Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 055
  • 502
  •   1
Отговори
# 480
Оо, болонезето е сложно, минимум 8.90. И осигуряване на продукти де.

# 481
След това намерих по-добра работа в офис и така постепенно се прехвърлих към административната сфера.
Лошото е, че Съдърланд и административната сфера имат толкова общо колкото аз с Лили Иванова.

Оф, бе, подготвяйте се поне малко като творите! Никакво уважение към читателите, значи!

А в коя сфера са?
Това звучи административно https://www.jobs.bg/job/5270252

Свалям на 8.85лв за болонезето.

# 482
Оо, болонезето е сложно, минимум 8.90. И осигуряване на продукти де.
Много, бе! По-добре за горе-долу същата цена да си поръчам две порции от някое ресторантче с доставка, ще ми дойдат за 20 минути сготвени от професионален готвач и даже няма да ми се налага да купувам сурови продукти и да умирисвам кухня на запръжка.

# 483
  • Варна
Бартера опция ли е?

# 484
Очевидно да.

Ще ти сготвя и ще ти донеса до вратата. Топ качество. Без калкулация.
Ей това е. Hug Наливам си чаша вино и бутилката ти я оставям до врата, да си я вземеш, като ги донесеш. Natural trade-a е бъдешето, остави ги тези пари.
!
Blush

# 485
elen1990, казваш, че работата ти е асистент на изпълнителния директор или нещо подобно. Освен това имаш предложение за по-престижна и по-добре платена работа.
Майка ти гледа детето и получава пари за това.
Мъжът ти мрънка, че доходите ти са малко, а пренасочваш част от парите си навън.
Моля, обясни ми накратко, защо при това положение не започваш работа? Имаш възможност, не е като да нямаш.

# 486
  • София
Коронавирус скука

# 487
А през останалото време, когато нямаше корона? Grin

# 488
  • София
А през останалото време, когато нямаше корона? Grin
Депресия, не четеш ли

# 489
Ако майка й гледа детето по програма,тя взима ли изобщо майчинство?

# 490
  • София
Нещо съвсем се обърка.

# 491
Ако майка й гледа детето по програма,тя взима ли изобщо майчинство?

Добър въпрос....

# 492
Thewishnaster, ама хич не четеш. Имах предвид, че досегашните позиции, които съм заемала са административни. Не ти говоря за кол центъра Sutherland. За рисуването, мили мои, късно беше. Бях бременна и заблудена, че ще имам време да го уча това нещо... При мен проблемът е, че си отклоних пътя и мечтата за медицина. Нашите се разведоха, бабите ми починаха, доходите спряха. И вместо да осъзная какво друго ме влече, какво да уча и т.н. аз трябваше да мисля какво ще ям и как ще си платя наема в грешно избрания граф и университет, което го осъзнах впоследствие. Нали сте чували за пирамидата на Маслоу?  Аз не съм от бедно семейство, ако с такова впечатление сте останали. Не съм лишавана като дете от нищо. Баба, дядо, майка ми работеха административна работа, а баща ми в атомната ел. централа. Другата ми баба беше в чужбина...Възпитана съм в споделяне!!!? Mr Gorgeous, много приказки от хиляда и една нощ говори. Само с пари не може да ме задържи един мъж. Разбирате предполагам!?Jenichka, не не взимам откакто майка ми е по програмата майчинство и това ми отвори дупка месец назад. Сигурна съм, ще никой оттук коментиращите не е оставал на нула, не е започвал от нула на 19 години, НЕ е помагал финансово на дядо си, майка си и т.н. на млада възраст. Не виждам защо има съдещи. Това си е моята съдба още от тийнейджър. Урокът, който си взех е, че моето дете в никакъв случай не трябва да преминава през това. Акъла на 19-годишен човек нали знаете, че малко или много не е като на 30-годишен, тепърва му идва да се сблъска с много неща...Rockstar, не разбра ли, че моята съдба е объркана отдавна и сега бера ядове...

# 493
На авторката ще кажа само, че аз съм била на мястото на нейния мъж. Имах до себе си човек, дето все не беше неговото, все беше недооценен. Майчинството ми трая точно 4 дни. В петък ми беше секциото в понеделник бях на работа.
Едва го изтраях още 2 години, то не бяха помощи за затънали в заеми роднини, то не бяха чудесии.
Аз не си харесвам работата, не е моето, но ме издържа и мен и детето.
Мой познат казваше "Късмет, късмет, ама както си го накъсметиш". Със съдбата е същата работа.
Моя съвет е да се стегнеш. Оправдания мога и аз да ти намеря, ама няма да ти напълнят джоба.
ПП: четох по диагонал само първа страница и последните 2.

# 494
А защо майка ти взема майчинство, а ти продължаваш да стоиш вкъщи?
А детето ти не беше ли на 2 год, как така си го прехвърлила на майка си за 1-2 месеца? Къде е смисъла?
Значи ти си съвсем без доход, даваш го доброволно на майка си, а и 120 на баща си.
Ами май започнах да го разбирам този мъж...

Общи условия

Активация на акаунт