Парфюмни размисли и страсти - 238

• 49 506
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
О-о, супер, чудех се между него и Iris Violet но след това описание май всичко е ясно 🤗 Много, много благодаря 🌹
О, той е много по-хубав от Ирис Виолет, много.

# 226
  • BG-DE
Е, реши ми дилемата 🤗🌹

# 227
  • София
С твоята суха кожа бих взела Майкъл Корс-а. При мен избива на сладка мазна тубероза. Което ми допада. И ми трае трае.

# 228
  • BG-DE
Да, аз точно заради трайността се бях насочила към него, че Блуум не ми е траен но тази "мазна тубероза" малко ме стряска най-вече, че ММ трудно понася Гучито, а това съвсем не знам как ще му се отрази 🙂

# 229
Mira_X И аз днес тествам Coach the Fragrance Coach Simple Smile
На мен страшно много ми прилича на разводнена версия на L’Extase, който е по-траен с по-голям шлейф и с малко карамел за разкош.

# 230
  • София
Ами на мен Блуум също ми е мазен, но пък неособено траен понякога. Друг път го усещам по 12ч.

# 231
  • София
Майкъл го познавам покрай моя приятелка. Много е забележителен и се усеща с голям шлейф при нея. Просто знам от къде е минала Wink Веднъж го надуших и се огледах за нея, а тя се зачуди, какво точно правя. На мен ми мирише на лилиуми, нямам идея защо, но винаги ме впечатлява. Пробвала съм го и не съм си го купувала, защото при мен избива някаква кисела ноткa.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 20:18 от FatalSnare

# 232
  • София
A той по принцип не е ли спрян.

Някой ще се разпише ли по моя въпрос за тежка плътна роза с характера на парфето. Искам да пробвам повече такива парфюми. Simple Smile

# 233
Момичета ,може ли бързо мнение за BOUCHERON COLLECTION AMBRE D'ALEXANDRIE, защото го видях на много изгодна цена и се изкушавам да го поръчам на сляпо?

# 234
Здравейте има ли някой който да каже трайността на CH Bad Boy, - ще ми се да го взема на мм, но се чудя как е от към трайност? И също дали някой е помирисвал Armani Emporio In Love With You Freeze, да ми каже усещат ли се тези божури?
Парфюм за деня Xerjoff Casamorati 1888 Gran Ballo, страхотен е, а трайността му е зашеметяваща.

# 235
  • До сърцето...
По темата за любимите парфюми:
(без тест, асоциация при спомняне)
Скрит текст:
Black Orchid Tom Ford - начина да се чувстваш удобно на скъпарско парти;
Hot Couture Givenchy - майчина прегръдка, ласка;
Mad Madame Juliette Has A Gun - парфюма-ВАМП!
Tea Tonique Miller Harris - свежест, жизнерадост;
Un Bois Vanille Serge Lutens - уюта на зимата;
Olé Ramon Monegal - желание, страст;
Nepal Aoud Montale  - нежна (лятна) рокля;
Une Nuit a Doha Stéphane Humbert Lucas - луксозен ориенталски дворец;
Mandarine Sultane Alexandre.J - многолика нежност;
Amour Nocturne L'Artisan Parfumeur - да си в свои води, спокойствие.
Имам още доста любимци, но да не се оливам...

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 12:52 от Радика

# 236
  • Варна
А аз се чудя за Chanel Gabrielle.  По принцип харесвам по-свежи аромати, последно купих Coach dreams.  Дали би ми паснал:-)

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 09:23 от Toni_baraboni

# 237
А аз се чудя за Chanel Gabrielle.  По принцип харесвам по-свежи аромати, последно купих Coach dreams.  Дали би ми пораснал:-)
Габриел е цветен, но не и свеж аромат. Писах за него вчера потърси назад. Не го харесвам въобще и не те съметвам да го вземаш без проба. Есенс е много по- добрата версия, но и той не е за насляпо.
Потърси нещо по- хубаво и свежо, щом харесваш такава.
Шанел О Фреш например.

# 238
  • София
Днес използвах още една забравена мостра на парфюм, който бях почти сигурна, че няма шанс да ми хареса-La petite robe noire EDT florale
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Black-Perfecto-by-L … lorale-50158.html
Ароматът много ми напомня на аромат на лавандула, въпреки, че в него на пръв поглед няма нищо лавандулово и ми е сапунен в същото време. За сметка на това е много траен 😀. Ароматът на лавандула е един от ароматите, които недолюбвам без значение в каква форма е.

# 239
А аз се чудя за Chanel Gabrielle.  По принцип харесвам по-свежи аромати, последно купих Coach dreams.  Дали би ми пораснал:-)
На мен Габриел е най-свежата/изискана свежест/ от всички аромати,които използвам.Трайността му е безкрайна....щом си заредих 100 в тези смутни времена,ясно е,че не мога без него....🌷❤

Общи условия

Активация на акаунт