Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 389
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
При мен ВВ-то  на Миша нанесено с гъбка дава супер ест.завършек. С ръце не е същото.

# 316
Светла кожа с розов подтон и имам номер 21.Не мога да кажа, че съм особено впечатлена, но ще пробвам с блендер.

# 317
Ето от гугъл
Скрит текст:

Аз ползвам комбинация от 23 и 27
От Гугъл съм разгледала всичко, благодаря. Simple Smile Исках реални от тук. От тези ,които съм гледала в Гугъл и Тубата, за мен това нещо е с цвят на маджун и никога няма да ми пасне както и да го смесвам. Не мога да си представя как цвета зависи от начина на нанасяне, ама то това ще се окаже някакво вълшебно мазило, щом все пак има разлика. Май ще го пропусна, все пак.

# 318
  • София, България
Здравейте дами, искам да попитам някоя от вас ползвала ли е този фон дьо тен https://www.parfimo.bg/revlon-colorstay-combination-oily-skin-gr … 150-buff-chamois/ и ако е ползвала можете ли да ме насочите за цвета. Моята кожа е много светла, леко жълтеникава. В момента няма къде да отида да пробвам (а няма и тестери по магазините в сегашната ситуация) и ми се иска да го поръчам. Благодаря предварително

# 319
  • Пеликания
Аз използвам този сайт https://findation.com/. Въвеждам си номерата на ФДТ, които използвам в момента и ми показва на коя марка кой номер е за мен. Досега не съм имала грешки.

# 320
Здравейте дами, искам да попитам някоя от вас ползвала ли е този фон дьо тен https://www.parfimo.bg/revlon-colorstay-combination-oily-skin-gr … 150-buff-chamois/ и ако е ползвала можете ли да ме насочите за цвета. Моята кожа е много светла, леко жълтеникава. В момента няма къде да отида да пробвам (а няма и тестери по магазините в сегашната ситуация) и ми се иска да го поръчам. Благодаря предварително
Според мен тази серия определено е розовееща, няма много подходящи за жълтеникав подтон цветове. Освен, че аз лично никак не харесвам консистенцията и ефекта, който се получава от него - маска.

# 321
  • София, България
А какъв бюджетен фон дьо тен бихте препоръчали да си взема, искам да има добро покритие, но да не седи като маска? Проблемът при мен е, че до сега използвах само ББ/СС кремове и реално сега за първи път искам да си купя фон дьо тен. Идеята е да имам равномерен тен на лицето и да прикрия тук там някои неща.
Кожата ми е мазна в Т зоната, понякога ми излизат и пъпчици.

# 322
Rachel, моята кожа е комбинирана, но maybelline fit me ми е любимец. Харесвам и пудрата от серията.

# 323
  • Пеликания
При мен избора беше на проба-грешка. Аз съм с по суха кожа. Използвала съм почти всички видове марки и най-доволна останах от L'Oreal True Match, без който не оставам.
Мисля, че много хвалеха Bourjois Healthy Mix и на Cartice HD Liquid Coverage

# 324
  • Бургас
Здравейте, момичета. За тези поръчвали от сайта на Лили, искам да питам има ли фиксирана цена на доставка? Имах продукти на стойност ~40 лева и доставката беше 3,50. Видях, че над 45 лева доставката е безплатна и добавих още нещо, но сега доставката е 7 лева.

# 325
  • София, България
Здравейте, момичета. За тези поръчвали от сайта на Лили, искам да питам има ли фиксирана цена на доставка? Имах продукти на стойност ~40 лева и доставката беше 3,50. Видях, че над 45 лева доставката е безплатна и добавих още нещо, но сега доставката е 7 лева.

Да при 45 лв е безплатна, ако нещата са под 1 кг, ако са над 1 кг се доплаща. Мисля в секцията "доставка" беше описано точно какви са им условията. Аз един път си платих 5 лв доставка, друг път 3,50...

# 326
MarieSt, аз съм със суха кожа и Bourjois Healthy Mix ми е най-любимият фдт. Имам и други, но винаги се връщам към него.
Искам да пробвам Revlon Candid, но нали няма тестери, а в Лили е на чудесна цена.

# 327
На мен любимия ми е True match на Loreal, сега го има в подобрен вариант и смятам да си го подновя.

# 328
  • софия
Aз пък преди половин година открих фон дьо тена Conceal & Hydrate на Makeup Revolution и оттогава съм влюбена в него. Със суха кожа съм и този ми идва много добре.

# 329
Revlon colourstay за мазна кожа 150 buff е супер светъл и с неутрален към топъл подтон. Имах го и ми идваше една идея светъл. Не харесвам текстурата на този фдт, тежък е и стои като маска на лицето. Освен това се води матиращ, но с него лъсвах по-бързо от други фдт-ни и стоеше едно тежко тежко мазна кожата. Не препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт