На шега реших в 18:15ч. да ги спра и още същата вечер исках да запаля, но понеже вече бях казала на съпруга ми да не ходи да ми купува цигари, ме хвана срам. На следващият ден бях толкова щастлива и ентусиазирана, че даже с нетърпение чаках моментите, в които ми се допушваше, за да ги преодолявам с кеф. Както казваше една съфорумка тук: "Ако знаех, че е толкова лесно, отдавна да съм ги отказала". Разбира се, сега вече понякога имам и малки кризички... за сега ги преодолявам
Сега ще ти копирам първият си пост тук в темата

Така... Здравейте! Казвам се Кристине (Криси), приятно ми е.
Срам, не срам трябва да се изповядам тук. Знам, че мисловно ще ми теглите по една ма*на, но съм длъжна да ви покажа, че има и наистина върли пушачи.
В момента съм на 29 години, а пуша от 7-ми клас (на 13годинки бях). Това са 16 години. Имам съпруг и две деца, едното на 6г, другото 1г.и 3м. Питате се, дали съм спирала цигарите, докато бях бременна- еми Не! Пуша по 1 кутия на ден, когато сме на празник или заведение и по 2 кутии. Съпругът ми пуши още повече. Случвало се е и в една стая с детето да пуша. Абе... много лош човек съм.
От три дена не пуша, учудващо се справям доста добре.
Следях темата отчасти заради Елора, тя беше моят стимул, за съжаление и тя пропуши.
Новият ми стимул в момента е Амели и всички вие, които от скоро сте спрели цигарите. Желая ви успех, а аз мисля да не се давам на някакви гадни цигари. Simple Smile

Имах една криза миналата седмица, разбира се дори за момент не съм мислила да запаля, обаче много ми се допуши. Проблемът с WC-то се оправи най-накрая. Еми в общи линии това е
и се засрамвам.