Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 47 974
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 3 930
Аз имам такъв лош спомен от еднократно мазане с мас, че не бих се престрашила. Не се маха миризмата и не се маха

# 3 931
  • Далече, далече
Ади е голям терорист. Трябва да се въоръжиш с вестник, завит на руло.Grinning

# 3 932
И кой ще го ползва тоя вестник? Grinning
Ади не е виновен, че е глупав.

# 3 933
  • Далече, далече
И кой ще го ползва тоя вестник? Grinning

Който пита. Grinning

# 3 934
Ооох това с корен от репей го слушам от известно време, ама сега като каза, че и за косопад помага се реших, ще го пробвам и аз. След къпане ли го пръскаш? Мирише ли?

Иначе, звездичке, малък е, ще прави 4 месеца, но реално погледнато се чувствам здрава, а и не ограничавам разнообразието на храната, а само количеството до толкова, че да не седя гладна.
Сега ми остава чуденката кога е безопасно да се тренира корем след секцио, че чета различни мнения навсякъде.

# 3 935
  • Варна
След секцио- повече разходки или лек крос. Съществува риск. При моя приятелка имаше ужасно възпаление, след фитнес. При някои тъканите се възстановяват по- бързо и естествено.😎

# 3 936
Пфу, ужас. Имам мазнини на корема, които стават много смешни като седна или се навежда Grinning приличам на мишелинче хехехе

# 3 937
Аз пък днес установих, че лявата ми паласка стърчи повече от дясната LaughingLaughing

# 3 938
Аз пък днес установих, че лявата ми паласка стърчи повече от дясната LaughingLaughing
Леж на таз страна да  оправиш формите. Laughing

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 14:33 от luna

# 3 939
  • Euskal Herria
Осем, вземи се в ръце! Каква е тая дискриминация? Веднага да се погрижиш за дясната! Да стърчат еднакво. Wink

# 3 940
Сетих се за ония гащи - ей сега вече ще почнеш да смъкваш

нема се спрете с мръсотиите

А сега покажи спрея за да не идвам да те целувам по време на карантията 😘

таз пък ще я целува по карантията на времето

# 3 941
Репея го пръскам вечер в корена, масажирам хубаво и на сутрнта го мия. Мирише леко, но не е фрапантно.

# 3 942
Против уроки, Осем Grin

# 3 943
  • Euskal Herria
нема се спрете с мръсотиите
Ааа, моля, моля! ПротестирВам! Чисто къпана съм. Wink

# 3 944
Само да не стане с тоя репей като с маската с чесън, още си понасмрадвам на него Joy

Общи условия

Активация на акаунт