Декември 2020 - Тема 1

• 23 839
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Liina,  аз си правя маска с бяла хума и чай от лайка. Също много помага масло от чаено дърво , с една клечка за уши мажа върху пъпката.   Иначе съм чувала че почистването с мицеларна вода 2 пъти дневно също има ефект.

# 616
Пробвай с клеева тинктура, но не помня дали се смесва с нещо,или само с нея,тушира го и изгаря.Трябва да се прочете някъде....

Благодаря.

# 617
Лина, моята кожа е мазна. Когато само я мия, но не слагам крем, тя от изсушаването от миенето, започва да отделя още повече себум и черните точки са навсякъде.  Аз мия с гел само веднъж на ден и след него полагам флуид или емулсия. Ако си склонна към акне не ти препоръчвам да използваш кремове, дори и хидратираши. Пробвай флуид или емулсия, те не са тежки, попиват бързо и няма мазна следа. Моя дори съм си го взела със слънцезащитен фактор.

# 618
Skrubi, този uriage става ли за бременни? Аз не открих в аптеката слънцезащита 50 фактор изрично позволена при бременност.  Използвам само 1-2 крема от цялата ми козметика, както и 1 тоник и розова вода.

# 619
  • София
Аз също винаги съм била с проблемна кожа, но сега е просто страшно.
Една до друга излизат, всеки ден има нова и са адски болезнени.
Излизат буквално за часове, лягам си вечерта и на сутринта съм цялата - лице, деколте, по врата.

Използвам сутрин и вечер измивен гел, след него мицеларна вода и накрая крем сутрин, а почистващо мляко вечер.
Е струва ми се, че става по-зле, отколкото по-добре.

Замислям се дали да не посетя дерматолог.

скруби, това което показваш, до кое е най-близо като действие ?

Момичета, да повторя молбата си за заглавия. Моля ви, давайте предложения, за да направя анкета. Blush Hands V
Също, ако няма други желаещи, искам да направя темата.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 19:59 от rave

# 620
Против херпес - парченце лимон държиш върху херпеса. Също - намазваш малко паста за зъби. И двете действат против вирусът, който го причинява и започва да пресъхва.

# 621
Благодаря за съветите момичета. Ще изпробвам и ако има ефект ще споделя.
Заради ситуацията не мога да отида до дерматоложката ми, иначе преди лекувах акнето със Зинерид и Скинорен и имаш огромен ефект.

# 622
  • Варна
Аз съм за третото заглавие, и ДА,  направи ти новата тема щом имаш желание. Следващата, може да е за следващия желаещ 😁.

# 623
Мами, аз имах много акне. Пробвала съм какви ли не кремове - от 2лв до 75лв и няма разлика. Накрая една моя пациентка ми даде този съвет. Мога да кажа, че лично за мен това ми е оправията.  Флуидите ми допадат повече от емулсиите.  Флуидът като го нанеса и нямаш никакво време за разтриване, той директно си попива. А дали е подходящ за бременни? Аз не съм от жените,  които изпадат в крайности като са бременни- боядисвам се,  лакирам се, ако се разболея ще си пия лекарството. Каква е разликата между крема за лице и шампоана за коса или пилешкото месо пълно с антибиотици или праха за пране с омекотител?

# 624
Момичета, аз имах преди проблем с пъпки и в една аптека ми препоръчаха да си мия лицето с този продукт. Подходих скептично, защото преди това ползвах доста скъпи измиващи продукти. Нооо съм много доволна. И в момента го ползвам и съм добре. Не съм гледала дали е подходящ за бременни. Между другото- за лице и коса вие сменяте ли продуктите, които ползвате сега?

# 625
Между другото- за лице и коса вие сменяте ли продуктите, които ползвате сега?

Аз единствено спрях да ползвам Зинерит за акнето, иначе останалата козметиката си е същата.

# 626
Момичета, минавам да се оплача. През нощта се събудих и не можах да спя от тъпа , на моменти по-остра болка високо в стомаха под гърдите. На моменти придружена с къркорене На някоя случвало ли й се? Днес продължава да ми е така , а ям предимно препечени филии заради гаденето.

# 627
  • Sofia
Момичета, минавам да се оплача. През нощта се събудих и не можах да спя от тъпа , на моменти по-остра болка високо в стомаха под гърдите. На моменти придружена с къркорене На някоя случвало ли й се? Днес продължава да ми е така , а ям предимно препечени филии заради гаденето.
Звучи като киселини. Може да пробваш да не вечеряш..

# 628
А мен два дни ме боли главата. Чак днес се поосвестих малко.

# 629
А аз днес бях на преглед и докторката ме наплаши малко. 6+6 съм и я попитах дали може да видим сърце вече, тя решила че съм по напреднала и каза, че е твърде малко - около 1 см.  Сакче видяла, ембрион не съвсем, отговаря на 6 седмица, не почти 7-ма. Cry. Confused Някаква стена била по-тънка отколкото трябва...
Надявам се техниката й да е стара, защото е на години вече жената  и да греши, но се уплаших.... В понеделник ще отида в някоя клиника.
Тя ни е близка, специално отвори кабинета заради мен и сметнах, че е добре да не се бутам по болници сега, но ... Да си бях отишла на хубава апаратура направо.

Общи условия

Активация на акаунт