Звездни компромати - Април'20

• 214 395
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 205
Ами така си го написала все едно заради личностни качества е стигнала до Белия дом. Че и като кариера си го категоризирала.

# 2 206
  • Rock & Roll feeling ...
Мелания, ако не друго умее поне да мълчи и да бъде... добре издокарана. Което хич не малко на база хилядите простакеси с претенции.

mi6оni, няма проблем Simple Smile Направо ми изпрати скайп или фейс, че са по-удобни за комуникация.

# 2 207
  • Sofia
Emi_55, ирония беше за кариерата.

# 2 208
Emi_55, ирония беше за кариерата.
Ахаааа, мерси за уточнението, хич не вдянах както се вижда. Ясно за какво говориш значи. 👍

# 2 209
  • София
Борис Джонсън е станал татко на момченце.

# 2 210
Браво на Борко, да му е живо и здраво!

Мелани си върши страхотно "работата" , всички са луди по нея, тя затова е там, краси, мълчи, усмихва се и се облича добре. Едва ли някой е очаквал нещо различно и без това.

# 2 211
  • където ми харесва
Борис Джонсън е станал татко на момченце.
Не е ли много рано?

# 2 212
Деси Цонева , тук гледаме бижутата : обички и колие Шопард , общо са към 5000 евро Wink
Кефи ме тя. Тук , визирам софийските и не само бръмчалки, повечето носят реплики на огромни часовеници и бижута за 300 долара уж са 30 000$, а тя си е с ежедневен Шопард жената.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 13:44 от Анонимен

# 2 213
Тая Марчето бе 😂 показва ни какво е да НЕ си глиган. Гледайте и завиждайте.

Стрина... 🙄 потрес. Много мразя кичозни диадеми, много. И не ми пука колко са модерни. А на възрастни жени... са ми направо смешни.

# 2 214
Деси Цонева на тази снимка ми харесва, но не си прилича много Grinning

# 2 215
  • Rock & Roll feeling ...
Тая Марчето бе 😂 показва ни какво е да НЕ си глиган. Гледайте и завиждайте.

Стрина... 🙄 потрес. Много мразя кичозни диадеми, много. И не ми пука колко са модерни. А на възрастни жени... са ми направо смешни.
Знаеш ли какво инстване можеш да предизвикаш с тези думи Rolling Eyes Joy

# 2 216
Тук , визирам софийските и не само бръмчалки, повечето носят реплики на огромни часовеници и бижута за 300 долара уж са 30 000$, а тя си е с ежедневен Шопард жената.
Едно е да си бръмчалка, друго е да си омъжена за шопар.

# 2 217
Ще ме изкефи Стрина да отиде с диадемата и по сутиен до магазина, че да обхване поне 2 модни тренда едновременно.

# 2 218
Деси Цонева , тук гледаме бижутата : обички и колие Шопард , общо са към 5000 евро Wink
Кефи ме тя. Тук , визирам софийските и не само бръмчалки, повечето носят реплики на огромни часовеници и бижута за 300 долара уж са 30 000$, а тя си е с ежедневен Шопард жената.
Скрит текст:
Да бе, ежедневен... Joy Жената работи, ако не сте забелязали - рекламира бельо.

# 2 219
  • София
Не го вярвам това за Джиджи.
И аз. От една страна ми се струва невероятно Джиджи да си стопира кариерата заради бременност, а от друга - Зейн е с ляв уклон. Joy За последното не мога да гарантирам разбира се, но от това, което съм чела, съм с такова впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт