Част от моето сърце, ЮЛИ ще е в моите ръце - Тема № 5

• 36 762
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Всичко е тънко при мен, памучно. И говорим за някакви минути до напускане на болницата. Аз все си мисля, че това е новородено, което още не е регулирало телесната си температура и ми е странно на изписването да го оголя така, но всеки си преценяво. Пелена задължително ще има. Някак си по-завършено и прилежно ми е.
Абсолютно съм съгласна!
Аз съм взела боди потник(боди с къс ръкав,блузка ,ританки и пеленка в същия цвят и десен..Според времето 😚☺️
За помпа и аз следя,защото с първото си дете бях на ръчна и определена не ми беше много удобно.
Стерилизатор имам макар и за микровълнова,ще го ползвам.
☺️☺️☺️☺️

# 91
Добро утро, дами Flowers Cherry Blossom
За обличането - мисля че памучни бодита с дълъг и къс ръкав, ромпъри и ританки ще бъдат най-използвани в началото.
Иначе комплект за изписване няма да вземам, поне засега така съм решила. Живи и здрави да стигнем до там. ❤

Така ми се искаше май/юни да отидем до Гърция обаче като гледам ситуацията май ще отпадне. Ама важното е всичко да е наред.
тинити, как си?

# 92
Peoney, и ние имахме планове май месец да Гърция, за да не лишаваме каката от моренце, но уви- ще се разминем. Живи и здрави по- нататък.

# 93
Тинити, не се притеснявай, аз преди да ми направят серклажа имах подут корем по няколко пъти на ден, безболезнен и чак после разбрах, че са били контракции...Сега уж е по-добре положението, с но-шпа 3х1 и магнерот 3х2. Всичко ще е наред!
Аз и тук да попитам, момичета какви шишета сте избрали и по колко, рано ли е за купуване? Как да разбера какви ми трябват, като не знам дали ще сме на кърма или АМ (каквото зависи от мен, всичко ще дам да смв на кърма)

# 94
Благодаря ви, момичета! Heart Днес съм по-добре. Реших цял ден да се отдам на почивка, лежа и гледам филми. А вкъщи ремонтът усилено тече. Добре, че е мъжът ми, та да оправя всичко! Heart Във вторник имам час за преглед и ще видим как са нещата. Дано до тогава всичко да е наред, че много се шашкам, а знам, че трябва да бъда спокойна, заради бебето.

Относно шишетата, аз няма да купувам, понеже за първо време сестра ми ще ми даде. На една лекция казаха, че в началото трябват едно голямо и едно малко шише, ако кърмим разбира се. Дрешки също имам от нея, ще купя и нови, много ми е мерак. Мисля обаче да купувам по към края. Blush

# 95
Шишета съм взела отново на Авент цял комплект.

# 96
За шишетата аз се колебая между Tommee tippee и Avent. Мисля да взема едно голямо и едно малко първоначално  и после ще докупувам, ако има нужда.  За сега съм се спряла на стъклени, че ми се струват по-лесни за почистване.

Тинити почивай си повече и контракциите ще изчезнат. При мен също са болезнени и с повече лежане нещата се оправят. При нужда може да вземеш и но-шпа.

Azidaa относно дреболийките като ножички мога да поизичакам малко, но ако положението не се оправи, а то едва ли ще се оправи скоро мисля да търся онлайн да ги поръчвам. На мен също не ми се рискува да излизам. Искам да си подготвя от рано и чантата за болницата и пак ще трябва всичко онлайн да поръчвам, а и за нея има дреболийки. Ще ми е по-спокойно ако от по-рано имам някаква готовност, че то не се знае бебчетата кога ще решат да излизат.

Това извънредно положение започва доста да ме натоварва. Плановете ми бях през април да започна обикалянето по магазините, а то какво стана. И на разходка не може да се излезе, но гледам няакак да се обнадеждавам. Дано поне до юли  всичко да е  приключило.Simple Smile

# 97
Момичета, комплект ножичка, нокторезачка, гребен и сие има в момента намалени с 20 % на Philips Avent.
https://iventas.bg/philips-avent/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB% … D0%BA%D1%82%D0%B8
Намаления на някои бебешки неща има и в Emag. Реших се и купих електрически стерилизатор на Philips Avent на доста изгодна цена.

# 98
Здравейте на всички бъдещи мами! Аз също съм с термин юли месец и очаквам първото си детенце, което ще е момиченце. На така депресиращия фон се надявам тук да обсъждаме положителни неща, защото въпреки всичко ни очаква нещо прекрасно. Simple Smile

Имам един въпрос: Вие получавали ли сте сърцебиене или сякаш невъзможност изцяло да си поемете въздух? 

Хубав ден и мислете в позитивна насока! ☺

# 99
Здравейте на всички бъдещи мами! Аз също съм с термин юли месец и очаквам първото си детенце, което ще е момиченце. На така депресиращия фон се надявам тук да обсъждаме положителни неща, защото въпреки всичко ни очаква нещо прекрасно. Simple Smile

Имам един въпрос: Вие получавали ли сте сърцебиене или сякаш невъзможност изцяло да си поемете въздух? 

Добре дошла. Остави ми, ако искаш, дата на термин, за да те добавя на първа страница.
Относно сърцебиенето и задуха- да, имам ги отдавна и пия магнезий.

# 100
И аз имам сърцебиене чат-пат, ама мисля от нерви основно

# 101

Добре дошла. Остави ми, ако искаш, дата на термин, за да те добавя на първа страница.
Относно сърцебиенето и задуха- да, имам ги отдавна и пия магнезий.

Благодаря. 23 юли. Simple Smile

# 102
Аз също понякога имам сърцебиене, не знам на какво може да се дължи.

# 103
Скрит текст:

Аз също имах сърцебиене от време на време. Може да си провериш TSH колко ти е Simple Smile Добре дошла при юлските мамчета Simple Smile)

Момичета, имам нужда от съвет. Гледам пак помпите и стерилизаторите. Понеже VictoryK сподели, че има промоции в iventas видях, че Стартов комплект "Всичко в едно" Natural Philips AVENT 00A-0538 също е намален:

https://iventas.bg/philips-avent/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB% … ko-v-edno-natural

Но сега почва чуденката, ако взема този комплект, стерилизаторът си е само стерилизатор. Тоест ще трябва и нагревател за млякото със шишетата да купя, нали така?

А другото, което гледах беше в комсед:

https://comsed.net/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1 … 3%D0%B21-cangaroo

Този стерилизатор е всъщност и нагревател и се ползва и за затопляне на шишетата с мляко. И примерно се спрях на тази електрическа помпа:

https://comsed.net/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1 … aroo-elegance-duo

Общо взето чуденката ми е за стерилизаторите и въз осново на това ще си избера някоя от горните опции Simple Smile) Хелп Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 11:56 от AnMary

# 104
Момичета, всички дреболийки предния път ги поръчвах в последния момент от Хиполенд, всичко дойде на другия ден. И този път така ще направя 😁

Общи условия

Активация на акаунт