💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 594
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Колкото до гласуването - след официално обявените номинирани, именно те имат право да агитират другите двойки, но другите двойки нямат право да коментират помежду си как ще гласуват. Това е, което аз разбрах и е напълно честно да е така.
Ключовото е именно "СЛЕД". Явно наказаното проявление е било преди. Лошото е, че не стана ясно.

# 466
Според мен изгониха по-слабата двойка (за играта де:) ). Чисто стратегически трябваше Искра и сие да елиминират. Симонката са гола-вода - нито умствен багаж, нито атлетични, нито синхрон във връзката.

# 467
  • Варна
.... А за идиотския смях, да не говорим. Окей, случва се, но може да прекрати до няколко секунди, а не цяла минута да хълца/смее. И да ни е смешно в началото, 5-6 секунди е предостатъчно, не е нужно по 1000 пъти.

Не мисля, че го прави нарочно, че да се съобразява да спре след 5 или 25 секунди. Пламен беше споменал, че е участвал в Семейни войни и са снимали предаването 3 часа, понеже операторите са се гърчили по пода от смях. Смехът не е нещо, което лесно се контролира. А такъв специфичен смях само може да придаде повече индивидуалност на човека.

# 468
Зaтвърдих cи мнението зa Плaмен и Еленa. Може дa не ca хубaви, но ca умни, и нaй добре cе познaвaт един друг. Никой от двaмaтa не комaндвa, нaпacнaли ca cе. Докaто при Божидaрa и Деян, зaбелязвaм, че Деян откровено cи е под чехъл, не знaм кaкъв друг тип мъж, оcвен блaг и кротък, би живял c подобнa женa. В нея нямa и нищо женcтвено, язък ,че е caмо нa 30 години. И тaя тъпотия c портокaлa и яйцето дето измиcли, и товa, че иззлобя дa не cе признaе отговорa нa Кaлинa. Aз aко cъм вътре в игрaтa, не бих моглa дa общувaм c нея. Зaщо не подкрепи Cимонa, нaли й беше гуру.
Мaртин обичa Aнcелитa, нa тях дори изкaзът, нaивен, и дори мaлко детинcки, е еднaкъв.
Емил ме зaгуби, вcички оцеляхa в изпитaнието, caмо зa него беше китaйcко мъчение. Зa кaкво е тръгнaл тогaвa нa cъcтезaние. Физичеcки нaй cпоcобни ca Мaртин и Aнcелитa, нaй cъобрaзителни : Еленa и Плaмен. Cпоред мен еднa от тези двойки ще cпечели, или поне тaкa ми cе иcкa.  / Не могa дa cи нaмеря тирето, зaтовa не го използвaм, извинявaм cе/.

# 469
  • София
Божидара щеше да е пълна глупачка да подкрепи Симона, грам смисъл няма в това. Те не са приятели там, познават се от 3 седмици, хайде в други риалитита за 2-3 месеца стават приятелства, но тук е твърде малко времето. Въобще не очаквам двете да имат близки контакти след предаването.
Абсолютно вярвам, че всеки трябва да си гледа интересът и той не е да се цепи от общото решение, иначе следващият път ще изхвърчат те.

П. П. Не я харесвам.

# 470
На мен ми е симпатична Божидара. Това, което ме дразни понякога у нея е тази неприкрита амбиция да спечели играта на всяка цена. Много смешно нахъсква мъжа си, но явно това и е успешна стратегия.
Игрите с портокала и яйцата, според мен са спуснати от сценаристите, за да се запълни времето на предаването.

# 471
  • Варна
Може и самата Божидара да ги е измислила - нали това работи - измисля ескейп руумове. Сякаш всички се забавляваха, без вечното мрънкало Симона.
Божидара определено е властна и тя е водещата фигура във връзката й с Дидо. Той пък е мека Мария. Идеално си пасват. Божидара трудно би изтърпяла някой като нея, или пък Дидо - някоя себеподобна.

# 472
  • София
Божидара в предаването се държи горе-долу ок, но изказването ѝ за котката на Деян ми се видя крайно неуважително. Понякога не разбираме защо партньорът ни държи на нещо/някого, но би трябвало да уважаваме неговите чувства. Не е длъжна да харесва котки, но за него явно това не е било лесно решение и е държал на котката си. Няма смисъл от язвителни и подигравателни коментари как е победила, достатъчно е, че го е постигнала. Ясно е, че в такава ситуация единият трябва да отстъпи, но тя ясно показа, че не уважава неговите емоции, държеше да покаже, че го е надвила.
Според мен Божидара е интелигентна и се сдържа за пред камерите.

# 473

Не мисля, че го прави нарочно, че да се съобразява да спре след 5 или 25 секунди. Пламен беше споменал, че е участвал в Семейни войни и са снимали предаването 3 часа, понеже операторите са се гърчили по пода от смях. Смехът не е нещо, което лесно се контролира. А такъв специфичен смях само може да придаде повече индивидуалност на човека.

Ами гърчили  са се от смях, но в първото предаване. Вече на следващия ден не е интересно, на третия ден тотално писва. "Семейни войни" се снима може би 5 дни, не знам.  И тук в първия епизод на "Един за друг" ми беше интересно как се хили този... стана ми по-смешно как другите се смеят. Добре, ама на следващия ден го дадоха на закуска как почна да издава същия звук, почнаха да се хилят най-вече мъжете, и най-вече Георги... Е хубаво, няколко пъти, няколко секунди.. да. Ама една минута да не спреш... малко ми е преиграване за пред камерите. Шоуто да трае повечко.
За мен е по-важно, че е добър по нрав, лесно и бързо се съгласява с жена си, не мрънка като обявят условията на игрите и винаги е оптимистично настроен. Като има проблем (както с наказанието от последната серия), веднага изтъкна не недостатъците на новата ситуация, не каза нищо за неудобствата, а веднага каза, че няма проблем, пак ще са двете двойки заедно, ще се оправят някакси ,не е болка за умиране. Това е по-добър вариант, отколкото да имате мрънкялник до себе си, който само ще натяква

# 474
  • Варна
Е хубу де, човекът просто си се смее така. Какво да направи, че на вас ви е досадно? Да спре да се смее ли? Или магически да си промени смеха?

# 475
Аз пък не разбирам как, ако ти е смешно, ще си спреш смеха? 🙄 Ако знаеш в каква ситуация съм изпадала... Идеше ми да умра от срам, но аз и двама колеги на една лекция щяхме да умрем от задушаване от смях, защото се опитвахме да спрем изключително неуместния момент да се спукаме от смях! Но нещото, което лекторът правеше несъзнателно докато говори, беше убийствено смешно, а от нашата позиция го виждахме само ние тримата. И то го видях аз и се разхилих, после го забеляза втория и накрая третата, без да си обясняваме един на друг на каво се смеем. Няма спиране! Човек може инфаркт да получи от толкова смях, кислород не му стига, абе верен си е израза "да пукнеш от смях", лошо ни стана и на тримата! Единият е лекар... Е, не можа да спре да се хили като луд. Излязохме в един момент, защото вече беше налудничаво, а това беше още по-ужасно. После се извинихме и на лектора и на колегите, но това беше неконтролируемо! И продължи дълго. Имахме мускулна треска на коремите. Мале, като се сетя как е изглеждало отстрани... Обаче не можеш да спреш, това е!

# 476
  • Велико Търново
Смехът на Пламен просто си е такъв. Той няма контрол над звуците, които издава, докато се смее. То е като тиковете. Може ли някой да спре тик? Е, най-вероятно по същия начин и Пламен не може да спре да се смее по този начин.

# 477
  • Варна
А и изобщо не го показват често напоследък. Даже в повечето последни епизоди изобщо няма кадри на смеха му.

И аз съм се хилила отвратително истерично, чак съмнително, и то точно пред паспортен контрол на летище. С приятелката ми се разделихме и тя мина няколко човека назад на опашката, за да се успокоим.  Като нищо нямаше да ни пуснат да преминем.

Аз намирам за много по-потресаващ гримът на Анселита. И това е нещо, което си зависи изцяло от нея. Но няма как да й кажем да не се показва така пред камерите. Знам, че 90% й се дразним за това. Но така си е решила, така се харесва и това е част от същността й.

# 478
  • ENGLAND
Eлена ми харесва, но Пламен не. Толкова е самовлюбен, все аз, и след това се усеща и казва ние. Ей сега превъртях епизода от неделя, когато говореха двамата за сватбата и той се изтапани  "ако някога реша да се случи това нещо", Елена само го погледна и замълча. Мисля и пак като говореха за сватба, той пак се изказа, "имаш да вземаш", ама сега не го намирам къде точно беше това.

# 479
Пламен е просто комплексар. Понякога, макар и рядко, има моменти в, които се държи много адекватно. Убедена съм, че вкъщи е съвсем различен от това, което показва  в състезанието. Аз започнах да ги харесвам с Елена, макар, че ми бяха една от най-анти двойката.
Лично на мен, на този етап ми харесват всички двойки освен Анселитите и Божидарките....

Общи условия

Активация на акаунт