Куроната навън напира, кукундрела са бърикадира - 100!

• 16 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Алфич, тенкю за кафету....ши пия.

Соулче, ън тъй, връткай дупету, чи пурасна ут туй сидени и едини! Stuck Out Tongue Winking Eye

Аааа....ши плувам аз.

Ти на санитарен полуден ли си?!?

# 391
  • Куциндрел
Хилоу,
Кафе, кафе, ма някой го испи.

Готвя боп, после смятам ей тъй да съм.

# 392

Ти на санитарен полуден ли си?!?

М,чи къ? Секи ден сам тъй, инак немам повод да съм на въздух, па и на кумшийкити скомина праяяя! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 393
  • Оптимист по принуда
Хельо.

Алфе, ши сръбнъ

Лабри, да се оправя мама Hug

# 394
  • Куциндрел
Лабри, гуш! Hug

# 395
  • Countryside
Букетче, аман ут тиленца, мъж, майка, кат са съ съюзилеее....., придстаяш ли си ко мий на мен беднътъ девичкъ? Търпям ги, траям, па кат яхнъ митлътъ, те си знаят!  Mr. Green
Ооо, Лабрексчи, Девичка ли си? Ми Девите се дишат с тилетата, нали са земни! И са милички и дубрички, убичат да им е чисту, красотну, тиху, да готвът...напрау се ино за себе си слушам Joy Инатът на Тилету низнам що е такъф пусловичен, чак ми омръзна да ми гу казват, а ас съм такъф мил чуЕк, Цецъ да кажи Joy усвен тува съм април, и имам доста овнешки черти, например грам нимоа да трая разни флегми и ич не си трая кат ма идосат, га ши изям боя некъде ни знам...как пък най-убуту зех и ут двети зодии, а Joy

Лабрексчи, микици ли чух чи сакаш? Да тъ черпя ут мойти, ма ни убичам сладку, а на кокал раслу Joy

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 01:23 от Г-жа Букет

# 396
  • Куциндрел
Виднага казвам за Букетчиту, страхотен човек е, подписам съ даже с 4 козишки купитцъ

# 397
Скрит текст:
Букетче, аман ут тиленца, мъж, майка, кат са съ съюзилеее....., придстаяш ли си ко мий на мен беднътъ девичкъ? Търпям ги, траям, па кат яхнъ митлътъ, те си знаят!  Mr. Green
Ооо, Лабрексчи, Девичка ли си? Ми Девите се дишат с тилетата, нали са земни! И са дубрички, убичат да им е чисту, красотну, тиху, да готвът...напрау се ино за себе си слушам Joy Инатът на Тилету низнам що е такъф пусловичен, чак ми омръзна да ми гу казват, а ас съм такъф мил чуЕк, Цецъ да кажи Joy усвен тува съм април, и имам доста овнешки черти, например грам нимоа да трая разни флегми и ич не си трая кат ма идосат, га ши изям боя некъде ни знам...как пък най-убуту зех и ут двети зодии, а Joy
А мен питаш ли ма с Увнету дет е татку си номир две, дет де спах кат съ женихме. Joy ма на свърши вечи, ша съ трайм, чи съм сигурна чи нимоа да изтрая друг Joy

Лабрексчи, микици ли чух чи сакаш? Да тъ черпя ут мойти, ма ни убичам сладку, а на кокал раслу Joy

Букетче, дишам ги, дишам тиленцътъ, ко да ги прая? Дано и те мъ издишат, чи понеугиж и аз съ ни моя траЯ! Joy
 Аз си ги обичам рогатити, имам и приятел овньо /семейни приятели са ни с неговата лъвица/, сички ми съ чудят как съ разбирам с него? Ами той първо мноу умен чиляк, второ, ако овика някой, оня 200% си гу е заслужил. И като приятел е незаменим, къ да ни гу убича чиляк? Simple Smile

Па за микицити, мноу ти тенкю! Ш,си апна и ут тех, аз микичкити мноу ги уважавам! Ка си ги нагласила с туй от кокаляяя
Аз пучеках, пучеках, па викнах неволята. Напопържах си мекички и аз инъ купа, та тамън хапна думучадието. Да ги не угладя, че тез дни тестяно не са яли и виждали гОркити...Joy
Да пучерпя и ут моити, койт иска, натюрки са, другото с тях пу жилании! Simple Smile

Инак никви самнения немам, чи у темата пиши некой лош чиляк. Дубрички сти, мноооооооууууу! Аз що съ забих в темичкътъ, пу тъз причинъ, я! Hug

# 398
  • Countryside
Виднага казвам за Букетчиту, страхотен човек е, подписам съ даже с 4 козишки купитцъ
Цец, чак ноудобну ми станъ, толкуз кози купита Heart Eyes

Лабрексчи, арни хора сме съ събрали! Саму да излязъ ут сатурнуватъ дупкъ заръд РД-ту и съм шенг! Нямам търпение да си напраим срещъ, саму да падни ИП и ку можи на мурету и с дизинфиктант ноу ясну!

# 399
  • Куциндрел
Либре, ноу миси за микичкити.
Мумент да си скрия за посли. Сваке, стой тъй. JoyJoyJoy

Букетчи, Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 400
  • тук, на мястото си
Малиии, ама що думати, бре, питати ли ма кък търпя ина девичка ината вечи 40 гудинки, макар чи са упръвъм де. Разработила съм план и вечи толкуз гудини раути, ама и аз съм пекана.
Аз минавъм на абълки, нища вечи да вида ниту кузунаци, ниту манджи.....нищу!!

# 401
Мараба,кукита!🤗
Цеца праи лимунада дъ пучерпи за юбилейнъта...

пиеш и ревеш викъш 🤣

Букетчи кво да ти кажа,скору и туй шъ мини и шъ напраим идна кукудрелскъ срещъ

Лабрексче,майсторка си,еваларка!Много здраве за майчето и скоро да ви пуснат да се видите!

# 402
  • Куциндрел
Лимонада нада, уранжада, ъ хъ.
Съншайнчи, ти ко ма гледаш и клепаш с уши?Joy

# 403
Лимонада нада, уранжада, ъ хъ.
Съншайнчи, ти ко ма гледаш и клепаш с уши?Joy

пудозиръх,чий свършила лимунадата,само кат тъ видех как съ раздавъш 🤣

# 404
  • Куциндрел
Спокс, има лимунде за сички.

Общи условия