Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 15

• 68 711
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Иска се воля! Пожелавам успех! Hug
Здравейте мили дами!
Миналото лято реших да спирам цигарите , но за жалост успях само за 1 месец Cry .
Но нова година нов късмет от два дни не съм палила и се надявам този път да не се предам отново. Blush

# 631
Здравейте, изчетох текущата тема и ще се върна назад. Накратко да се представя пушач съм от 26 години. От 2017 преминах изцяло на IQOS. Пуша по кутия на ден, че някога и повече. Съвсем импулсивно във вторник реших да спра с това пушене. До днес беше добре, бях горда със себе си, но днес много ми се пуши. Кога ще започне да ми става по-лесно?
Има ли някакви трикове за моментите вечер пред телевизора, тогава само за цигари мисля.

# 632
  • Русе
Трикове не бих казала всичко е до собствена воля, умствена настройка, дори инат.
 Моят мъж е бил страстен пушач доста години. От 6 години не е палил  цигара, просто е казал няма да пуша,  ей така на инат. Пуши му се от време на време ей така за кеф, но не пали, защото знае че ако не удържи на ината си ще пропуши пак. Казва " Някой ден ако стана милионер ще пуша пак. Сега не мога да си го позволя."
Здравейте, изчетох текущата тема и ще се върна назад. Накратко да се представя пушач съм от 26 години. От 2017 преминах изцяло на IQOS. Пуша по кутия на ден, че някога и повече. Съвсем импулсивно във вторник реших да спра с това пушене. До днес беше добре, бях горда със себе си, но днес много ми се пуши. Кога ще започне да ми става по-лесно?
Има ли някакви трикове за моментите вечер пред телевизора, тогава само за цигари мисля.

# 633
  • Карлово
Здравейте,
Първия път когато спрях цигарите, пиех чаша вода или чай, в моментите в които ми се пушеше и докато пиех ми отминаваше мисълта за цигара. Вземах и Табекс, но не съм сигурна дали ми помагаше

# 634
  • София
Първия път като ги спирах, къщата светеше от чистота - допушеше ли ми се, хващах се да чистя докаот ми мине Simple Smile В останалото време реших да си заема ръцете с декупаж.

# 635

В момента децата са ми болни, ама наистина много болни. Ту се оправят и после пак. Едва се сдържам! Не пуша от две години.
Опитвам се да мисля за нещо много красиво, положително. Воля и малко инат ще ви помогнат. Не се отказвайте.

# 636
  • софия
мен ме крепеше мисълта, че ако сега запаля ще си профукам всичкия труд и ще ми замине гордостта от успеха да спра. Освен това си представях как отивам доброволно като пребито куче да ми сложат синджира край мизерната ограда и никога повече да не тичам на воля Sad

# 637
Благодаря на всички!
Ще ви чета, ще се надъхвам и се надявам да успея да се освободя от тази зависимост.
Аз също наблягам на чистенето в къщи Laughing

# 638
  • София
Измисли си и нещо, което да ти окупира ръцете, че чистенето в еидн момент все пак доскучава Grinning Виж примерно как се правят топки за сушилня или рисувай, оцветявай книжки... Пъзелите са чудесно знаимание!! 

# 639
ToniShu, благодаря за чудесните идеи. Утре вечер ще редя пъзел!

# 640
  • софия
мен пипкави дейности по-скоро ме влудявахя. Не ти ли се доспива без цигари? аз що сън спях...

# 641
  • София
За пипкавите неща зависи какъв тип човек си - има хора, които ги влудяват и други, които ги успокояват. Не пречи да пробва човек Simple Smile При мен помогна много да си имам нещо, което да ми държи вниманието.

SunshineMy, имаме цяла пъзел тема с активни участници Wink

# 642
Благодаря ви, момичета! Отметнах още един успешен ден. Ден 6 изтече, броя и се гордея все едно съм извършила подвиг Joy

# 643
  • Карлово
Ами победа си е над зависимостта.
Браво.

# 644
  • Русе
Аз съм си вече не пушач, но да си призная покрай здравословни проблеми и напрежение последния месец си позволих да изпуша няколко цигари. Все си казвам не "искам да ги почвам, тъкмо съм ги отказала, мога и без тях"
Е поуспокои се малко положението и известно време  не се бях сещала за тях. До днес, когато намерих кутия с няколко цигари в яке обличано миналата зима. Все още се държа стискайте палци да устискам.
Благодаря ви, момичета! Отметнах още един успешен ден. Ден 6 изтече, броя и се гордея все едно съм извършила подвиг Joy

Общи условия

Активация на акаунт