Изпитани сайтове за парфюми - 23

• 59 666
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • Балчик
Благодаря на всички, които се отзоваха по моя казус с Jasmin noir  Bvlgari. Наистина го няма в добрите сайтове. Във fragranseX го има, но ще ми тресне митница и ще дойде на цена на Шанел Wink
Поръчай до посредник в Англия или Германия. Веднага начислява таксите и нищо не дължиш. Аз така поръчвам.

# 361
Дами, в търсене на своя летен аромат се хванах и изчетох цялата 217 Парфюмна тема*, където се говори за такива. Масов любимец е Annick Goutal - Ninfeo Mio. Само в 2 от сайтовете на първа страница открих марката, конкретния парфюм никъде, камоли мостра, каквато исках. Моля за помощ Simple Smile

* - водeх си съвестно записки в парфюмен файл с всички парфюми, които са имали по-пространно ревю в темата. Ако някоя изяви желание, ще кажа какво записах под графа "летни парфюми" Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 18:33 от bambinnah

# 362
# 363
Парфимо са махнали кодовете за отстъпка при 50 и 100лв 😡😡

# 364
Прочетете по-напред, написа се, че са до 31 март. Има нов.

И аз барабар Петко с мъжете, сърце не трае, издърпах си рождения ден с половин година и поръчах от Елинор. Между другото, ако има любителки на Alien Mugler тоалетната вода, 30-тичката с намалението е без пари. Да не съм капо добавих към Black Orchid TF.

# 365
  • виртуално
В Елинор има Guerlain Insolence EDT 50мл за 58лв.
На снимката е старото шише, това дали значи че не е реформулиран и ще получа каквото виждам?

# 366

Благодаря ти! Явно ще се гърми насляпо някой ден или след отливка от съфорумка.

# 367
  • София
В Елинор има Guerlain Insolence EDT 50мл за 58лв.
На снимката е старото шише, това дали значи че не е реформулиран и ще получа каквото виждам?
Не, новите шишета са, мисля Simple Smile

# 368
Каква е разликата? Не харесвате ли новата преформулировка?
Че ако е хубава, давайте да действаме Laughing, това са никакви пари за Герлен.

# 369
  • виртуално
Не съм попадала на парфюм, който да ми харесва след реформулиране.
Но ако не познаваш оригинала ...става.
А и новите шишета са ми отвратителни

# 370
Ако има фенове, мернах Good Girl в Парфимо 50 мл./89.50 лв, с код и доставка. Такава цена не бях срещала май. Чудя се и аз за един Jimmy Choo?!
 Kopche, пиши моля те като го получиш! 🌺
От parfumi-shop

# 371
  • София
Никой да не действа, докато не ги изкупя всичките Joy

Сега сериозно- новите шишета са тези, униформните. По моето скромно мнение ЕДТ е осакатена, тъй като преди беше остра и набиваща се яко в носа. Сега не е така. ЕДП си е траен, но е по- малко пудрен според моя нос. Мисля, че реформулирането на аромата започна още докато бяха в старите опаковки (една от най- красивите, впрочем). Нека някой ме поправи, ако греша за последното.

# 372
Не, не грешиш. Герлен реформулират постоянно парфюмите си вк. и новите.

# 373
https://parfium.bg/boucheron-iris-de-syracuse-uniseks-parfium-ed … d=36731578#p60718

Попаднах на добра оферта за ириса на Бушерон. Simple Smile Със стотина лева е надолу. Ако някой му е хвърлил око Simple Smile

# 374
  • София
Сега чакам първо шише от новите точно от Инсоленса. Ще докладвам как е.

Общи условия

Активация на акаунт