💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 639
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
Изпуснах,но защо децата на Симона ги поздравиха?И Елена имат деца,някак не е честно.
Тука Момчил как щеше да се изложи 🤣

# 301
  • София
Аз разбрах, че момиченцето на Симона има рожден ден. За това дадоха видеото.

# 302
  • София
Доста грозно впечатление ми прави как доста жени искат ако има футболен мач, мъжът да не го гледа. Това е ужасно егоистично.
Нямам думи...

# 303
За връзката на Симона и Вели не мисля,че проблемна е Симона.Той ако беше мъж на място никога нямаше да позволи да се държи така,лично според мен.А и ако беше мъжкар тя и сама нямаше да иска да се държи така,той просто си е путьо,ако не е със Симона някоя друга пак ще се държи така с него

# 304
  • София
Пламен какво му стана? Май му дойде в повече въртенето.

# 305
Пламен какво му стана? Май му дойде в повече въртенето.
Каза, че е от вестибуларния апарат

# 306
  • Варна
Доста грозно впечатление ми прави как доста жени искат ако има футболен мач, мъжът да не го гледа. Това е ужасно егоистично.
Нямам думи...

Хахахах, помня, че преди да срещна приятеля ми, бях казала, че искам някоого, който ако не гледа футбол, да не ми мрънка. Че аз съм футболна фенка, но за съжаление Литекс вече не е това, което беше.... Иначе вкъщи и двамата с приятеля ми гледаме мачове!

Иначе и за теб е тъпо да караш някого да се откаже от навик, който е създал преди да те срещне.

# 307
Моят е голям футболен фен,въобще не ми пречи да си гледа.Преди си четях,сега играя с дребния през това време.
Симона въобще не ми е забавна и душата на компанията.И все пак предполагам че Искра утре ще са срещу тях и ще си тръгнат.Някак обезверени ми се виждат,Данчо се е предал някак си.Явно наистина вярва.

# 308
Преди казах, че Симона и Велислав от тук нататък все ще са на номинации поради загуби. Ако останалите са умни, винаги ще избират за изгонване другата двойка от двете номинирани и така до края, който го проумее, ще победи.
Тоя пък Емо като каже "Симонка", все едно е порцеланова кукличка, а тя... хахахаха - бронтозавър!

# 309
# 310
  • UK
Въпреки че стратегически е по-добре Симона да останат още, не мога да я трая и искам да си ходят. Satisfied

# 311
Знам,че беше коментирано,но не помня отговора.Може ли да ми кажете къде беше снимано предаването,помня,че вилата е близо до Сф.Че в Русенските мами има питане,във фб,да им помогна🙂, благодаря предварително.

# 312
  • Испания
Знам,че беше коментирано,но не помня отговора.Може ли да ми кажете къде беше снимано предаването,помня,че вилата е близо до Сф.Че в Русенските мами има питане,във фб,да им помогна🙂, благодаря предварително.

Вила "Екатерина" във Вакарел.

# 313
Много благодаря Смайли 🤗

# 314
Нямам думи...
Хаха добър ден, това е доста дразнещо за доста жени. Добре, че мъжа ми не е футболен фен, то всъщност предполагам, че ако беше, нямаше да си допаднем.

Общи условия

Активация на акаунт