Парфюмни размисли и страсти - 238

• 48 511
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Коженото яке мирише на кожа докато е сравнително ново, с времето избледнява . Парфюмите с кожена нотка от своя страна са хармонично съчетани с други ноти. И трето, самата материя излъчва по свой начин аромата- един и същ парфюм се усеща различно от памук, коприна, хартия, кожа.... 
Не е като да пръснеш Жадор в цветарски магазин.

# 136
Ре., и ти ги усещаш като мен значи.
Ами той в един от сайтовете ЕДТ на чудна цена бил тестера. Е, вече ще го имам пак.
Да Simple Smile В парфимо е 80 лв за 100-ца,което си е супер цена Money
ПП. Накелеших се яко Stuck Out Tongue Closed Eyes (не се сдържах от толкова описания)

Тези тестери с капачката ли ги продават?

# 137
кели калеш няма капачка по принцип

# 138
..Тези тестери с капачката ли ги продават?
Кели не е с капачка. Завърта се "кпачката" ,за да се напръскаш. ЕДТ Няма катинарче,само ЕДП !(да не се изненадаш)

# 139
  • Чукарландия
Да попитам : Mon Guerlain Sensuelle само в 50 мл-ова разфасовка ли се предлага или има и други варианти? 🌹

# 140
Само 50 😊
Парфюм на деня Acqua di Parma Blu Mediterraneo  Arancia di Capri...приказка....само свежаци ми се носят....ако беше и по-траен....щеше да е безценен,но път те заради това го правят в големи”бутилЯЦИ”-да си се полива човек ежечасно 😁😁😁

# 141
Да попитам : Mon Guerlain Sensuelle само в 50 мл-ова разфасовка ли се предлага или има и други варианти? 🌹
Да, само 50 и вчера бях с него. Дето казах че Мon ми е нетраен, а този още повече, но явно не обича хладно време този парфюм на мен. Издържа си от сутринта до късния следобед и после изчезна, което ще рече поне едно 7-8 часа ми напомняше за присъствието си. Не осезаемо последните часове, но просто го усещах. А вчера беше топличко (вътре) без допълнително отопление.
И ако някой пита как е, пак ще кажа - по-мек, по сладичък (мъничко) и с по-малко лавандула, затова по-женствен.

# 142
Аз нося кожени якета над 8 месеца в годината ежедневно. Не го съчетавам по принцип с кожени парфюми, а с този, който ми се носи точно в деня. То няма как да му избирам специален парфюм всеки ден от толкова месеци.

# 143
The Catcher in the Rye, bambinnah, Soñadora, благодаря за отговорите, момичета.
Обожавам EDP L`Interdit, запасила съм се с 2 бутилчета, но ще взема и EDT за разкош, вече поръчах. Вероятно ще поръчам и фланкерите с дантелените бутилчета, стига да се появят по нашите онлайн магазини. При мен парфюмът символизира непреходна женственост.Wear High Heel

Денси, благодаря за темата.Flowers Bouquet
Ще се включа с моите асоциации малко по-късно.

# 144
"Непреходна женственост" е точно и моята асоциация. Запленена съм, не мисля да оставам без него.
Любов.

Момичета, моля ви споделете с мен как си държите парфюмите, ако може със снимки. Знам, че доста от вас са с масивни колекции, така че може да споделите и как е било в началото. Хем искам да са на показ и да им се радвам, хем искам да ги съхраня от слънцето. Имам отворена секция, която се пада на 90 градуса спрямо прозорец, ако избера подходяща част от нея, няма да ги огрява директно слънчева светлина. Нямам плитък шкаф на нивото на очите, в който да мога да ги изложа и да им се радвам като го отворя, но пък да са защитени.
Съвет, моля Hug

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 11:17 от bambinnah

# 145
И за мен е точно такъв ЕДП. ЕДТ не ми допада и няма да го купя.

# 146
Здравейте! Мерси за темата! Малко съм се поспряла. Сдобих се с гучи амброзия. Много свеж полъх, добра трайност и много подходящ за пролет/ лято.
Другото ново е този " кожен армагедон"

Тежка артилерия, не е за всеки...и не за всяко настроение. Труден парфюм, но аз си го обичам много.
Да отварят парфюмериите, за да подуша всички новоизлезли красотички. В дните на изолация усещам, че избирам по- лесни аромати. Пръскам сутрин и вечер различни. Има позитивен ефект, но за съжаление не 100% - тов.
По темата за десетте парфюмни асоциации ще се въздържа, не ми работи мисълта добре тия дни😆

# 147
Ох, този Калеш преди години как се изкуших от темата да го поръчам...Много ми харесваше на тест- имаше го по онова време за проба, не помня къде обаче. Та, като дойде- беше тестер от гет.бг примерно или Мегашоп, обаче толкова ме отблъскваше тая кожа в него, че не можах да го издържа. Като ви чета ще да е бил ЕДП. Ако е някаква по- лека версия (както описвате ЕДТ-то) , може би ще се спогодим, но наспяпо не бих повторила.
Днес напръсках Мон Интенз, много е красив значи, чудя се май...вместо да ловя ЕДП, да взема да се запася с Интенз...

# 148
  • Sofia
Кели Калеш не понесох нито едт, нито едп и не заради кожата, а заради натрапчивата ермеска тревисто билкова горчива основа. Има я и в градините, но по-деликатна, там съм на границата.

# 149
Колкото по-малко хора харесват Кели Калеш, толкова по-добре за нас, почитателите на тоя аромат. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Трябва да проверя дали наистина не е спрян, но преди корона кризата, го срещах в парфюмериите. Дано не е, щото ми е останал на дъното и ...
Точно така! Heart
Аз ще си потърся ЕДП, много ми допада. ЕДТ свърших наскоро.

Общи условия

Активация на акаунт