Смешки от форума 33

• 83 781
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Всъщност има специални презервативи за анален секс, правилно си питат хората! Обикновено са черни и по- дебели от обикновените.

Трябва кафяви да ги правят, по-логично би било.

# 661
Хм, то какво ли не научава човек като поживее, аз зяпах, че ченето ми ще падне като узнах ,че хората всъщност правят клизма и  е чисто удоволствието. Ма късно за използване не инфото, да съм се родила сега.

# 662
Хм, то какво ли не научава човек като поживее, аз зяпах, че ченето ми ще падне като узнах ,че хората всъщност правят клизма и  е чисто удоволствието.
Преди много години ходих на йога и там на третия месец ни заявиха, че трябва да се очистваме. Всекидневно насилствено повръщане и клизма. След първият месец нямало да можем без тези неща. Толкова щяло да ни бъде леко на душата.

# 663
Аз пък досега си мислех че черните презервативи са за чернокожи Joy

# 664
  • Mediterraneo
Аз пък досега си мислех че черните презервативи са за чернокожи Joy

Това е майтап, нали?

# 665
Съвсем не Joy

# 666
Хм, то какво ли не научава човек като поживее, аз зяпах, че ченето ми ще падне като узнах ,че хората всъщност правят клизма и  е чисто удоволствието.
Преди много години ходих на йога и там на третия месец ни заявиха, че трябва да се очистваме. Всекидневно насилствено повръщане и клизма. След първият месец нямало да можем без тези неща. Толкова щяло да ни бъде леко на душата.
Надявам се, и това е майтап Scream

# 667
Ние тука ако се поразговорим май няма да има нужда да постваме от други теми:blush:

# 668
Напълно сериозна съм. И с това приключи моето ходене на йога.
https://yoga-amrita.org/bg/klizmi/

# 669
Напълно сериозна съм. И с това приключи моето ходене на йога.
https://yoga-amrita.org/bg/klizmi/
Ужас Close
Ето за това нямам доверие на йогата Joy

# 670
Преяждането със зарзали и разбутания стомах,брой ли се за , "пречистване" в йогата?Щот има същия ефект,за една приЕтелка питам😂

# 671
  • Варна
След клизмата, на слънчева диета.😄

# 672
Отпред, отзад, всичко трябва да се изкара 😅

# 673
За повръщането мога да потвърдя ✌ Когато забременях със сина още от 2рия месец почнах да повръщам от всичко, роди се, а аз още 3г след това се борих с това повръщане. Според докторите беше точно защото съм свикнала и за да спра трябваше да почна да се храня често и по много малко. И все още хапна ли повече от детска порция трябва да повърна иначе ми е тежко и лошо. Жалко че не се отразява кой знае колко на кг 😒😒😒

# 674
След клизмата, на слънчева диета.😄
Ох, бе! Joy Подсети ме за новият начин за взимане на слънчеви бани. За любопитните и смелите - perineum sunning.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 22:50 от bubbata

Общи условия

Активация на акаунт