СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 15

• 25 707
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Гледам 70 непрочетени отговора в темата, викам си бреййй кой знае какво стана, а то нова заповед - предпоследна естествено!
Според мен не само има вероятност, а е и задължително да завършат на ДО.
В Китай след социалното активиране, отново се надига вълна ..
Лично мен това повече ме притеснява.
Днес получихме служебен мейл, че от БГ няма да ходим командировки до края на 2020, клиентите ще се обслужват от местните клонове . Австрия дори не желае влизането на германци и швейцарци. Страх ги било да не си внесат мутация на вируса.
Толкова за обединена Европа и свободното движение в нея

# 676
  • софия
Хохохохохо, сега в нашето училище ще им се наложи да започнат да ползват по предназначение и отговорно ЕД.

# 677
  • София
Силно се съмнявам, zvanche, но а дано...

# 678
  • софия
Е нали трябва някъде да пишат оценките, съгласно заповедта. Децата не ходят на училище и бележниците са вкъщи. Този път нямат мърдане.

# 679
Е нали трябва някъде да пишат оценките, съгласно заповедта. Децата не ходят на училище и бележниците са вкъщи. Този път нямат мърдане.

А дали всички училища имат електронни дневници? Това определено ми е интересно. Ние тази година изобщо нямаме хартиени, само електронно сме. Миналата година имаха и хартиени паралелно, но втория срок вече бяха спрели да ги ползват.

# 680
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се доверявам на Мангъров, той казва, че при всички положения 70-80 % ще го изкарат вируса. В момента само отлагаме във времето.

Вие ще плащате ли за 4 модул по школите? Чудя се какво да правя...

# 681
  • софия
Нямаше ли някакъв срок (2020) за задължително въвеждане на ЕД? Би трябвало всички да имат.

При нас школата по БЕЛ е много добре организирана. Почти като да са в класна стая е. Ще платя, защото нямам алтернатива.

Мангъров е и моя експерт, но не мога да си представя как ще стане връщането към нормалността. Чух, без подробности, че във Франция разработват план за излизане от ИП, което се оказвало по-трудно, отколкото въвеждането му. При нас се съмнявам да мислят толкова далновидно и задълбочено.

# 682
  • София
Аз ще плащам четвърти модул. Както казах по БЕЛ вече разчитам само на школата Sad

# 683
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се чудя дали този материал от 4 модул ще влиза в НВО? Ако няма да влиза, това, което се учи в училище си е достатъчно. По Мат и без това са по-напред в училище отколкото в школата.

# 684
  • софия
Предполагам, че школите ще преструктурират материала, когато (ако) излязат ясни указания какво ще включва НВО. И, ако не влиза материала от 4тия модул, ще направят преговор или повече упражнения.

# 685
  • sofia
Междучасие , макар организацията да не е перфектна, се стараят и онлайн уроците се получават добре.  Мисля да платя четвърти модул, защото детето иска, а и уроците с учителя много му харесват. При нас се работи малко нетрадиционно , на етапи, първо ги научи да пишат преразказ, после  текстове с грешки, сега правят граматика и тези. Отделно на всяко занятие има и литературен анализ. Незнам какъв ще е резултата накрая, но детето вече има друго отношение към литературата и то най- вече българската. За това продължаваме с четвърти модул по БЕЛ.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 22:11 от googlish

# 686
  • София
И аз на това се надявам, стига разбира се от МОН да решат достатъчно рано какво ще влиза в НВО.

# 687
  • Някъде в Европа...
Бисквитка, в "Ем. Станев" сме....Вие?

# 688
Ние май ще почваме с Microsoft teams. Казаха да си направим регистрацията, а господинът по география и час им е определил - сряда в 9.00. Тъкмо споделих в онази анкета, че никакво обучение в реално време не се случва.
Май ще платя четвъртия модул. Харесваме си госпожата по български.

# 689
Предполагам, че школите ще преструктурират материала, когато (ако) излязат ясни указания какво ще включва НВО. И, ако не влиза материала от 4тия модул, ще направят преговор или повече упражнения.
И аз на това се надявам. Ще платя последния модул.
Таксите са отложени до 20 април.

Общи условия

Активация на акаунт