Декември 2020 - Тема 1

• 23 838
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Колко дни ти е цикъла? Проследявала ли си овулация?
А аз днес бях на преглед и докторката ме наплаши малко. 6+6 съм и я попитах дали може да видим сърце вече, тя решила че съм по напреднала и каза, че е твърде малко - около 1 см.  Сакче видяла, ембрион не съвсем, отговаря на 6 седмица, не почти 7-ма. Cry. Confused Някаква стена била по-тънка отколкото трябва...
Надявам се техниката й да е стара, защото е на години вече жената  и да греши, но се уплаших.... В понеделник ще отида в някоя клиника.
Тя ни е близка, специално отвори кабинета заради мен и сметнах, че е добре да не се бутам по болници сега, но ... Да си бях отишла на хубава апаратура направо.

# 631
  • София
Слава богу, само гъбички излязоха на микробиологията.
Доки ми изписа Гиназол шприц еднократно и Микомакс за ММ.

евгзл, ходи на добра апаратура, това е важно !
По добрите клиники са взети сериозни мерки относно вируса, не се притеснявай.

# 632
Филми, икъла ми е около 25-26 дни, последна М. На 07.03. Този месец не съм правила тестове за ову, но контактите бяха между 18 и 22.3, когато беше предполагаемата ову.

Дано, рейв, още понеделник. Радвам се,че не е сериозно при теб и имаш лечение.

# 633
  • София
Момичета, другата седмица ще има някои неща в Лидл.
Малко е рано, но кой знае кога пак ще пуснат... Така че, аз лично ще си купя сутиен със сигурност и каквото друго ми хареса наживо. Blush

# 634
Момичета, другата седмица ще има някои неща в Лидл.
Малко е рано, но кой знае кога пак ще пуснат... Така че, аз лично ще си купя сутиен със сигурност и каквото друго ми хареса наживо. Blush

Страхотна новина rave, точно се чудех кога ще ги пуснат, миналата година моя позната дрехи за бременни си купуваше единствено от LIDL и Lc Waikiki и казва, че са много качествени.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 16:11 от Liinaa

# 635
  • София
Лиинаа, и аз така съм чувала за качеството. Единственото кофти е, че не може да се мери на място...

# 636
Мерси за информацията, rave. Потниците и черния сутиен ми харесват на картинка.
Я да ви интервюирам малко. Simple Smile
1. Как сте с килограмите?
2. Докога смятате да работите?

Аз съм 54 кг, което e над обичайните ми, но така стартирах. Много се надявам да кача не повече от 10-12, ама ще видим, да го докараме първо до там.
По принцип си харесвам работата, но напоследък така ме дразнят и нервират, че нямам търпение да мине 12-та седмица, да ги уведомя и да си взема болничен. А преди не бях така - бачках до 9-я месец. Но сега клоня да се възползвам от почивка.

# 637
Rave така е, но аз имам много дрехи от лидъл и знам кой размер ми става, надявам и сега да няма проблеми, но винаги можеш да ги върнеш, мисля да си купя едни дънки стига да стигна навреме

Fifiana килограмите на мен са ми болна тема, преди да забременея успях да сваля 8кг с много пот във фитнеса и за сега не съм качила, като се има предвит и карантината, но не знам до кога ще е така.

# 638
Стартирам с 59кг, като бях 70кг и ги смъкнах миналото лято СЛАВА БОГУ, че ако почвах от 70кг, ужасссс, но съм качила 2кг. Позволявам си доста сладко, така ми се яде, както никога. Вношение ли е, какво е не знам, но мисля да го спра, на инат. Grinning

# 639
Последно като се мерих беше януари месец-58 кг., може да съм качила 1-2 кг. от тогава.
Работя в ресторант, който в момента е затворен вече от един месец и все още нямам идея кога ще отваря. По цял ден съм вкъщи Grinning

# 640
По принцип съм 60кг при височина 180см. Преди два дни си купих кантар 😂 Сега съм 61.5кг
Управител съм на обект в търговски център и съответно сега не работим, но и по принцип не смятам да се връщам. Да стоя по 9 часа на ден на крак, вдигане на тежко и много нерви не ми трябват в момента. А и с оглед на това, че съм ин витро, вярвам че няма да е проблем да ми дадат болничен.

# 641
Рейв, мерси за напомнянето. До потниците и сутиените трябва да се добера. От другите дрехи имам големи количества 😂

Някой беше писал по-назад, за болка в главата, аз миналата бременност може би някъде от 3 до 5 месец бях с постоянни болки всеки следобед, така силни, че ми идваше да се блъсна челно някъде. Много ми се иска този път да ми се размине.

54 кг. Бях последно като се премерих, сега съм 55, ама няма да е от бременността 😆

# 642
Аз започнах 53.5 кг. Сега съм 54.5кг. С първата бременност качих доста кг, надявам се този път да не е така и да кача максимум 10-12кг.
Четох, че първия триместър е добре да се качи до 3 кг. максимум , като най-добре го дават 2 кг.

# 643
Дамите с първа бременност, имайте предвид, да си вземете по-голям размер сутиени. Дори сега нарастването да не е осезаемо, ще стане такова много скоро:)

Аз от 75-С, отидох до 90Е 😁 даже накрая едвам се побирах, лудница беше 🤩🤩

# 644
  • София
И мен това ме притеснява - как ще нацеля размерите...

Аз съм 85-В, но вече осезаемо наедряха...

Общи условия

Активация на акаунт