Изпитани сайтове за парфюми - 23

• 60 084
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Почти 135 лв. с някакъв код, който ми изскочи. Ама бързо ми попариха надеждите, че не е наличен. Много мразя така, направо ти пукат целия кеф от поръчката.
Ще проверя в понеделник и дано им е наличен.
Ей, начи! Много е гадно така! Persevere Навил си се, нагласил, щастлив си и ...бам, тях ги мързяло да си актуализират наличностите и ти скапват настроението. Сори, разбирам те и на мен се случи няколко пъти, много е разочароващо. Дано го откриеш пак. Flowers Hibiscus

veka, има 45 милилитрови, зависи кой точно търсиш
https://www.google.com/search?client=opera&q=Collection+Extr … TF-8&oe=UTF-8

# 241
Здравейте, в елинор дали понякога пускат кодове за отстъпка, освен на големите празници?

# 242
  • Sofia
Ей, начи! Много е гадно така! Persevere Навил си се, нагласил, щастлив си и ...бам, тях ги мързяло да си актуализират наличностите и ти скапват настроението. Сори, разбирам те и на мен се случи няколко пъти, много е разочароващо. Дано го откриеш пак. Flowers Hibiscus

Благодаря, Тиквичке. Flowers Sunflower
Дано, дано. Hands Pray
И без това заглеждах марката и левитирах между Роз Руж, Прешъс Уд и други от линията, с изключение на някои..

margy_p, имат кодове за лоялен клиент. Simple Smile 5, 7 или 10% над определени достигнати суми.

# 243
  • София
Тиква, благодаря за линка, ще разгледам и ще си помисля!
Имам един комплект от минита по 7.5 мл., който включва Ambre imperial, Moonlight patchouli  и Gardenia petale.
За последния се чудя, дали ми трябва в 45 мл. Този аромат ми хареса преди повече от 10 години, когато се продаваха във фоайето на Хилтън, в един от бутиците. Обаче, все нещо не ми стига за покупка. Дори като го сравнявам с Гардения едт на Шанел и Жестоката гардения на Герлен, а аз ги обожавам, този аромат е слаб, дори неинтересен. Тихичък,а понякога главоболен, не мога да открия кога точно ще ми пасне, че да го нося.

# 244
Останала съм с впечатление, че ти не пазаруваш от български сайтове, но ако греша, има го. Цената малко ме изненада! При основно спадане на цените, неговата на 45 мл е като на 75 тестер...
https://dolce.bg/Van-cleef-arpels/van-cleef-amp-arpels-collectio … -gardenia-petale-дамски-парфюм-75-ml-57394 (копирай целия линк, не знам защо така излиза, тук е с БД, има го и с 4 лв по-евтин, ама като не е с БД, все тая)
а 75 продукт е само с 20 лв повече, така че мисля, че повече си струва.
Скрит текст:
Аз гардения като цвете харесвам, в парфюм не особено. Но гарденията на VC&A е приятна за мен, такава една луксозна, до степен, че съм си мислела дали да не си я купя. Хересвам повечето от екстраординарната колекция, но не мога да ги нося. Иначе са ми пипнати, имам само два - Orchidee Vanille и Bois d'Iris Van, а тях истински ги обичам. Другите, които споменаваш, не ги познавам.
Ще ми изтрият разсъжденията, че не са за тук

# 245
Здравейте, не съм си купувала парфюми, откакто започна извънредното положение, но искам да си взема Coco Mademoiselle, така че моля да споделите, ако попаднете на добра оферта някъде Simple Smile

# 246
Малко по-назад писах къде в момента е на добра цена едт и къде едп, зависи кой точно търсиш ти, но ти пък не купуваш от всеки сайт, а искаш от точно определени, а там цената не е от най-добрите.

# 247
Бих искала да попитам има ли сега от ексклузивите на Ван Клийф бутилки от 45 мл или всички са по 75 мл? Спомням си, че преди около две години имаше и малки, а сега не съм виждала в магазините?
Veka ако не се лъжа малките бутилки официално ги спряха някъде преди година - две и оттогава ги предлагат само от 75 мл. В чуждите онлайн сайтове, поне тези от които аз пазарувам, скоро не съм виждала малки бутилки, но не съм проверявала подробно, защото имам доволни количества от моите.

# 248
  • София
Veka ако не се лъжа малките бутилки официално ги спряха някъде преди година - две и оттогава ги предлагат само от 75 мл. В чуждите онлайн сайтове, поне тези от които аз пазарувам, скоро не съм виждала малки бутилки, но не съм проверявала подробно, защото имам доволни количества от моите.

Благодаря! Не знам дали ще го купя, ще мисля, а го мисля вече 10 години, отделно имам около 6 мл. Не съм поръчвала нищо от началото на карантината.

# 249
Поръчка от Парфимо на 24-ти и шипната от Чехия на 26-ти около 12.30ч./забавиха обработката/ - няма движение , притесних се вече....ако и утре не се раздвижи ще им звъня или пиша на тях или куриерите.
Мрън....
Пп. Току що получих мейл от Спиди за доставка утре-явно съм нетърпелива Blush
Успешни покукупки, момичета!

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 21:19 от mimoza7710

# 250
От Елинор ми излезе код welcome за -5лв от първа поръчка,пробвах го става,макар и да не ми е 1ва 😄,на някой ако му трябва да пробва.

# 251
  • София
Каква е тая доставка от 6 лв в нотино + 2 лв, ако искаш да платиш на място.... Нещо не ми допада, защо някой вчера говореше за безплатна?

# 252
  • София
Чакам поръчка от Парфимо, направена на 26-ти, която е шипната от Чехия на 29-ти. Явно ще си почакам още, а съм толкова нетърпелива Wink

# 253
Каква е тая доставка от 6 лв в нотино + 2 лв, ако искаш да платиш на място.... Нещо не ми допада, защо някой вчера говореше за безплатна?
То това им е редовен номер, гръмки банери и реклама за уж безплатна доставка, но всъщност се оказва, че се отнася само за определени продукти. Иначе май винаги си е била 6 лв., но допълнителните 2 лв. за наложен платеж са нови. По-назад обсъждахме, че е изключително некоректно, тъй като допълнителната такса не отива за куриера, а си ги прибират те поради незнайно каква причина. Отделно от това Еконт правят допълнителни 25% отстъпка на всички свои услуги поради настъпилата ситуация, която отстъпка в нито един магазин не бе упомената и отразена. Аз пък не разбирам защо тези 2 лв. продължават да се начисляват при получаване на пратката от автомат на куриера, при положение, че там се плаща с карта, т.е. реално не е наложен платеж и няма реална размяна на банкноти.

# 254
  • София
Привет от мен! Не съм писала в тази тема от години. Сега имам нужда от съвет от по-опитните от мен. Търся спрян парфюм, който все още се намира тук-там. Дори го намерих в БГ сайтове, но не се осмелявам да купя. Парфюмът е Bvlgari Jasmin noir най-голямото възможно количество. Но не и Splendida, този не. Можете ли са помогнете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт