Заедно вкъщи във Варна

• 19 445
  • 477
  •   1
Отговори
# 210
Някой знае ли дали Pepco на Колхозния пазар работи?
Не работи.Имам приятелка в Пепко в Гранд мол и от нея го знам.

# 211
  • Варна
Аз еднократни вече не търся. Имам си платнена, уши ми я една приятелка, с джобче и вътре може да се сложи допълнителен пласт. Еднократните са каца без дъно. Платнената се пере и пак се ползва, а и е по-удобно.

# 212
Не знам, почвам да се изнервям вече, и не само аз. Или да ни пускат, или да ни затворят. Да има ясно и точно написано какво трябва или не, а не някакви абстрактни дрънканици.

# 213
  • Варна
А да не споменаваме "грижата" им за възрастните хора, живеещи в по - малки населени места, бидейки жертви на какви ли не посегателства. До сега тези възрастни хора бяха забравени от бога, а сега вече властта прави всичко по силите си да спаси живота им.......просто как да не им се вярва.
Сега превъртях брифинга, ама той този човечец министъра като някакъв виновен ученик, леко така гузно изнесе информацията, чак го съжалих. Нали за всички ни е ясно, че решенията не ги взима той. Струва ми се, че се работи по метода проба - грешка. Първо обявяват глоба за липса на маска и наблюдават реакциите на мравуняка. Опаааа голямо недоволство се наблюдава, губят доверието на мравуняка.....айде днес да отмени заповедта.

# 214
  • ВАРНА
Отпадна глобата и задължителното носене на маски. 
Дано поне КПП-та опаднат от 13 април....
иначе ясно е в извънредно положение ще сме до 1 юни.

# 215
  • Варна
ва
Отпадна глобата и задължителното носене на маски. 
Дано поне КПП-та опаднат от 13 април....
иначе ясно е в извънредно положение ще сме до 1 юни.
Няма как да отпаднат КПП-та, тепърва се очаква нарастване на битовата престъпност.

# 216
  • Варна
Къде са КПП-тата край Варна?

# 217
  • Варна
Къде са КПП-тата край Варна?
Цитат
- посока София (по магистралата) - в началото на АМ"Хемус" / края на бул. Вл. Варненчик;

- посока София (по стария път) - на разклона за гробищен парк;

- посока Белослав (по крайезерния път) - след разклона за с. Тополи;

- посока Бургас - края на АМ "Черно море" на разклона за м-ст Крушките / Аспарухово и Галата;

- посока Добрич/Аксаково - непосредствено след автосалоните;

- посока Балчик (през Кичево) - на разклона за бар "Наздраве";

- посока Балчик (през Кранево) - след "Панорама";

- изхода през вятърна мелница (посока Каменар) - преди отбивката за село Каменар;

# 218
  • Варна
Благодаря Хексе! 💐

# 219
Как КПП-тата ще спрат битовата престъпност по селата или тази в града?

# 220
  • Варна
КПП-тата нямат нищо общо с битовата престъпност. Те бяха сложени, за да ограничат прииждането на братята роми, върнали се от чужбина с някой лев, жадни за забавления и три+ дневни купони с намазаната рода от града...

# 221
  • Варна
КПП-тата нямат нищо общо с битовата престъпност. Те бяха сложени, за да ограничат прииждането на братята роми, върнали се от чужбина с някой лев, жадни за забавления и три+ дневни купони с намазаната рода от града...
Служат още и за наплива, който ще очакваме от Каменар, Игнатиево и т.н.
Те няма да имат "някой лев" бъди сигурна.

# 222
  • Варна
Служат и за да ме спрат да отида на планина за 3-4 дни и да се откъсна от цялата тая драма...

# 223
  • Варна
Служат и за да ме спрат да отида на планина за 3-4 дни и да се откъсна от цялата тая драма...
Къде на планина? При роднини?

# 224
Каменар по принцип е в състава на община Варна, би било странно, ако е с КПП.

Общи условия

Активация на акаунт