❤ Мисията на Академия за родители е да подкрепя всички бъдещи и настоящи майки и татковци и да им предоставя обективна информация, независимо от обстоятелствата.

🦠 В условията на световна пандемия, карантина и социална изолация, нашият екип реши да направи поредица от извънредни безплатни уебинари със специалисти по различни теми.

💻 В събота дискутирахме актуалната тема “Как да се справим с пандемията на стреса по време на пандемията на коронавирус?”

👩‍🎓 Водещ по темата беше д-р Вилияна Малева. Тя е психотерапевт в частен кабинет в София. Наскоро се завръща в България след 10-годишно следване по психология в САЩ, където завършва докторантура в университета „Хофстра“ в Ню Йорк и след-докторантура в университетска болница към бръшляновия Браун.

🎓 Д-р Малева специализира в новото поколение когнитивно-поведенческа терапия, по-конкретно майндфулнес, Диалектична Поведенческа Терапия, Acceptance and Commitment Therapy и предлага терапия за деца на възраст 3-6 годишна възраст Parent-Child Interaction Therapy.

🎧 Запис от уебинара можеш да гледаш тук 👉 https://bit.ly/3a8OwTS