💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 188
  • 781
  •   1
Отговори
# 735
Ми не ме кефят Емо и Кики. Какво вие виждате в тях?
От самото начало не ги харесвам. Не са ми най-големите красавци, Кикито ми е като топлийка от онези с цветните главички. Дълго тяло  и отгоре топчица. Емо като го гледам , ако спре да рапира не го виждам  с какво ще си издържа Кикито.

# 736
  • София
Леле, Анси ме уби : "имат  като нас ум в мозъка" ли рече? JoyJoyJoy

# 737
  • София
Анси пак пръска мъдрости.
Някой ако събере всички бисери на нея и Мартин може да компилира видео трепач, което да стои дълго време в топа. Grinning

# 738
Издразни ме “умната” стратегия на Кики.Трябваше всички да се борят за сърцето.Не ми хареса арогантността на Божидара спрямо останалите.Радвам се ,че Пламен и Елена остават

# 739
Аз бих се обидила, ако бях на мястото на Ели и Пламен, че Анси и Марти казаха, че били като тях Simple Smile

# 740
  • Велико Търново
Най-сетне днес в програмата са отбелязали, че "Един за друг" е до 21:30 ч.
Може би заради следващия филм - българския "В кръг".

Относно играта - Данчо (доколкото си спомням) го каза най-добре "Всичко, което не е забранено, е разрешено". Така че изобщо не можем да говорим за неспазване на правила. Освен това до момента, в който Калина се сети, че може да държи Емо на финала, той също удряше пинятата заедно с Данчо, даже го халоса 1-2 пъти по главата. Не е съвсем да е прескочил тази фаза на играта.

Мен повече ме подразниха дългите разяснения на Божидара за гласуването на останалите двойки.

# 741
  • тук, на мястото си
Тази вечер ще спите спокойно, повече няма да ви дразни Божидара. Останаха любимците ви с ум в мозъка Кифла и Рапчо,  Фолкаджийката и Фитнеса. Добре, че са там още Искра и Данчо.

# 742
  • ENGLAND
Божидара  е оправна и ми харесва. Пламен нещо не ме кефи, ..такъв типаж е, за разлика от Елена, която също е доста оправна. Но определено Кикито или Анси трябваше да си ходят защото са най-..

Хайде да продължа, най-тъпи. Сега като си тръгна Божидара ще има да слушаме мънкане и "умни" мисли.

# 743
Тая е много нагла Божидара , чак мецана ѝ го хвана срам!
Каквото и да каже всяка дума нейна е АЗ АЗ АЗ..
ама много завижда на Кики хем са наборки ,  хем изглежда като злата ѝ леля!

# 744
  • Испания
Тъпи, остри - друг въпрос, по който сме писали много.

Божидара държи до последно да си покаже злобата и избие комплексите. Язък ѝ за акъла!

Ха! Кой сега е фаворизиран, м?

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 21:28 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 745
Е, еее, стига де! Ей това е фаворизиране сега!

# 746
  • София
Ха, честито на зарадвалите се.

И не, не ги фаворитизират, който и да беше там, пак щяха да ги оставят.

# 747
Емо се посра🤣🤣🤣

# 748
  • Варна
Еееее, пууу, таман се зарадвах, гавра със зрителя, зрелища да има, да си извадели поука, дрън,дрън.

# 749
Кaжете чеcтно Scream

Общи условия

Активация на акаунт