Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 64

• 28 899
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Задала съм прост въпрос а вие се подигравате.

Да, прост е. Поразрови в интернет какъв е процеса на забременяване. Blush
да точно зс това защото има такива случаи. Аз само ви попитах ако има нещо от деня преди мс по кой дс се ръководя.

# 511
По-скоро се ориентирай по Овулацията, а не по цикъла. Правете опити в периода на Овулация. В период на цикъл..вероятността е малка

# 512
Задала съм прост въпрос а вие се подигравате.

Да, прост е. Поразрови в интернет какъв е процеса на забременяване. Blush
да точно зс това защото има такива случаи. Аз само ви попитах ако има нещо от деня преди мс по кой дс се ръководя.
Забременява се ден преди да ти е дошло, само при орален секс 😂.

# 513
Не разбирате въпроса ми, а и май поразровере се Вие из нета и вижте какво пише....

# 514
Не разбирате въпроса ми, а и май поразровере се Вие из нета и вижте какво пише....

Щом ти е дошло, не си бременна. Ако стане този месец, брой от първия ден на тази менструация.
Ден преди да ти дойде не си била в овулация, че да забременееш. Няма овулация = няма яйцеклетка = няма оплождане = няма бременност!

# 515
Не разбираш отговорите. Не се забременява ден преди да ти дойде и дошло ти е- не си бременна.
Един от признаците на бременност е липса на менструация.

# 516
  • Германия

Е, ние знаем как се забременява, повечето от нас и по няколко пъти са успели. Няма защо да четем из нета как става.

Отговорили са ти момичетата, ти не се съгласяваш. Тогава се опитай да си зададеш въпроса по друг начин, може пък тогава да тв разберем по-добре

# 517
Трябва ли бебето да се храни със същото адаптирано мляко с което е захранено в болницата и като цяло има ли значение марката, кое е по-хубаво или общо взето при всяко бебе е различно

# 518
Поразрових се аз в интернета,първото което ми излезе го копирам.Прочети го,просто и ясно ,даже малко наивно е обяснено.
https://bremennost.bg/kak-se-zabremenqva.html

# 519
Хубаво е млякото да не се сменя ако на бебето му понася.
В болницата моето бебе го захранваха с Хип, после продължи на Хип до края на първия си месец, после забелязах, че не се нахранва с него и сменихме 3 млека докато уцеля кое му понася на стомаха.
На всяко бебе различно мляко му понася добре.

# 520
Поразрових се аз в интернета,първото което ми излезе го копирам.Прочети го,просто и ясно ,даже малко наивно е обяснено.
https://bremennost.bg/kak-se-zabremenqva.html
Аз въпросът го разбирам така: правихме секс и партньорът ми свърши в мен 1 ден преди цикъла. После ми дойде. Бременна ли съм?
Отговорът просто казано е Не.
Съфорумката не се опитва да забременява. Опитва се да не забременява.

# 521
Благодаря на всички. Има персонал с отношение има и без луда работа ще търпим какво да правим...Момичета моите мъки продължават. Бебе лаком,а зърната ми плоски ,а три дни е ял от шише... Не може да захапе гърдите ми се надуха и станаха твърди. На едната гърда вече ми се разрани зърното,почвам да давам другата. До сега никой не каза,че трябва да ги сменяме на едното хранене едната на другото другата. И аз кърмих само на едната,защото пък абуката на другата ръка ми е на неудобно място ,а бебето тежи и не знам как ще се справям. Време стана и за нея страна сега в 9 ще ходя пак и не знам какво ще става. Казаха ми силиконови зърна и крем за разранени зърна . Утре ще ми донесат и почвам . Вчера се раздвижих и не ме болеше толкова операцията ,днес е ад и не знам защо...направо вече ми се плаче...

# 522
Ако са плоски зърната няма да помогне силиконово зърно.По-скоро оформител за зърна на Медела,той изкарва навън самото зърно.

# 523
Ако са плоски зърната няма да помогне силиконово зърно.По-скоро оформител за зърна на Медела,той изкарва навън самото зърно.
Той ще ми помогне повече така ли... Не знам вече какво да взимам . Помпата ми е ръчна на Кангуру ли е не знам точно. С нея нищо не става за доизстискване ... Каква да взимам?

# 524
Ами за плоско зърно да.Ето ги
https://moebebe.com/oformiteli-za-zarna-medela

Общи условия

Активация на акаунт