престарали са се с вкусовете
престарали са се с вкусовете
Иначе, много ми харесва да се чувствам една такава чиста, ухаеща на свежо, а не на пепелник!Много ме мотивира и мисълта, как сутринта ще стана и ще ида да тичам пет километра! Когато пуша-това е невъзможно!
не знам какъв съвет да дам... аз избрах момент, в който не предвиждах някакви промени, събития, нещо да се случва... търсих подкрепа, ако се почувствам емоционална, по принцип от миналата година започнах психотерапия заради няколко панически пристъпа след новините за войната. Но за късмет, емоционално нещата вървяха добре, въпреки че и аз имах същия страх; в крайна сметка усещането ми не беше за загуба, а за това, колко много време ми остава сутрин като се събудя, докато си пия кафето, след като хапна, като искам почивка от работа... Но се свиква с това за около две седмици, и после спира да липсва и изобщо не се забелязва даже. А и аз не спрях от раз, ами, спрях, но ако на втори ден ми се пропушеше, запалвах една. И бе ми беше вкусна, но има период на хем сърби, хем боли. А и една на фона на 20 ... не ме спираше и не ме караше да си мисля - край, щом запалих сега една, значи опитът е провален и пак пуша.,.. Не, съвсем осъзнато си ползволявах плавен преход. В един момент просто повече не ми се припушваше. Даже не знам на коя дата съм изпушила последната си цигара, както много бивши пушачи помнят
Нещо като, постепенно събираш сили за раздяла...
Препоръчани теми