💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 250
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз нямаше да се справя с тази задача, абсурд да моля за храна. Отделно ми се струва нагласена тази игра, кой ще си даде голямата скъпа пица.

# 586
  • Испания
Браво на Елена и на Калина!  

Анселита ми наду главата. Аман от тази кокошка!

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 21:33 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 587
  • ENGLAND
И Мартин, и Пламен гледаха, или по-точно не гледаха половинките си с такава досада. Аз бях писала за Пламен преди, сега пак го доказа, просто е свикнал с някой в къщи.

# 588
Аз пък бих купила или дала нещо от нашата маса.Бързо ги познаха,много се смях с Георги.Анселита май и беше обидно да търси друг "мъж" и заради това се скатаваше.Искра е доста изобретателна.

# 589
  • Wonderland
На тази мисия съм аут Joy
да прося храна; да търся Георги и човек с червени чорапи Joy
Ще умра от срам Joy

# 590
Браво на Искра, много стратегически постъпи, до тук много добре. Дани заложи малко пари обаче, не знам дали няма това да му изиграе лоша шега.

# 591
  • Варна
Хахахаха спукваме се от смях. Но пък аз мисля, че хората масово ги знаят и не би следвало да има срам.

# 592
  • Испания
Чорапите "на Божидара" не би трябвало да ги зачетат.

# 593
Ринг мола ли беше това?

Чорапите "на Божидара" не би трябвало да ги зачетат.
Тя не беше съгласна на Калина да зачетат онова с Ернестина Слабакова! Зачетоха ли го всъщност? Ако да, то и нейните чорапи се зачитат.

# 594
Божидара и Деян май ще загубят и тази игра.

# 595
  • София
Абсолютно, тя не искаше да признаят на Кики отговора за Ернестина. Сега обаче изпадна в същото положение.

# 596
  • Велико Търново
Тя беше единствената, която не се сети да помоли някого да си купи чорапи и да ги обуе. Всъщност, Анселита ако не беше намерила направо чорапогащник, вероятно също нямаше да се сети.

# 597
  • София
Ринг мола е да.

# 598
  • София
Е, аз съм Георги, имах си аз да не намерят хора с това победоносно име. Simple Smile
Анси е като фанататик по отношение на мъжа си. Не само го обича, ами го е издигнала на пиедестал.
Иначе повечето хора не могат да откажат, защото виждат камерите, популярни са и за това така лесно склоняваха с храната.
Учудих се приятно, че чак толкова много ги познават и то деца дори. Явно доста си се гледа предаването. Simple Smile

# 599
Чорaпки нa Мики Мaуc й признaхa нa Мецaнкa😀 cъщо кaто Ернеcтинa Cлaбaковa нa Кики Grinning Уж нaй умнa не cе cети дa нaкaрa някой дa cи купи.
Плaмен ме рaзочaровa, много cтиcнaт.
По добре Емо и Кaлинa дa оcтaнaт, Мецaните или Aнcелитa дa cи ходят.
Евaлa нa Иcкрa . Тя ми е фaворит кaтегорично.

Общи условия

Активация на акаунт