Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 48 486
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 3 600
Ама изобщо няма да го уча 😂 Знам как да танцувам Макарена и смятам, че ми е достатъчно. Стара съм за тикток танци 😂
Имам една колежка, на петдесет и кусур. Звезда в тиктока. Заради нея сме си свалили приложението.
Стара била Ариа! Хахаха

# 3 601
Оооо ти само кажи, че искаш забавления! Веднага ти пращам танцьорката по 102, ще я познаеш като слезе 😂 прилича на мен и много говори. Ще те забавлява по цял ден. Такива ги тряска понякога, че чак мен ме изумява.

# 3 602
Чак толко много забавления не искам Joy

Иначе няма как да я сбъркам, мини Ариа Heart

# 3 603
Днес гледах клиопе на папагал, който танцува по-добре от мене. Та, давай, Арче! Ако е много зле, ще помолим Холдън да се запише как пее и всички ще забравим как сме те видяли Wink

# 3 604
  • София
Тъпата нова визия - тва го написах, че да ми даде да си публикувам снимката.
Щот нали вече си имам комп, та викам да си го ползвам.
Явно от 5G не са ми добре нервите. Арчее, виде ли сега де ний проблема
Скрит текст:
И още имало... Ужас!
Скрит текст:

Умират ми мозъчните клетки. Нищо не разбирам. Тая работа с физиката, налягането, у-а...

Който приема таньори, певци, всякаки маймуни - да свирка. Имам всичко в едно, пълна програма, каквото си поискаш, с това ще те забавлява. Просто не е случило на публика вкъщи, горкото.
Сега учи сестра си на кеч Head Band

Торти съм изпуснала, явно и коси. Друг път. Много сериал изгледах, много нещо. Само с Черния списък си наваксах и с Безсрамниците, ама много епизоди съм изпуснала.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 01:36 от Dicewithoutnumbers

# 3 605
  • Euskal Herria
Коя нова визия? На форума?
Със здраве да си ползваш новия комп, Дайс!

# 3 606
  • София
Ми то отдавна, ама ползвах само мобилната версия. Което явно ще продължа да правя.

Абе, има една приказка "Едно нещо като работи, не го поправяй".
В тоя ред на мисли, ще трябва да си търся хладилен техник, че нещо започна да вие на умряло... Много странни звуци издава, так ги извива. Дали сега някой ходи по домовете? Пращайте на лични ако имате познати хладилни техници, които ходят на място.

# 3 607
  • Euskal Herria
Аз пък никога не съм ползвала мобилната версия. А с тази съм свикнала вече. То няма и стара, де, нали я премахнаха.

# 3 608
  • Агент под прикритие
Добро утро!

Зарче, като ги чета тия постове за 5G, си правя изводите, че мозъчните клетки на хората, които са ги писали, са започнали да им умират в момента, в който са се родили и то в геометрична прогресия. Няма толкова прост народ, честно. Хората останали без работа заради това, мъртви газове... тия драскачи гледат твърде много филми.

Успешна седмица на всички! Simple Smile

# 3 609
Добро утро, драги! Сълза....

# 3 610
Гледайте по-ведро на нещата. На тоя свят има поне едно нещо, което е безсмъртно и неуморимо. Глупостта.
Весел ден!

# 3 611
топли връзки а

# 3 612
  • София
Добро утро!

Кафее, кафее, много кафе!

И малките вече ще има дистнанционно обучение. 🙄

# 3 613
ДУ! Качвам се на 102 и отивам в Южния да марширувам под строй! Някой друг?!

# 3 614
  • София
Никви разходки за нас. Учим🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт