Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 48 442
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тайната на сътворението

Дари, добра вечер!
Пресрами се. Отскоро всички сме с маски и сме добри 😆
А може и заради пиенето да е.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 22:32 от Не се сърди, човече

# 166
Кво се натискате вие бе?! За дистанция не сте ли чували? Stuck Out Tongue

# 167
  • над кукувичето гнездо
Личи ви, че пийте отрано.

Днес още не съм лизвала. Не ми стига денонощието. Прекрасните ми генетични копия много обичат да вадят безбройните си играчки и неиграчки, но не обичат да прибират. С такова удоволствие подреждам ежечасно, след като съм правила няколко пъти патентованото "нещо друго" за ядене, че сама си завиждам.
Вече започвам да се чудя този фитнес дали изобщо ми е нужен. И без това е голям цирк в тези 40-50 минути на ден, в които се опитвам да направя нещо за себе си, като всяка себеуважаваща се кифла.

А се канят да ни ковнат до 13.05. Можеше на по-малки интервали да го правят, така е много демотивиращо.

# 168
Хахаха, е, не успях да остана незабелязана, ама нямаше как, много се смея с вашите публикации. Не исках да се натрапвам, виждам, че сте си близки. Stuck Out Tongue

# 169
  • София
Близки сме! Даже изолацията ни сближава още повече.

В кое метрО ще е следващата спам среща? 😂

# 170
  • над кукувичето гнездо
Следва неловко мълчание. Rolling Eyes

Най-подпийналите да реагират някак! Laughing

Хайде постарому, три и...

# 171
Абе, гледам шеф под прикритие и си мисля... Никой ли не го забелязва, че е мъж?!? Ужас направо Grinning

Как ви завиждам, че можете да си пийнете малко, аз кърмя и общо взето от година не съм близвала даже и биричка. Sad Обмислям скоро да наруша въздържанието,че така като ви чета сърце не ми дава да ви оставя сами да пиете, хаха.

# 172
  • над кукувичето гнездо
Чаша бира веднага след кърмене не е проблем.

# 173
Хахаха, е, не успях да остана незабелязана, ама нямаше как, много се смея с вашите публикации. Не исках да се натрапвам, виждам, че сте си близки. Stuck Out Tongue
Натрапвай се колкото искаш, само НЕ:
- барай на Пънча бирата
–пипай косата на Ариа
–говори мръсотии пред Холдъна
-пускай чалга на Исето
 после може да допълна Stuck Out Tongue
Също така предай на екипа: профилна снимка, в цял ръст, ЕГН...

# 174
  • над кукувичето гнездо
Фи-то не го ли искаме вече?

# 175
Фи-то не го ли искаме вече?

Мчи то жена бе Laughing

# 176
  • над кукувичето гнездо
На милото. Нали всичко трябва да се знае, да се картотекира...

# 177
На милото. Нали всичко трябва да се знае, да се картотекира...
Права си! Трябва да проучваме по-внимателно новите членове на темата и тяхното обкръжение. Satisfied

# 178
  • Euskal Herria
Бреее, чудя се снимки ли е пуснал някой, че толкова нови постове има... А то - Холдън и Дайс са на музикална вълна. Simple Smile
И по-кротко, че да не стреснете новодошлата спамърка. Wink

Предупреждавам - ако пускате фотки, пратете и на ЛС. Че няма да мога да спя, ако ги изтърва. Simple Smile

# 179
Хехе, ще си отбележа!
Айде да сваля още някое друго килце от бременността и снимка ще приложа, че сега съм мама меца. Grinning
Иначе, съм млада майка, за това и форумът адски много ми помага с нещата до момента, пък и сега с тази карантина ме разсейва. Като цяло ежедневието ми се върти около детето, университета, някое друго сериалче и мъжът ми. Това е за мен, а за вас - ще чета в задните теми евентуално. Stuck Out Tongue

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 09:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт