Звездни компромати - Април'20

• 214 496
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 1 980
Нели Хаджийска публикувала снимка от пресния гроб на Милен Цветков. Това, че си продава дрехите е най-малкият й проблем.

Ужас...

# 1 981
Не ми е удобно да ви я покажа. Хич не го харесвах този човек, но за мен е кощунство да качваш снимка с пресния му гроб.

# 1 982
Отвратително, безвкусно... Дори не знам какво да кажа за това..

# 1 983
Кой изобщо е снимал пресен гроб. Какви са тия журналисти!?!

# 1 984
Не сте прави за Вергов. Колко 50 г. мъже познавате - изправен като струна, стегнат, няма корем, няма тлъстини. Още е с всички косми по главата си и тепърва взе леко да се прошарва. Зъбите също са си негови 😁А че има някоя бръчка по лицето - има, той прекарва много време на слънце - море, ски. Остарява, но... прекрасно!

# 1 985
Дъщеря му успя ли да се прибере за погребението?
Тая жалката дори няма да я обсъждам,толкова ми е противна че думи нямам. 🤮

# 1 986
Тя се разпространи тази снимка . Не знам кой в е правил , но е тъжна.. всички бяха го забравили и сега изведнъж цяла седмица всички плачат, ридаят, пишат му писма, че и гроба му споделиха..

# 1 987
Това е просто недопустимо.  Нямам думи.

# 1 988
А тук Нели с Рижама

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10222974505339653&id=1 … 767&source=48

Снимката на гроба я има в профила й ,

https://www.instagram.com/p/B_cIIVBj9CP/?utm_source=ig_web_copy_link
Биляна Дол и тя изглежда чудесно за годините си.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 22:42 от alethea

# 1 989
Видях  "ексклузивните" кадри от гроба на Милен в "Блиц" още преди поста на Нели. Явно тя е направила скрийншот на една от снимките и я е качила в профила си с прощални слова. В самия замисъл няма нищо злонамерено, а колко е подходящо и удачно е друг въпрос. Може и да е защото поради пандемията не е мога лично да приства на опелото. Тънък лед, но да не забравяме, че златната малинка в тази класация я държи кака ВанчИ със селфи с покойник...

# 1 990
Как селфи с покойник? С труп ли?

# 1 991
Опра, Опра.....

# 1 992
Как селфи с покойник? С труп ли?
Селфи пред ковчега, но не помня на кого беше и дали беше отворен.

# 1 993
Блиц са такива лешояди. Как може да снимаш гроб? И какво спечелиха или колко? Няма ли и те един ден да отидат там? Да снимат и тях.

# 1 994
OпрЕ, ако ни четеш (вероятно да) недей задълбава дъното и тинята, махни я тая снимка и сложи една на Милен! Усмихнат, пълен с енергия, такъв, какъвто е добре да го помним. Не снимка на венци за 20-30 лайка повече.

Общи условия

Активация на акаунт