Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 048
  • 502
  •   1
Отговори
# 495
Напълно съгласна с последните мнения. Майчинството на майката,помощ за бащата,лични заеми. Доходи ? Излиза ,че той ви гледа всички. А и въздишките по оня другия,отпреди години...
едва ли , можеш да започнеш работа веднага.А това е най - добрият вариант за теб

# 496
  • Варна
Разведени родители. Бащата не е плащал лев издръжка. Майката потънала в дългове. Така описа родителите си. Ако това е идеално семейство, ще посетя психиатър за второ мнение. Понеже познавам такъв ( семеен приятел) и твърди че съм наред и напред.
Имаш твърде висока самооценка за депресирана жертва. А мъжа- спонсор описа като интровертен мухъл, който не би погледнал друга жена. На холивудски красавици изневеряват. Явно този е нова порода- щедър и без критерии.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 00:16 от Viviana91

# 497
  • София
Започвала съм от нулата към 3 пъти. Не е толкова страшно.

# 498
Започвала съм от нулата към 3 пъти. Не е толкова страшно.
Факт. Особено, докато си сравнително млад.

# 499
Ainmo, намерението ми беше да се върна на работа преди да ми изтече майчинството. И така става. Сега преди да започна работа си използвам натрупания отпуск. Е момента съм в отпуск. Спокойно, всичко е точно. Първо бяхме болни, удължиха отпусата, после коронавируса. Детето ми още няма пълно две години. Т.е. какво направих аз? Не исках да товаря мъжа си да продължава да ме храни с 400 лв на месец и реших да се върна на работа по-рано. Слава Богу, извадих късмет, че течеше програмата за детегледачки в Бюрото по труда и одобриха майка ми.

# 500
  • Варна
Здравейте!

Накратко, в края на моето майчинство съм. Вече трябваше да съм се върнала по-рано, но поради извънредното положение с коронавируса, не стана. Получи ми се финансова дупка, защото нямам буфер. Знаете колко недостатъчно е майчинството през втората година,затова мъжът ми ми даваше още 400 лв. Но аз, разбира се, имам заеми и родител, на който помагам. Него това не го интересува. Сега постоянно ми мрънка, че ме издържа. Всичко се дели на две. Много приятели и роднини ни се чудят на финансовите взаимоотношения. Много е дълго за обяснение, има и подробности, но вашите мъже мрънкат ли ви и вдигат ли скандали по въпроса?

Отделно, че аз съм човек, който споделя, а той  не е така...
Да ти припомня друго мнение.

# 501
Нещо ми се струва, че не си си направила сметката добре. Прехвърляш майчинството, излизаш в отпуск, ами много ясно, че чак на следващия месец след месеца в отпуск ще си получиш заплатата. Има хора, които на 25 число получават заплати, ако си от тях - 2 месеца си без пари. Как предприемаш подобни стъпки, като си знаеш човека и като трябва и на баща си да дадеш?

# 502

Общи условия

Активация на акаунт