Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 64

• 28 304
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Аз виждам втора бледа черта.  Повторете утре сутрин. Късмет! Simple Smile
          Здравейте не намерих друга темичка много ще съм ви благодарна ако ми отговорите на въпроса.  На 14.04 ми дойде М ,но много слабо по принцип ми върви 6-7дни,но сега 4 дена. Направих си теста на 20ти. Според вас тази чертичка изпарителна ли е ?

# 601
Благодаря Blush

# 602
За мен има бременност, дори на снимка с кофти качество се вижда. Вземи си Шуърчек.

# 603
Изпарителните чертички не изчезват ли като изчакаш малко?

# 604
Мария, при последен полов акт на 12.03.20 и последвала менструация е много съмнително да си бременна.

# 605
Ами никъде не съм казала 03 Grinning

# 606
Извинявай, има две Марии с подобни истории.
Направи си кръвен тест и ще покаже най- добре.

# 607

Това е подходящата тема за въпросите ти: https://bg-mamma.com/?topic=1182325.690

# 608
  • София
Предстои ми секцио в други ден сутринта, искам да попитам раждалите мами със секцио, пълната или спинална упойка е по добрия случай?

# 609
Спиналната е по- добра от гледна точка, че ще бъдеш обезболена за по- дълъг период от време. Също така ще бъдеш будна и ще можеш да се насладиш на раждането на детето си и да го гушнеш веднага.

# 610
Предстои ми секцио в други ден сутринта, искам да попитам раждалите мами със секцио, пълната или спинална упойка е по добрия случай?
Спинална, и възстановяването е по бързо.

# 611
Аз бях със спинална и епидурална.  Няма такава емоция. Пак така бих родила. Бързо стъпах на крака.

# 612
Упойките, за които говорите по желание ли са или по преценка на израждащия доктор?
Боли ли самото поставяне? Защото да ти влизат каквото и да е било в гръбнака звучи гадничко...

# 613
  • Plovdiv, Bulgaria
Със спинална бях. Като малка съм оперирана с пълна и все още имам спомен за излизането от нея, за махането на тръбата. Не бих си го причинила, ако не е наложащо.
Преди да поставят упойката обезболяват с нещо мястото, аз поне не съм усетила как ми я слагат. Неприятното беше, че трябва да се свия доста и да не мърдам изобщо.

# 614
Аз не усетих абсолютно нищо, даже и докосване не усетих, но може при всеки да е различно. Мен ме питаха каква упойка искам и бях категорична, че искам спинална.

Общи условия

Активация на акаунт