и така надявам се на подкрепа и дано този опит ми е последен
За съжаление темата май не е много активна в момента, дано скоро се включат повече отказали гадините. 
Не беше така първо изпуших едната и много си се ядосвах на сън, ама после спрях да си се нервя запалих си втора и си викам явно ще си оставам пушачка, за нищо не ставам. Като се събудих ми беше много странно усещането все едно наистина съм пушила, луда работа. Чела съм, че много от вас имат подобни сънища, но на мен до сега не ми се беше случвало, ама ако е само на сън нямам против, там и по 2 кутии да изпуша не ми пречи 😁
това е добрата новина. Да си говорят колкото си искат и каквото си искат. Не е тяхна работа. Единственото важно е че ТИ избираш да не пушиш! Точка! ТИ ИЗБИРАШ! Не друг! Тъй че, като си си го избрала ще си го пазиш ревностно защото си е твоят си избор и решение. Да, може да ти се пуши, но избираш да не го правиш. Трудно е, ама се преминава. После ще осъзнаеш какъв герой си. И ще се похвалиш к ще се наградиш. Дори да е на ум- ей така, простичко да си кажеш “аз съм страхотна” е уникално удовлетворение!

Препоръчани теми