Звездни компромати - Април'20

• 214 402
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 120
Но се коментира тук. Поне видеото за кофлекта й с Елън да беше сложено.
Тя в конфликт с Елън, поне пряк, не е влизала. В друго шоу изказа мнение за гостуването си и се започна. Все пак е транс бюти гуру инфлуенсър и всяка нейна дума се анализира. Хората са по къщите и нямат много зрелища.
Даже имаше мнения за мебелите на сцената на Елън и как не било обмислено как изглежда Ники в тях. На много фенове явно не им е било ясно колко е грамадна. Елън до нея е джудже. Фотьойлчето, на което седи, е като детско за Ники. Обаче, според мен, щеше да е по-кофти да извадят някаква мебел като железния трон и да я поставят отгоре.

# 121
Ужас. Как на 30?! Понякога като гледам снимки на набори се чудя дали и аз изглеждам толкова възрастна 😭
И аз така като гледам снимки на наборката Тоца и се чудя и аз ли изглеждам така, ама после се успокоявам, че понякога все още непознати ми викат "момиче" 😁

# 122
  • До морето
Бре, колко е грамадно тва Ники, бе? Съвсем скоро гледах участията на Коби Браян при Елън, съвсем добре си беше на креслата в студиото.

Малкоданска може да е продала стария, онзи от обявата, и да бърза да се нанесе в нов. Даже, най-вероятно е точно така, предвид, че съседите чак сега са разбрали, че е неин ,очевидно не е живяла там.

# 123
Дженката Лопез въпреки забраните си посещава фитнеса, който уж е затворен.
Скрит текст:

/

Дженката се ползва от звездният си статут и има VIP достъп до въпросния фитнес, който е затворен за всички останали.

# 124
  • До сърцето...
Ирина Шейк с предполагаемото гадже -  Вито Шнабел
Скрит текст:
Вито е известен с това, че предлага утешение на известни жени, след раздялата им с техните половинки. В листата му фигурират имена като Хайди Клум, Амбър Хърд, Деми Мур, Лив Тайлър, Ел Макферсън ...

Бившият на Камила - Андрю Паркър Боулз и той е диагностициран с COVID-19. Какво ги прави тая жена? Mr. Green
Скрит текст:

Той си поддържа дружески отношения и с принцеса Ана (бивша негова/нейна любов), последно са се виждали и комуникирали на фестивала в Челтнъм (Cheltenham Festivals: Jazz, Science, Music and Literature)
Скрит текст:

# 125
Sarah Jessica Parker
Скрит текст:

# 126
  • Варна
Малко е странен този COVID-19 в кралското семейство. Принц Чарлс го обявиха за оздравял 3-4 дни след новината, че е позитивен. Някакъв рептилски щам ще да е.

# 127
Но се коментира тук. Поне видеото за кофлекта й с Елън да беше сложено.
Тя в конфликт с Елън, поне пряк, не е влизала. В друго шоу изказа мнение за гостуването си и се започна. Все пак е транс бюти гуру инфлуенсър и всяка нейна дума се анализира. Хората са по къщите и нямат много зрелища.
Даже имаше мнения за мебелите на сцената на Елън и как не било обмислено как изглежда Ники в тях. На много фенове явно не им е било ясно колко е грамадна. Елън до нея е джудже. Фотьойлчето, на което седи, е като детско за Ники. Обаче, според мен, щеше да е по-кофти да извадят някаква мебел като железния трон и да я поставят отгоре.

# 128
Ирина Шейк с предполагаемото гадже -  Вито Шнабел
Евалата на тоя Вито - овърша всички известни каки! Не знам с какво ги привлича, на мен ми е мазник, ама може да има чар на живо ... 🤗

# 129
  • Варна
Този Вито Шнабел заедно с Мъск са едни от най-психарски изглеждащите мъже. Нещо не им е ок, спокойно могат да играят в Американски психар. БГ аналог виждам в лицето на Макариев.

# 130
Малко е странен този COVID-19 в кралското семейство. Принц Чарлс го обявиха за оздравял 3-4 дни след новината, че е позитивен. Някакъв рептилски щам ще да е.

Или лечението му е за като кралски особи, не като за плебса.

# 131
Много симпатичен човек е Ники. А Елън прилича на Хитлер тук.

# 132
  • out of space

Да видим дали ще ме изтрие, написах "Голяма красавица! Прилича на Императора! Heart"

# 133
От един месец сме тероризирани вкъщи от непрекъснат ремонт със зверско разбиване и къртене, уж се спазват часовете за почивка, но целият блок сме вдигнати на "УРА" постоянно, особено сега, когато всички сме си вкъщи. Оказа се, че апартаментът е на Гери Малкоданска, която най-накрая благоволи да се включи във вайбър дискусията и да ни помоли да проявим търпение и разбиране, защото ако не го довърши в срок, остават без жилище, видът на апартамента в момента предполага, че това ще продължи най-малко още 1-2 месеца. Angry
Гери, която се правеше на заразена с корона, за да има шум около нея....

# 134
.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 18:39 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт