Звездни компромати - Април'20

• 214 424
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 145
Бих я попитала Попова като има такъв голям глас, какво обаче прави с този нрав на трол?

# 2 146
Ох, Марияна не мога да я търпя. Постоянно се заяжда и търси внимание. Според мен е незадоволена сексуално.

# 2 147
  • Viena
И финансово, вечно се оплаква.

# 2 148
Аз подкрепям Попова.

# 2 149
  • София
Язък ѝ за хубавия глас, с този злобен характер.

# 2 150
И финансово, вечно се оплаква.
Да оправдае фамилията Плачкови. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 151
Хаха поне тюрбан да беше това на Стрина, а то някаква парцало-диадема.

Маги Джанаварова явно не всеки я харесва как пее, според мен е много талантлива, но иначе е много мила и приятна, никога не съм я виждала да се държи надменно, надуто, с прекалено самочувствие.

# 2 152
Марианчето Попова - Плачкова се заяжда с треньорите в Гласът на България, гроздето е кисело!
Скрит текст:

Ох, днес съм голям Хейтър 😆, но Марияна има ли предаване/социална мрежа, която да не е оревала? Вечно фрустрирана от живота и околните, не искам да си представям какво е да си около такова мрънкало. Дайте ѝ лексотан, серотонин и да не излиза!! 😂

# 2 153
  • Пловдив
Иска просто да я поканят следващия сезон Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 154
  • София
Така както е тръгнало, никой никъде не би я поканил. Мъжлето й пък се провали в сериала Пътят на честта. Бива ли да получаваш пари и същевременно да храчиш по хората, които ти ги дават. И Марианчето и тя кудкудякаше да не остане по-назад.

# 2 155
Иска просто да я поканят следващия сезон Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама кой ще покани този полуавтоматик и ще го търпи да се лензи по телевизора?

# 2 156
  • Sofia
Стрина е с моден хит Money

# 2 157
Ирина е като Бритни Спиърс от 2001-ва в дънкОвото аутфитче. Само един дънкОв Джъстин ѝ трябва.

# 2 158
Ох, Мариана Попова все търси начин да рекламира проектчетата си, за които им пука само на мъжа й под чехъл и софийският лигльо Орлин Горанов... Плачков и Мариана са ми като катунари - изръшкаха България, не си намериха място да щастливеят. Помните ли колко големи приказки ръсеха за онова място из Казанлък, ама ги изгониха нещо оттам и сега  живеят в някаква съборетина в провинцията с онзи Плачков, който работи мъж трофей на жена си. Той и за други е бачкал същото. Та това е много умната и успяла Мариана Попова.

# 2 159
Тези двамата нали щяха да емигрират, понеже в България не ги оценявали?... Такива надежди възлагах на тяхната закана, тц, тц...

Общи условия

Активация на акаунт