💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 243
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Чорапите "на Божидара" не би трябвало да ги зачетат.

А трябва ли да зачетат чорапите на тези, които молеха хората да си купуват такива? Още повече, че не това определя крайния изход на тази игра.

# 601
  • Испания
Чорапите "на Божидара" не би трябвало да ги зачетат.

А трябва ли да зачетат чорапите на тези, които молеха хората да си купуват такива? Още повече, че не това определя крайния изход на тази игра.

Според мен, да. Това е находчивост.

# 602
...
Според мен, да. Това е находчивост.

От продукцията пък явно са сметнали за находчивост чорапите на Божидара. Grinning

# 603
  • Испания

От продукцията пък явно са сметнали за находчивост чорапите на Божидара. Grinning

Разбира се. Аз пиша моето мнение.

# 604
"Е сега вече я е яд, че не е намерила Георги" Joy

# 605
Ахх Искра май похарчи повечето пари за нея.
Регламента е малко глупав, тичаха, “просиха”, викаха и сега победител ако похарчи 1/3 за мъжа 🤔

# 606
ЕЕеееее, браво бе. От 600 лева, две списания на мъжа си за 8 лева. Евала , бе, Божидарище. Показа се , колко струваш, за пореден път...

# 607
Хъх, Божидара лекинко се прецака! Но очаквано не купи нищо на Мецан, което е предвидимо предвид характера ѝ...

# 608
  • Испания
Калина започна с покупки за Емо. Надявам се да е изпълнила условието, без да знае.

Браво, доволна съм.

# 609
  • Варна
Божидара: Не СМЕ изпълнили условието!

Ми, не, ти не го изпълни! 1 л.ед.ч.

Йееее, браво на Калина!!!

# 610
  • София
ЕЕеееее, браво бе. От 600 лева, две списания на мъжа си за 8 лева. Евала , бе, Божидарище. Показа се , колко струваш, за пореден път...

Хмм, хора, вие понякога дали се чувате/четете какво пишете? 😂

# 611
  • Варна
Аз какво толкова написах, че да бъда цитирана в комплект с другия коментар? Тя сама го каза, аз си казах мнението, че в случая според мен, без да иска е сбъркала. А така с това мн.ч., включва и мецана.

# 612
  • София
Без да искам го направих, извинявай. 😉

То хубаво някои са купили и за мъжете си, но как да избегнеш уловката и да предвидиш каква сума да похарчиш за него. Малко на късмет беше.

# 613
  • Варна
Извинена си, аз пък разбрах какво си направила, след като постнах питането ми.

Много ми харесват отношенията между Калина и Емо! Няма лигавщини, няма мецани/муцуни и т.н.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт