит текст:

# 571
Цитат
Понеже искам да гепам 2 барбарона, имате ли някакво по-подробно инфо какво трябва да се търси ала-бала?
Намираш първо оня барбарон дето си променя размерите. Под него има още два. Остава само да ги гепиш.
За ала-бала друг да дава съвети Joy

# 572
Атти,
Благодаря. Имаме и такива вкъщи, но ги наричаме по друг начин. На такова нещо пък в ресторант и пари да ми дават не бих седнала да ям, камо ли на плажа с мокрите бански. Но не разбирам защо искат допълнително пари от заведението.

# 573
Да, много чудно как дезинфекцират тези барбарони, защото сега трябва, нали? Може затова да се плаща. Нищо, че миналата година пак ги предлагали и пак се плащало за тях.

# 574
Това нещо е за почивка, не за ядене. Как точно седят на тях и ядат на масата? Имам 3 вкъщи, стават за излягане пред телевизора. Но все пак е добре да има съобщение за таксата.

# 575
Може да се дезинфекцират с парочистачка на високи градуси. Тука доста магазини за дрехи накупиха такива.

# 576
Да, могат, но трябва да го правят ежедневно. Даже, ако се търси смисъл трябва да се прави след всеки клиент. Според мен, ако са ги изтупали след миналия сезон, пак добре. А не пари да се иска за тях, все едно са атракция, а не част от мебелировката на заведението.
Какво става с момичето с В и Д? Как се развиват там нещата?

# 577
Цитат
Понеже искам да гепам 2 барбарона, имате ли някакво по-подробно инфо какво трябва да се търси ала-бала?
Намираш първо оня барбарон дето си променя размерите. Под него има още два. Остава само да ги гепиш.
За ала-бала друг да дава съвети Joy
"ГепАш", шъ тъ замоля да пишеш правилно. Joy

# 578
Отивам в ъгъла да се срамувам за лошия правопис:joy:

# 579
Отивам в ъгъла да се срамувам за лошия правопис:joy:
не си само ти. И други трябва да те последват там 🤭

Цитат
Оплаква се, че връзката ни вървяла.

# 580
  • Пловдив
"Съфорумници, чувствам се уплашена   

Не бях вярвала преди в теорията, че душата ти пътува до реални места, когато сънуваш, но сега.... 
Наскоро бях хлътнала по момче.Но толкова срам ме беше да го заговоря за каквото и да било,по какъвто и начин да било, защото той един пък много труден характер, та накарах една моя много близка приятелка да се представи пред едно момиче( с което случайно аз се запознах и се оказа роднина на момчето , което харесвах) и помолих моята най - добра приятелка да се представи за мен самата във фейсбук пред това момиче.Уж тя е "аз".Уж нейния фейсбук профил е моя.Да се представи като такава, която уж тя е хлътнала по момчето(знаех, че тя ще е единствената, която ще се навие на такава глупава идея от моя страна, понеже никога не ми е отказвала услуги, а аз да си покажа пред когото и да било истинското " аз" което харесва това момче и моят реален профил- пълен абсурд).Да си направя фейк профил също не вървеше.Роднината на момчето щеше да си помисли, че си правя та*аци с нея.Осъзнавам колко инфантилна постъпка беше това да я карам да прави това за мен, дори понякога писах аз от нейно име на момичето да я разпитвам за личния живот на момчето.( Осъзнавам колко прекалявах).Но моята приятелка и  момичето вече не контактуват отдавна и по - добре, защото ми стана много неудобно, че я забърках в моите филми.
Въпросът е , че тази нощ имах странен сън.Бях на селото на моята приятелка, говорим си и по едно време бабата на приятелката ми ми казва, че тя ѝ е казала, че ми е сърдита.Питам я защо.Отговорът беше "Защото ми разказа,че си я карала да лъже непозната жена, че е хлътнала по момче,  тя не познава дори".После се случиха странни неща, дойдоха някакви котки, качиха се на масата, бабата им се караше, че се опитват да крадат вечерята и ги гонеше, това настрана.Събудих се.И по късно научавам,че моята приятелка наистина си е била на село както беше в съня ми ( не си бяхме писали от вчера и не знаех, не ми беше казала!!!).Но тя днес се държи много странно.Струва ми се сопната.Държи се по студено към мен от преди.Усещам го.И по късно тя ми снима две малки котета (а там на село принципно нямат котки в къщата) за да ми сподели, че ги намериха изгубени на улицата и вероятно са били изхвърлени и им търсят дом сега.В сънят ми имаше котки в тяхната къща.Какво е това съвпадение???
След всичко това започвам да си мисля, че това с астралното пътуване когато сънуваш  или там как се, наричаше това е истина.В съня ѝ баба ми ми каза, че ми е сърдита за оня филм, в който я намесих.А тя се държи много сопнато днес.Сякаш днес си мисли за това.Второто - котките..Вярно, че беше различно, в съня бяха 4-5 големи котки в къщата, а в реалността те са прибрали две малки котенца, но какво е това съвпадение....

Тревожа се, че сънят ми е подсказал, че ми е сърдита за моят лапешки филм, в който я забърках.Но не ми го казва.Ако е истина?  Притеснявам се.Тя беше единствения ми истински близък човек.Единственият човек, който ми помагаше във всички трудности, със съвети, с неща за които изобщо не мога да се ориентирам сама.Единственият човек, който никога не ми е отказвал когато я помоля за помощ.Аз като я питах индиректно дали всичко е наред тя ми отговаря "Да, разбира се защо да не е".Но май потиска чувствата си, усещам го.
Според вас дали е възможно сънят да ми е предсказал, че ми е сърдита.Ако случайно ми е сърдита наистина дали това е временно чувство, дали ще ми прости?Защото наистина няма да се повторя това повече, обещах ѝ , че повече в такива лапешки истории няма да я намесвам.
Или пък си внушавам от притеснение, че ми говори сопнато? Страх ме е много да не я изгубя заради моите инфантилни поведения които винаги е търпяла досега .Страх ме е и от самото астрално пътуване ако съществува.Не знам защо."

# 581
  • Варна
Не пита приятелката си дали е обидена, а описва "астралния си полет" във форум.

# 582
Това за страха от астралните пътешествия точно го прочетох в оригиналната тема и умрях от смях. Според мен авторката най-вече се страхува от препинателни знаци.

# 583
Майко, едва ми стигна търпението да го изчета.
Това е някоя хлапачка....

# 584
  • Пловдив
Това за страха от астралните пътешествия точно го прочетох в оригиналната тема и умрях от смях. Според мен авторката най-вече се страхува от препинателни знаци.
😂😂😂😂😂😂😂 много добре казано!

Общи условия

Активация на акаунт