Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 48 390
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 3 885
котильон от котка ли идва

# 3 886
искам да се включа с целулит но само стрии имам

Защо мъжете нямат целулит?

'защото е гадно' /за мен не е/. понякога ви бъркам с Агента

# 3 887
Не, Бубе, от някакъв танц (нали е и Танцьорът) Simple Smile

# 3 888
норо! Angry Grinning

закачам те за "хрътката" хитлер

# 3 889
  • Далече, далече
Защо мъжете нямат целулит?

Вероятно, защото имат по-ниско съдържание на женски хормони и по-стегната съединителна тъкан.

Вчера изрових мои стари дрехи и с радост установих, че ми стават. Тези дни ще ровя още. Grinning

Тази нощ ме споходиха странни небивалици насън, но поне не бяха кошмарни.

# 3 890
Ама аз ям в момента, нямам свободни мозъчни клетки и за разбиране Sad
 Kissing Face

# 3 891
  • Euskal Herria
Hola!

# 3 892
Луне, не е страшно, номера е да пиеш вода много. Ям и някакви ядки, но малко. Честно ви казвам, срам ме е от мене си. Толкова кила не съм била и като бременна. Плана е да изкарам на ябълки колкото мога и после кето пак.
Норо, виж кафето много го уважам и аз. Банята после е мазаляк, но си струва.

# 3 893
Като каза кила, от къде да си взема кантар? Има ли значение дали е за 20 или 100 лева?

# 3 894
  • Варна
Плодовете съдържат фруктоза. При диета винаги препоръчват ограничаването им. Може да се храниш неограничено със зеленчуци и чисто месо. Не се гладува и е полезно за организма. Диета пазих само веднъж в живота си. Напълнях с 4 кг. Стриктна бях- японско чудо.😄 Чудеса нямаше.

# 3 895
Никога не съм пазила диета, просто не мога. По тази причина и кантар нямам вкъщи, меря се като ходим на гости на  свекърите. Цял живот си бях слабичка, ама сега покрай бременността се поосвиних и свалям като си ям каквото ми се при яде, но в по-малки количества. Също включих и крачкохода в действие, гледам колкото мога по-често да излизам с количката и да навъртам километри по горнобанските баири Grinning И пия мноооооого вода, ама то е и от кърменето. За момента от както родих съм свалила вече 7 килограма, остават още 4 до заветните 59 Heart

# 3 896
Всеки борещ кила ги знае тия неща, споко. Също и знае какво работи при него. При мен без глад не става колкото и да не се вярва на хората.

# 3 897
  • Euskal Herria
Арче, хормони изследвала ли си?

# 3 898
Арио, аз съм против такива стриктни диети, точно в този момент. И дебела те обичам Heart

# 3 899
Не съм, Янче, защото килата не са много и не са качени от нищото. В смисъл тъпчех си се последните седмици. След раждането не бях свалила нищо, не съм се ограничавала заради кърменето, като отбих започах кетото от което свалих, после го прекъснах околко Коледа и не бях качила. Сега качих на тая тъпа карантия.

Общи условия

Активация на акаунт