💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 206
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Някой разбра ли нещо от промото?

# 616
  • София
Някой разбра ли нещо от промото?

Не 😃

# 617
  • Варна
Божидара каза, че с право трябвало да се притесняват от нея..... Нещо е станало, но ще видим утре..... Все по-антипатична ми е!

# 618
  • София
Искра таман на два пъти се отказа от едни неща за Данчо, защото си мислеше, че няма да му харесат, по-скоро малшанс. Също и с Ели. Бая неща накупи ама по-евтини. Кики явно обича да глези Емо, то си личи и е хубаво това, а Анси бе ясно, че и залъка си ще даде за Марти. За обратното обаче не съм много сигурен.
Хубави игри днес. А цялостно погледнато Емо и Калина изплуваха от дъното така да се каже и живнаха.

# 619
Много хубaвa двойкa ca Кaлинa и Емил. Промених cи мнението зa нея. Колко нещa му купи, брaво. Hug Иcкрa я хaреcвaм, но Дaнчо ми хитрее.

# 620
  • София
Данчо малко се разочарова, в смисъл личеше си по изражението му. Малко тъпо му стана. 60 лв. не им достигна, ама то си е и малко до късмет. Едва ли Искра не го обича и видиш ли мислела само за себе си, ама не е приятно мдам… Обаче Деян как гледаше, направо бе заклан. 8 лв. от 600, за две списания? Поне някаква фланелка да му бе взела или очила, обувки, абе нещо там, без значение.

# 621
  • Велико Търново
А защо да е "малко глупав" регламентът, Adriana11?
Ако наистина са един за друг, тия жени нали трябва да мислят и за мъжете си? Пък и щом има поне две, които са изпълнили условието, и други две, които все пак бяха на път да го изпълнят, значи квалификацията "глупав" въобще не е на място.
Искра просто не му хареса яке, иначе щеше да изпълни условието. Малшанс, да...
Обаче пък Божидара с това списание... пфффф!...

Станало е нещо помежду някои от двойките, неприятно. Някой си е показал рогцата, явно.

# 622
Много приятни игри измислят. И да не й ги бяха признали чорапите, все тая, нямаше от това да изгуби играта. Харченето няма връзка с това дали мислиш за другия. Влиза в един магазин не губи време и изчерпва сумата. Анси с парфюмите най ок постъпи. Влизаш и харчеш всичко за козметика.
Аз за разлика от повечвто от вас, най - малкоо харесвам Кики и Емо, хич не са ми искрена любов....

# 623
  • Испания
Не помня формат, в който да си променя мнението за някого. От самото начало харесвам Ивелина и Святослав, Калина и Емо. Радвам се, че вторите "дръпнаха" в класацията.

Ако бях в играта, щях да похарча повече от 50 % за мъжа ми, той за мен - 100%.

Регламентът е чудесен. Така много добре се видя отново кой кой е.

# 624
Нямаме Вячеслав, имаме Святослав

Аз щях да похарча по равно сигурно.

# 625
Радвам се, че Емо и Кики се справиха - хубава двойка са и си личи, че се обичат.

Не мисля, че е нормално от 20 години да не кажеш на жената до себе си, че я обичаш - Пламен ми опротивя още повече. Мисля, че е голям егоист.

Грозно да обиждаш някого заради килограмите, аз също не харесвам много Божидара, но не килограмите са и проблема, а поведението.

# 626
Божидaрa плaчеше в промото, aз рaзбрaх, че cе е cдърпaлa c Кики и Емо. Те не cе понacят взaимно.

# 627
  • София
Аз щях да изхарча почти всичко за децата. Винаги така правя. Участниците, които имат деца не им купиха дори една играчка.

# 628
Много интересно предаване, супер беше. Като започне, се отделям от деца и други грижи и никой не може да ме безпокои.
Много ме разочарова Божидара, 2 екипа и профукала парите, пък за Деян милия само 8 лв.
Харесвам Калина и Емо, личи си, че се обичат, спокойни са, познават се достатъчно, много добре се справиха днес.
И аз бих купила за мъжа си, даже по-лесно избирам за него и децата, отколкото за мен.
Абе всички ме кефят, страхотни са. Добре че си отидоха онези от миналата седмица, те ми идваах в повече като че ли.
Нямам търпение за утре Simple Smile

# 629
Много приятни игри измислят. И да не й ги бяха признали чорапите, все тая, нямаше от това да изгуби играта. Харченето няма връзка с това дали мислиш за другия. Влиза в един магазин не губи време и изчерпва сумата. Анси с парфюмите най ок постъпи. Влизаш и харчеш всичко за козметика.
Аз за разлика от повечвто от вас, най - малкоо харесвам Кики и Емо, хич не са ми искрена любов....

Аз също най-малко харесвам Кики и Емо. Днес на преден план беше бюстът на Кики и се замислих дали и него не е поправяла. И като визия, и като поведение Кики ми е много изкуствена. А Емо не престава да я реже. Какъв беше този коментар след като Кики му каза, че иска да го види как пробва дрехите си, че нейните били повече от неговите? Thinking

The only one, това за децата също ме учуди.

Общи условия

Активация на акаунт