Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 486
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Джаста, а забелязала ли си потъмтяване или загрубяване на косъмчетата при употреба на това депилаторче?

# 91
  • Габрово
Да, на Нивея прословутото олио го има вече заредено в ДМ, мисля, че имат три вида.

Също може да се ползва душ олиото на Нивея и това на Дав, макар и не специално за лице и двете почистват идеално.
това ли е ?
https://www.nivea.bg/shop/uspokoyavashto-izmivashto-olio-423896440168.html

# 92
Джаста, а забелязала ли си потъмтяване или загрубяване на косъмчетата при употреба на това депилаторче?

Не съм Джаста, но понеже също го ползвам, ще отговоря и аз.
Забелязвам по - скоро обратното. Намирам ги за по - ненабиващи се на очи.

# 93

Не съм Джаста, но понеже също го ползвам, ще отговоря и аз.
Забелязвам по - скоро обратното. Намирам ги за по - ненабиващи се на очи.
Точно това щях да питам и аз.. Да не стана накрая с повече брада от мъжа ми 😁😁😁
Охх.. Пуста женска суета!
Благодаря момичета, още утре ще си го взема. Предполагам и в ДМ, и в Лили го продават?

# 94
  • Шумен

По принцип при употреба на депилатоар без значение в коя зона, косъмчетата не се променят като цвят и структура. Поне от моя опит преди години.

# 95
Преди време и аз пъпчасвах цалата след скубане на мустак - малки и адски болезнени безброй пъпчици. Докато някъде не прочетох за един трик и не реших да го пробвам. След скубането мястото се намазва с тампон, напоен в готварско олио и се стои така половин час, може и повече. От тогава не ми се е появила пъпка след скубане. Предполагам, че може и с всякакво друго олио, просто тогава пишеше готварско и аз си карам така, чак сега се замислих, че може и друго и ще оробвам с бадемово. Аз не понасям миризмата на депилатоарите и не са ми опция.

# 96
  • Стара Загора
Благодаря за споделения опит, момичета...ще се купува това нещичко Simple Smile

# 97
Много лош опит имам с лентичките. В началото всичко си беше окей, мажех с Дипрозон пъпчиците и за вечер изчезваха. Но кожата ми стана много чувствителна, а и почнаха да растат неравномерно. От около 2 години ползвам тримерчета и нямам никакъв дискомфорт, а и с времето се разредиха и растат по-бавно отколкото с депилация. Сега ходя и на лазерна епилация, но за 3 процедури още не виждам особен ефект.

# 98
Препоръчайте ми някакъв спрей за лесно разресване. Понякога косата ми се заплита адски много след измиване и няма сресване, а аз не мога да не я среша докато е мокра още.

# 99
  • * Under the stars *
Момичета , може ли да ми препоръчате какво лепило за мигли да си купя ( да го има в ДМ или Лили )  ? Поръчах си мигли от сайта нотино , но се оказа , че към тях няма лепило и сега не мога да ги ползвам . Досега никога не съм ползвала изкуствени мигли , изглеждат доста добре тези и нямам търпение да ги пробвам .

# 100
Sesksta, да това е.

По въпроса с депилатоара вече сте отговорили, но да кажа и аз.
Имах същите притеснения, които Слава Богу, не се оправдаха. Няма бради, няма мустаци, няма твърди, удебелени или черни косъмчета. Мъхчето си е все така нежно и сякаш се поразреди и съвсем изтъня. Родих се аз с този начин на премахване на мъхчето. Не, че съм много окосмена или че мъхчето е кой знае колко видимо, но като го няма и е гладичко е по хубаво и приятно. Grinning

# 101
  Този крем ползва дъщеря ми за депилиране на окосмяването, аз съм с лазерен епилатор Филипс Лумиа

# 102
Няма разлика между бръсначка и депилиращ крем, и двете махат само видимата част на косъма и след няколко дни пораства.
Аз за мустака ползвам лентички кола маска, не пъпчасвам от тях над устата, но пък отстрани до веждите ми излизат мехурчета, дори не са пъпки.

Може да пробваш с бръсначите за лице, които продават в ибей, те са за махане на мъхчета по цялото лице.

# 103
  • София
След скубането мястото се намазва с тампон, напоен в готварско олио и се стои така половин час, може и повече. От тогава не ми се е появила пъпка след скубане.
Не случайно в кутийките с лентички има кърпички за след епилация напоени с олио. Всякакво олио става и аз съм пробвала с готварско ако нямам друго под ръка.

Аз пък ползвам пружинката, мн съм доволна.

# 104
  • Стара Загора
Никога не съм използвала лентички за косъмчетата над горната устна. Използвам така наречения epistick и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт