Мрънкат ли ви мъжете, че ви издържат в период на майчинство?

• 14 059
  • 502
  •   1
Отговори
# 465
И, ако са неуспешни децата и не оправдаят парите, много ли ги тормозите?

Провалите са много повече от успешните начинания и това всеки трябва да го знае и да се самовъзпира от инвестиции. Ако не стане, да пие студена вода и да мълчи.

# 466
Тайничка, наистина ли не разбра поста ми.
От провал никой не е застрахован.
Но пари се насочват в името и за доброто на този, към когото ги насочваш, с цел той да е насърчен в негова силна област.
Неуспешни обикновено са родителските амбиции детето да стане доктор, пък то има дарба и влечение към литература - примерно.

# 467
И като не стане литератор/писател, какво правим?

Между другото, ТОЙ е забелязал, че тя рисува и е инвестирал в нея за графичен дизайнер. Не е било нейна мечтата. Поне така разбрах аз.

Забравих да попитам тоя изобщо искал ли е дете, след като се е озорил с пари за две курсчета?

# 468
Авторката нали каза, че не е искал дете. Тя е искала. Разделяли са се, събирали са се. Не е била лесна връзка, от тия дето мъжът да я моли, а тя да тропа с краче. Имала е цел, постигнала я е, сега просто трябва да приеме реалността и да се бори да я промени към по-добро.
Темата я пусна, защото и е криво, че нещата не се развиват по начина по който тя иска. Папа Смърф е прав, че никой не можем да променим. Ни мъж, ни дете, ни любовник. 

# 469
На мен много ми хареса идеята за остойностяване на масажчетата, манджите, памперсите и всичко останало. Много добре ще се впише в гугъл шийтс.

# 470
  • Сф
Цитат
Преди години забеляза, че рисувам добре, почна да ме надъхва да стана графичен дизайнер. Даде ми пари за частни уроци по рисуване, след това ми купи таблет за рисуване. Аз изкарах с мои пари един курс за начинаещи по графичен дизайн в СофтУни и видях, че няма да стане работата. Нямаше го изгарящото желание.[quote \]

Не може да сте толкова наивни, нали? Трябва да си изключителен талант, за да успееш в дадена област, с мин.подготовка.
Вече си представям и ай ти то...и разбирам защо парите са ви основен проблем.

# 471
Тайничка, ами тя писа, че и открил талант на художник, искал графичен дизайнер да я прави, пък после  тя решила, че не е "нейното". Еми колко пъти така. Сега пак човекът щял да инвестира. Нормално е в семейство да насърчиш партньора си, ама наистна той да знае какво иска.

И давам идея на Елен - щом рисуваш добре, рисувай и продавай в олх. Всякакви рисунки се търсят. По 50 лева да продадеш 10 и ето ти 500 лева. Докато се чудиш. Ако наистина умееш.
Знам ли, безделие плюс нереализиран човек с таланти някак не ми се връзва.

# 472
На мен много ми хареса идеята за остойностяване на масажчетата, манджите, памперсите и всичко останало. Много добре ще се впише в гугъл шийтс.

Я дай ценоразпис - примерно колко струва да сготвиш една манджа, примерно спагети болонезе, с готови продукти?

# 473

Я дай ценоразпис - примерно колко струва да сготвиш една манджа, примерно спагети болонезе, с готови продукти?

Значи ако мъжът купи продуктите и аз сготвя, нама да калкулирам нищо, защото ще е налице прихващане - труд срещу продукти - резултат и двама сме се наяли, после можем да минаваме към секса. Сега ако единият от двама не стигне до оргазъм, може спокойно да калкулира една цена на другия - ако и двама свършат няма да калкулират нищо, защото са налице две еднакви по вид и по размер насрещни престации-.
Ох бе изтещях от тая скука. Да свършва вече тая епидемия, че бг мама съвсем ще ме побърка.

# 474
  • София
Двете курсчета не са самички. Освободил я е от наемче, сметчици и прочие нещица, плюс заемче 30 хилки и вносчици.

Братане, ах ти! Grinning

# 475
Питам си! Добри болонезки са ми се дояли, а сега всичко е затворено😃

Chrisrina1980, справедлив ценоразпис, палец нагоре.Relieved

# 476
След това намерих по-добра работа в офис и така постепенно се прехвърлих към административната сфера.
Лошото е, че Съдърланд и административната сфера имат толкова общо колкото аз с Лили Иванова.

Оф, бе, подготвяйте се поне малко като творите! Никакво уважение към читателите, значи!

# 477
  • София
Ще ти сготвя и ще ти донеса до вратата. Топ качество. Без калкулация.

# 478
Ей това е. Hug Наливам си чаша вино и бутилката ти я оставям до врата, да си я вземеш, като ги донесеш. Natural trade-a е бъдешето, остави ги тези пари.

# 479
  • София
Ей това е. Hug Наливам си чаша вино и бутилката ти я оставям до врата, да си я вземеш, като ги донесеш. Natural trade-a е бъдешето, остави ги тези пари.
!
Blush

Общи условия

Активация на акаунт