Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 112
  • 502
  •   1
Отговори
# 90
Без значение колко му е дохода, и 1000лв.да е. Жената е най-уязвима по време на майчинство. Може ли да не му пука за жена му и детето?

# 91
Ама за мен жените са си виновни. Сигурно ще ме оплюете , но ако мъжът в началото не е кавалер, свиквате го да си плащате всичко, нямате изисквания към отношение и жестове , ами ако заживеете с него ще стане по -зле. За две-три срещи , максимум месец си лъсва дребанавостта и нелицеприятни черти в характера.

# 92
  • Варна
На мен ми стана жал за бащата на авторката. Как се живее със 120 лв...

# 93
  • Варна
Christina1980 , твоите приятелки защо търпят и издържат мъжете си? Нямат нужното самочуствие, имат мъж за пред обществото или им е златен?
Аз познавам мъже, които не биха взели лев от жена си. Мъжко его . Реализацията на един мъж е в основата на самочувствието и качествата му. Има вечни лентяи и алкохолици. Те са си самодостатъчни.

# 94
Мъжът не става, това май е ясно.
Някак си масово стана смешно на четящите, че жената е родила дете, за да придаде смисъл на живота си, да се извади от депресия. Стана ми интересно къде е смешното или странното? Може и аз да греша, но не разбирам, не са ли децата една чудесна причина да живееш и да вървиш напред?

# 95
... Аз щедър мъж също не съм срещала през живота си...

Ей ме, бе. Ама крайно време е да направим една форумна среща, да видите какви мъже съществуват. Хи-хи-хи.

# 96
Ама за мен жените са си виновни. Сигурно ще ме оплюете , но ако мъжът в началото не е кавалер, свиквате го да си плащате всичко, нямате изисквания към отношение и жестове , ами ако заживеете с него ще стане по -зле. За две-три срещи , максимум месец си лъсва дребанавостта и нелицеприятни черти в характера.

Това е така.

Но има го и другия риск - като поставиш въпроса ребром - "Ти си скръндза", и се опиташ да "подучваш" и превъзпитаваш, се почват други циркове - "Ти си материална, алчна", едно набиване на чувство на вина.

На мен искрено ми е непонятно аз ли съм в грешка, или не, когато искам живот като от мненията в БГ мама. Joy
Щото всеки тук се самоуважава страшно много и има егати пича за съпруг, и аз се чудя, това измислици ли са, или е възможно и в реалността?

Честно, свестен, оправен и щедър мъж, готов да ме глези, и сърдит, че искам да си платя моята част от сметката, аз не съм срещала. Ако има такива мъже, и всички тези мнения на жените с голямо достойнство и самоуважение са искрени и верни, ами дано е така наистина, дай Боже да са повече в България тези мъже. Simple Smile И да достигнем и ние такъв стандарт. А не "семейни примирения".

# 97
  • Terra incognita
Аз искам да попитам авторката, баща й работоспособен ли е? Много повече ще му помогнете, ако му намерите някаква работа, отколкото да живее на мижаво подаяние.

# 98
  • Варна
Абе и аз искам такъв живот и такъв мъж ама сигурно ще да е в някой друг живот. В тоя ще си живея и гледам детето сама Simple Smile

# 99
  • Terra incognita
Разбира се, че има такива мъже. Не знам защо се учудвате.

# 100
Мъжът не става, това май е ясно.
Някак си масово стана смешно на четящите, че жената е родила дете, за да придаде смисъл на живота си, да се извади от депресия. Стана ми интересно къде е смешното или странното? Може и аз да греша, но не разбирам, не са ли децата една чудесна причина да живееш и да вървиш напред?
Да, чудесна причина са, стига да са желани и от двамата родители, а и да може да им се осигури добър, спокоен живот. Смешното или странното (всеки както го приеме) идва от това, че като родиш дете проблемите не си отиват, щото си родила. Остават, че и повече могат да станат.
Това е моето виждане за нещата, де.

Не помня коя потребителка спомена, че детето било най-важната цел на жената и с раждането си свършила най-важното....
Извинявай, ама циганките значи трябва да са най-великите жени?!
Не е ли по-важно да можеш да му дадеш нещо на това дете в живота...да го отгледаш добре, да знае, че е обичано и желано от семейството си? Правенето и раждането са най-лесни...

# 101
  • out of space
... Аз щедър мъж също не съм срещала през живота си...

Ей ме, бе. Ама крайно време е да направим една форумна среща, да видите какви мъже съществуват. Хи-хи-хи.

За всяка по малка ракия и шопска салата, нали? Simple Smile Все пак ако ти се изсипят 1000 жени, не знам как ще се оправяш Wink

# 102
Аз не казвам да се поставя въпроса ребром, ако иска да е скръндза , не  съм му майка , да го възпитавам .

# 103
Има, има страхотни мъже, важното е да ги срещнеш и оцениш. Моите приятелки все се оплакват от мъжете си, аз от моя не се оплаквам. Има неща, които ме дразнят понякога, но са бели кахъри. Това, че някои жени все боклуци ги влекат, не значи, че са видели всички мъже и че всички мъже са боклуци.
Аз съм имала и свестни гаджета и големи тъпанари. И с времето съм оценила кое е важно за мен и кой човек е стойностен.
Но има инат-жени, дето все лошите момчета харесват и после само реват по форумите и насам натам. Ами техен си е проблема.

По повод раждането на детето. Няма лошо да намериш смисъл  в живота си в едно дете, ама защо го обричаш на баща-малоумник??

# 104
  • Terra incognita
И аз смятам, че и жените имат вина. Тези, които нямат против да плащат, тези, които се смятат са силни и искат да се доказват колко са независими. В края на краищата гърнето се търкулва и си намира похлупака. Докато не се роди детето и не дойде втората година от майчинството.

Общи условия

Активация на акаунт