💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 196
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
Ейййй , Божидaрa кaто зaтърcи cпрaведливоcт, нaпрaво е непоноcимa. Очaквaно пaк Кики й е проблемa. Тя пък докaзa, че може дa миcли. Брaво.

# 721
  • ENGLAND
Условието беше като стигнеш да удряш сърцето. Стратегията на Калине не е стратегия, а не спазване на правилата и те трябва да бъдат дисквалифицирани.
Тая Анселита е толкова тъпа, насочвах го да вземе сърчицето, ама аз не го виждах.

# 722
И това е проблем вече, да - Калина хем хубава (в общите представи), хем се сети за хитрост преди умната Божидара! Това вече е нагло! Grin

# 723
И какво стана - накрая почти всички строени до финалната линия, само Мартин търси сърцето на земята?

# 724
  • Испания
От толкова напъни Божидара се прецака.

# 725
Отначало не я харесвам Божидара, сега още повече ми опротивява. Мисли се за най-умната, но се наигра...

# 726
Ми не ме кефят Емо и Кики. Какво вие виждате в тях?

# 727
  • София
Това сърце като златният снич Wink

Според мен Пацо е предпоследен, видно бе. Какъв фотофиниш, само напрежение вкарват.

# 728
"Бързо, удряй, удряй.. ама не по хората" Joy
 Падам от смях с тази игра с приказните герои.
Гледам със закъснение, много е забавно.

# 729
  • Испания
Надявам се, че ще си тръгнат Божидара и Деян. Голяма злоба лее днес /и не само днес/ Божидара.

# 730
  • София
Бе не само Божидара е против правилата, Елена и Пламен също се възпротовоха.

# 731
Божидара  е оправна и ми харесва. Пламен нещо не ме кефи, ..такъв типаж е, за разлика от Елена, която също е доста оправна. Но определено Кикито или Анси трябваше да си ходят защото са най-..

# 732
Надявам се, че ще си тръгнат Божидара и Деян. Голяма злоба лее днес /и не само днес/ Божидара.

Дано! Големи размисли и страсти... Даже ще е хубаво никой да не ги подкрепи, че хубаво да слезе на земята.

Според мен Кики постъпи много умно и даже даде по-голям шанс на другите, вкл. и на Деян.

# 733
"И те имат ум в мозъка" Joy

# 734
Йееееееее. Нaй нaкрaя .Hug

Общи условия

Активация на акаунт