💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 190
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
Eлена за пореден път показа, че иска да се омъжи. Сложи импровизиран пръстен на Георги, а Пламен Емо като му каза беше направо сразен - как ще предлагаш на друг мъж, уж с хумор ама хич не се усеща какви знаци му дава Елена пред цяла България.
И мен ми се струва в епизода довечера ще има някакви драми, дано сеира е по-малко.
Абе за 20 години ако е искала толкова да се оженят, да го бяха направили.
От скоро следя в инстаграм Елена и Пламен, големи симпатяги са цялото семейство. Както някой каза, разбира се, че Пламен си я обича, но по негов си начин.
От последните епизоди пък фаворити са ми Искра и Данчо. Мисля, че те и Елена/Пламен са вече единствените, които ми допадат от към поведение.
Това пък с пазаруването в мола, аз ако не харесам нищо на мъжа ми, много ясно, че нищо няма да му взема Grinning Работата обаче при мен е че аз изключително рядко си харесвам дрехи, а за него мога да изкупя целия мол Grinning

# 691
Ние с мъжа ми сме много капризни откъм дрехи. Винаги откак сме заедно, ходим двамата да си купуваме дрешки, включително и бельо. Ноооооо, в мола има много спортни уреди. Мъжът ми обожава книги и спортни уреди. колкото пъти съм го изненадала с нещо такова, не съм сгрешила. Така , че ако човек обича мъжа си, спокойно не 30, ами 50% спокойно може да похарчи за него. Ако пък моят мъж имаше тази задача, щеше да ми купи нутрибулет, защото съм терминатор и троша и чупя, а това ми е от първа необходимост.......не нарочно, просто съм с леви ръчички. Ама мъжът ми и парфюм щеше да ми купи, както го прави редовно, защото ми е запомнил парфюма.Така, че никой не може да ми оправдава егоцентричното Божидарище. Ако обичаш човека до теб, винаги можеш да намериш как да го изненадаш. Ама да, ще мисля аз, само за дебелия си гъз, а няма да се сетя за мъжа си. Ама айде моля ви се...Ама на нея дори не и стана неудобно. Пак с оня нагъл, противен поглед, мазно, мазно погледна......ми що да и пука....

# 692
  • София
Ми твоят мъж може да обича, ма моят - не (това за спортните уреди). Нито пък прибори/джаджи. Как реши, че има универсална формула? Нутрибулет ли? Простотия е това за него. Обича книги, но както казах, подарените ги поставя на последно място, понеже тези, които си е взел, са му на по-преден план за четене. Това ме прави лоша приятелка ли? Хм, не знаех... А човек е толкова по-добре да бъде изненадан с действия, отколкото с покупки... Всеки сам решава от кои "усилия" да положи.

# 693
  • София
И аз смятам, че Пламен я обича, но обича да говори глупости. За ботушите казаха, че в спалнята три пъти ѝ казал, че ще купят нови и дори не помнеше, че сега е казал, че няма да вземат нови, мислеше, че точно това е нацелил. Ей, така си говори, без да мисли, което мен би ме изнервило, но те ми изглеждат добре един с друг. Вижда се как все я търси и я целува. Наистина той е по-странен характер, но пък тя си го харесва такъв. Дано ѝ предложи брак след предаването.

# 694
  • Варна

Даже в един от коментарите беше изтърсила, че иска да има още деца, което леко ме смути. Grinning
Пък мен леко ме смути този коментар. Защо да няма още деца жената?
Не съм казала да няма. Нека има 10 ако иска. Просто според мен тя самата още е едно дете. И как няма да не е, след като директно след гимназията е легнала на магарето и поточната линия е задействана. На колко беше тя? На 24 ли? Ми за мен не е нормално да имаш три деца на тези години. Нито е образована, нито е с кой знае какви финансови възможности, нито си я представям като някаква невероятна жена, чието призвание на живота е да бъде майка. С този неуравновесен характер ако крещи и избухва така и с децата... ги съжалявам.
Не ме разбирайте погрешно, много се радвам, че има големи български семейства и се възхищавам на смелостта на жени с три и нагоре деца. Но всичко трябва да е според приоритетите и времето си.
Не се чувствайте длъжна да ми отговаряте. Това си е лично мое мнение и не претендирам, че съм права. Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 20:43 от Didi168

# 695
На 27 е Симона, не на 24, но да млада и зелена е още.
Явно доста рано е родила първото дете, омъжила се е много млада, развела се е, после пак се е омъжила и така.
Така й се е стекъл живота, няма лошо, при всеки е различно. Добре, че Велислав я търпи и е спокоен. Ако първия й мъж е бил с по-твърд и избухлив характер, ясно защо са се разделили.

# 696
Колкото и причини да намерите, за да я оправдаете Божидара, само това, че накрая пробута номера, че вината (това е условно казано) е обща, а не нейна, като каза "ние не сме изпълнили условието"! Като сте толкова "ние" как не купи нещо по-така на тоя човечец, ами там беше само "аз"?!

# 697
  • София
Ей, добре, че вие всички в бързина и не само, не говорите нищо наизуст или не бъркате. Simple Smile

Доста ми е смешно за какви неща се хващате за човек, когото не познавате. Като не я харесвате - добре, ваше право, ама нужно ли е да ви е черна за всичко? Grinning

# 698
О, на нея не ѝ е за първи път да споделя вината при загуба и да изтъква себе си при победа. Ние тук не сме намесени, моля-моля!

# 699
  • Испания
Най-сетне днес в програмата са отбелязали, че "Един за друг" е до 21:30 ч.

# 700
  • София
Сега като са по-малко двойките ще ги дават да говорят все повече, за да си запълват времето. Да им мислят по още една игра поне. Ей така, за забавление.

Именно, Тиква, точно това имам превид. Simple Smile

# 701
Току-що казаха "следва по Нова" Simple Smile

# 702
  • Испания
Току-що казаха "следва по Нова" Simple Smile

Не казвам, че не следва, а пиша в колко часа свършва.

# 703
Извинявай, прочела съм от, а не до. Аз понеже май за втори или трети път ще го гледам "на живо", а не от нета, дори не знаех кога точно го излъчват Simple Smile

# 704
Двете деца на Симона са от друг мъж, имат  трето общо с Велислав.
При наличието на 3 общи деца, да искаш и четвърто и за мен е лудост, но  кой както го вижда. Наясно съм и аз, че по умна няма да стане, но ми е по лъчезарна от Божидара сто пъти, просто е много експанзивна , а и това е друга ситуация в предаването, вкъщи може да е по кротка, знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт