Куроната навън напира, кукундрела са бърикадира - 100!

• 16 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Шъ разказвам ъф корс! Миналия път имах премеждия с една бабичка.....
Далече ли е майка ти?

Айди, чи съ върнахми, кат питаш, дъ ти одговоря. Simple Smile Не е далече, на 50 км от Плевен. Живее си в къща с дворче, не иска, а и аз не настоявам да я затворя в апартамент. Най-много три дена е изкарвала у нас и си събира багажа. Щот, за разлика от мен, е супер суциалну жувотну, тя без хора не може за разлика от мен, дет съм била темерут, метнала съ на баща си спорти нея. Там са приятелките ѝ, съседки, съседи, и сега се събира с тях, аз само опявам от далече да си говорят, да не се събират......не че някой ме чува. Мен ми не пречи и сама да си седя, самодостатъчна съм си. А сутринта на КПП-то изслушахме едно конско къде сме тръгнали, даваме ли си сметка, че ще я разболеем, ММ, а да каже нещо, аз го посбутвам да мълчи. Та, изслушахме, съгласихме се и ни пуснаха, ама така с едно "като сте тръгнали, трошете си главите". Даже не ни взе декларациите полицаят, за пръв път се случва. Аз му ги подавам, той вика не ми трябват. Да не са решили да ни утменят пулужениету нящу? Тамън си свикнъх... 
Е, сигъ твой ред да разкажиш! Joy

# 451
Ного си е убаво на село с дворче. Ако имах некви доходи, които да ми позволяват да живея нормално на село, ич няаше да са бутам тука..... Всъщност зарад детиту тряа, щот на селу няа училища. Как ще да е....

Тоз път пазаруването мина дубре. Не са сбих и не са скарах с никуй, саму гледах лошо тез, дету бяхъ без маски /имаше таквиз поне десетина чиляка/.
Ма миналия път..../на койт съм разпрайла, пак ша са пувторя/....отивам в Кауфланд преди Великден. И понеже генералут е казал - изолация колкут можем, затуй сам са нагласила да пазарувам кат за две седмици, плюс за Великден там яйца, козунаци, агнешко и салати разни.
Зела съм и какви ли не други работи, напълних количката. И стоварвам на лентата. Ама то се обемни и тежки неща /на котката тоалетна, един стек мин. вода, млека разни, абе разправия докат разтоварвам и метам на лентата/. И една бабичка зад мен се нареди и кат вика: "Еййй, вий па изкупихте магазина....."
Кат са ядосах, ма чак ми причерня. Викам ѝ: "Каквот си харесаш от лентата, вземай го! Какво съм взела, което го няма в магазина в достатъчно количество и за теб....? Нали точно заради вас пенсионерите идваме по веднъж на две седмици, да ви пазим!!!" И тая: "Е, ама аз се шегувам.." Ако беше спряла до тук, добре...ама явно не знае кога да млъкне. Продължава да ми говори: "Ти явно нямаш чувство за хумор....!" Аз: "Свърши ми чувството за хумор, когато трябва да си седя затворена вкъщи, да излизам по веднъж на две седмици...." Тя обаче не спира: " Ааа, не, ти изобщо явно нямаш чувство за хумор...." Ейййй, идваше ми такъв цирк да напрая, не знам как си затраях. Касиерката се попиля да се смее.....
Та така, цяло приключение да иде човек до Кауфланд.

# 452
Така е Соулче, те понякога възрастните просто си търсят с кого да поговорят!  Та се е закачила за теб женицата! Simple Smile
Ама верно може да ни огрее да ни пуснат малко въздух, хванах бат Бойко некви таквиз да ги реди, ама от средата на речта му. Те шъ гу кажат и пу другити новини.
Айди, налех дизинфекциятъ и салаткъ напрайх! Наздравичката да сми здрави!

# 453
  • тук, на мястото си
Лабрексче,  а тъка - джам прай глидалу става

Соулчи успукой са вечи, бабата я няма

Цеца гледа брифинга

Сънши сложи ли уцет и оливо или барем соль

Букетчиту и киткити захруска

Ко речи , Нерко, ни разбраф

Демата дизинфикцира ли или мухити гони

Айди лека нощ, чи утри стана вечи

# 454
  • Countryside
Букетчиту и киткити захруска

Ахам, нахрупахми глухарчити и дажи вечи испихми кафету с Букетчев Joy

# 455
Хелууу! как сти? /кифирче е, дан пумислити, чи съм фанала дизинфекцията ут зарантъ!/

Букетченце, ми двата метра? Чи вий с Букетчив два сантиметра немати? Мали, малиии.......въх!

То и мен Лабрексчив ми праи кайве, ма....карантиннУ! Пу наредбити! Simple Smile

# 456
  • Оптимист по принуда
Ида Joy

Демата дизинфикцира ли или мухити гони

Цъ, ут някъди ми мириши нъ минзухарец Joy

Ти ко си ми дунеслъ

Цеца, Нера и Букетчиту нящу съ нъмислили, мъ мълчът кът партизани

Лабриксчи, няма ги там микицити

Наталски, дЕ драснА?

Оо, Сънши, де си

# 457
Лабриксчи, няма ги там микицити

Аааа, Демич, дъ пруверъ аз, ни съ знай утде шъ изкочи заека! Слид толкуз рабутъ, ей гу, и Алфич мъй видела да лъскам джамувити, инъ микицъ па съм заслужилъ! Да земи мъ пучерпи некой па!

Ти ко си решилъ или просто си танциш?

На Сеса май ощи ни съ и дали кофи?

Сънши, да,н си си пучналъ дизинфекциятъ? И имъш нова роклА? Па аз сидъ пу пижамъ. Некой писа, че си ги бил разделил на дневни и нощни пижамити, аз сам с нощнътъ ощи.

Нерку, ма ко прайти, бе? Разнугледъ станаф, ни моа тъ пузна куя от сичкити си?

Алфи, Букетчиту и Соулчиту тайно съ сбрали и селфита ми праят! Ма ни е пузвулену, дикларации пупълвахти ли? И с летни рокли ми съ наконтили.......

# 458
  • Countryside
Букетченце, ми двата метра? Чи вий с Букетчив два сантиметра немати? Мали, малиии.......въх!
Лабрексчи, чи как? Ти съмняваш ли съ ф мени? Сичку си спазвами, и маскити си носим... съфсем сми пу трендъ...

Алфи, Букетчиту и Соулчиту тайно съ сбрали и селфита ми праят! Ма ни е пузвулену, дикларации пупълвахти ли? И с летни рокли ми съ наконтили.......

Ауу, Лабриксчи, как пузна! Малку ни куца сошъл дистънсингъ убачи! Иначи ас съм с розувата пандила! А теби та гледам слид микицити мина на тортишки, а? Joy

# 459
  • Куциндрел
алю, алю, чувами си съ?
Ас съм на Малдивити. Joy

# 460
алю, алю, чувами си съ?
Ас съм на Малдивити. Joy

Сигурнъ бях, че си.....наруши карантината,  аааъ?

# 461
Чай въ видя кви ги пишити тука.😜

Цъ, ут някъди ми мириши нъ минзухарец Joy

Демиии списиалну за теби ❤

тукъ съм,зад теби,не мъ ли виде? 🤣

Сънши имъш нова роклА?
чи как,тряа дъ сми у крак с модъта 😜

А тъй,Цец!Мноу убава шапкъ извади!

# 462
  • Куциндрел
алю, алю, чувами си съ?
Ас съм на Малдивити. Joy

Сигурнъ бях, че си.....наруши карантината,  аааъ?
Аха.

Ади пу ино тиквину семи за сички.

# 463
Скрит текст:
Лабрексчи, чи как? Ти съмняваш ли съ ф мени? Сичку си спазвами, и маскити си носим... съфсем сми пу трендъ...

Ауу, Лабриксчи, как пузна! Малку ни куца сошъл дистънсингъ убачи! Иначи ас съм с розувата пандила! А теби та гледам слид микицити мина на тортишки, а? Joy

Букетче, напрау си знаех аз чи ни мой да ни си ти таз с розувата пандела! Ама и ти пузна! Таман съ пушигувах в гутварскътъ тема, чи за  първу имами тортъ, за второ - кекс и за дисерт - баклавички. Ко ши стаа, после ши му мислим! Joy

Па Сеса, чуда съ аз що ни пиши цела заран, пък тя писала, ма ут Мълдивити. Е, то додет доди написаното, стънало слидобяд, ма ут далеко иди. Ми, усвен дъ зъвиждъъъммм......ко да кая? Сесе, ни стаа ли да пратиш самулет да нъ натувари сичкити? Тъй де, дъ вийм ко имъ пу тез Мълдиви.

Шъ въръ на магазин, икипиръх съ, айди па вий зъвиждъйти! Дъ видим кой ши мъ пузнаййй!

За койт ни мой, джокер турям!
Скрит текст:

# 464
  • Куциндрел
Либре, кацна вече самальота и ва чака. Зимайти си поясити и идвайти.

Общи условия

Активация на акаунт