Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 372
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Аз много харесвам дезодорантите на Балеа без алуминий. Успях да пробвам всички лимитирани аромати и всички ми харесаха. Grinning Иначе най-любим ми е с праскова и маракуя, но той си е в редовната серия. Не е много по темата, но да похваля и овесеното им мляко със соя. Тоооолкова е хубаво! Heart Eyes Благодарение на него спрях да пия кафето със захар. Joy

# 466
Открих го на тази снимка
Скрит текст:
Това не е дезедоранта, а пяна за бръснене. Може и да изглежда идентично, но все пак 😃

# 467
Божеее и пяна за бръснене ли има! Open Mouth Аз по картинките на флакона се подведох! Търсих просто бял шоколад във флакон. От къде ще ми хрумне, че има и бял шоколад пяна за бръснене. Laughing

# 468
Сега търсих какво включва колекцията - май има и балсам за устни, но не съм го вуждала тук. От маската се изринах и не знам да рискувам ли с друг продукт, а мирише страхотно. Confused

# 469
При мен от маската с бял шоколад стана кир ефект

# 470
  • Бургас
Снимката на пяната с бял шоколад е моя, мноооофо хубаво мирише, май и за това я изхабих доста бързо, душ гел не успях да взема беше изкупен...

# 471
  • Бургас
Ех,че сте лоооши с тоя бял шоколааад!
А ДМ ми е в центъра  и не ми се рискува да се возя по автобуси,макар че след обяд са почти празни.И ми свършиха почти душ геловете,душ пяните и пяната за бръснене...
А искам и нефритен масажор,който веднъж Бубанка беше показала...Но ме е страх,имам хронични заболявания,иначе си работех в центъра и не ми беше проблем да отскоча до ДМ

# 472
Ролерът не е нефритен,забравих какъв материал е,пак някакъв минерал.Имам го и си го ползвам с кеф.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 23:29 от ДХ3

# 473
Този нефритен масажор го чакам, поръчан от Алиексрес, цената бе примамлива - за нов потребител обаче.
Иначе и в ДМ го видях - за 9 лв.

# 474
  • In The Middle Of Nowhere
Серпентинов жад пише, че е. Аз както винаги с подобни джаджи, купувам и после не съм редовна... Все едно студен камък си допирате, такова е усещането. При мен малката част не се върти добре и използвам главно голямата.

# 475
Аз мисля да оставя покупката на коректора на Мейбълин за по-нататък. Без да го пробвам не мога да си избера цвят. Обаче сега си търся кристали за коса. Косата ми вече е доста дълга, гъста, но с много тънък косъм + я боядисвам от време на време. Харесвам си шампоана, балсама и маската (понякога ползвам - малко ме домързява), та затова търся нещо по-бързо преди сешоара. Simple Smile

# 476
Жадеит, жад (фр.) си е нефрит.

# 477
И аз го заглеждах този масажор (или каквото се води)в Алито. За какво го ползвате?

# 478
Предназначението му е да прави лимфен дренаж на лицето, тоест премахва подпухналостта (а тя се получава от задържане на лимфна течност под кожата). Всъщност самият минерал, от който се прави, няма никакво значение за кожата, просто е естествено студен и гладък като се полира, и от това идва ползата. Единствено за масаж се използва, нищо друго.

# 479
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт