Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 47 968
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 3 900
Стига сте я разкандърдисвали Ария. Тя ви каза, че си знае. Че ей ся ше земе да ви реве и ше видити вие. Grinning

# 3 901
  • На Марс
Винцок и мезе ... моята диета Simple Smile

# 3 902
Не знам какво е масажи с вендузи и не искам да разбирам, ама ти си се мъчи Grinning
Иначе, изчезва наистина.. като карам някоя друга седмица на ябълки и гол ориз, и се пилiнгосвам с мляно кафе и целулит изчезва, и задник, и всичко Grinning
Ооо, тва ми е любимата част от банята - масаж с кафе. После кожата я усещаш като мрамор шлифована. Laughing
Зи се тревожеше, че си подрязала косата. Моята я режа през две седмици. Ей я сега. Не е свършила още.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 14:46 от luna

# 3 903
  • София
Suprememe,не ти ли е малко детето.Има време.

Луне,страотна!

Не пазя диети,ям малко или не ям,движение и това е.

# 3 904
Ии, веднъж да сваря и язе снимка. Grinning Мъ, Луне, не ти ли беше черна косата?
Скрит текст:
А мойта сега като се наведа и е на черта. Така хубуу отрязана ... от мен си. Joy

# 3 905
От слънцето винаги изсветлява, ама нали и миналата година правих неуспешен опит да я боядисам червена.... освен че много ме сърбя главата, не че нещо друго стана де. Та тъй.

# 3 906
Луне, кат си все вързана и съм останала с впечатление, че ти е много по-къса косата, яка грива имаш!

Моята и без тва рядко я подстригвам, сега хептен. Скоро ще я настъпвам като сядам Laughing

# 3 907
Кике, наполовина на твоята е. Мека и с тънък косъм.  Дразнещо чак.

# 3 908
Тя и моята не е с много тлъст косъм, но пък е гъста, та тва спасява положението

# 3 909
  • Euskal Herria
Ако нямаш здравословни проблеми, диети лесно се пазят. Ама понякога, ако за едно е полезно и дава ефект, за друго е противопоказано. Та...
Арче, ми иде ми да ти плесна един. Simple Smile Сетих се за ония гащи - че малчо сега навърши две, кърмила си... ей сега вече ще почнеш да смъкваш, закъде си се разбързала. Млада си, метаболизмът ти си е нормален.
Аз си се обичам кръгла и щастливо си се търкалям. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 910
Значи по принцип с кърменето се отслабва. Само трябва много вода да се пие. Grinning
Та нека си се гледа, Арчето, колкото по-рано толко по-лесно.

# 3 911
Хора, онзи ден бяхте писали за сателитите на Мъск.
Така и не разбрах, откъде имахте достоверна информация, кога откъде ще мине?

# 3 912
Хора, онзи ден бяхте писали за сателитите на Мъск.
Така и не разбрах, откъде имахте достоверна информация, кога откъде ще мине?
Виж назад в темата. Братан беше пуснал линкове.

# 3 913
Отслабнах с кърмене първия път, втория не. Дребния ревеше от сутрин до 21 вечер, между кърменето и носенето на ръце сварвах да мазна по някоя филия, нямаше как да отслабна с ядене предимно на въглехидрат.
Янче, ако гащята не ми станат и това лято... ги хвълям 😂😂😂 И спирам да рева колко съм дебела, защото Нора ще ме изгони.

# 3 914
Няма бе, аз за кила не се подигравам!
Така като видях луна, ми само аз съм с три косъма коса. Аз ще рева Grinning

Общи условия

Активация на акаунт