Любители на кучета - 103

• 24 613
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема! Heart

Тъй като зимата ме изненада, а и не съм свикнала с късокосместо куче, трябваше по спешност да облека Анабел. Дизайна е мой, майка ми е шивачката, а това е крайният резултат: Grinning

# 61
  • Пловдив
Добре дошла на Мокка. Страхотна е. Heart

Ние сложихме ваксините. В колата повръща като за световно. След две седмици карантината свършва. Ура. Имаме малък напредък с котката. Уча го на погледни и остави. От време на време ме слуша. Днес даже седяха в близост на едно ниво /Саско дремеше/, а дон Томазо му фърляше по един поглед.
ето снимка и на Саске - фен на възглавници

Сега проблем остава котешката тоалетна. А съм се обърнала и все дъвче нещо от там - ако има "аку", ако не някоя силиконова гранула. Sweat
Лекарят днес казал с вестник по муцуната. Аз още пробвам с "не там" и позитивно отвличане на вниманието. Но нещо не работи туй позитивното. Колко боклуци успява да погълне... Стените дълбае, изкърти первази, изгриза бюрото. Трудно изразходва енергията вкъщи и голямо гризане пада.
Има кожени кокали, играчки, въжета, но стената е най-привлекателна.

# 62
Спайк също направи няколко дупки на стената, ама добре че остана шпакловка и латекс от ремонта та сега половинката замазва нещата.
Само се надявам да не погне коридора, че онзи латекс го спряха като цвят и ще трябва да сменяме интериора Rolling Eyes
Но пък забелязах нещо интересно...ровенето в стената и трите пъти се случи, когато беше в "почивка" от калция. Щом започнем да даваме, стените ни стават абсолютно безинтересни.
Та се чудя да не би случайно да му липсва нещо и на това да се дължи? Rolling Eyes

# 63
  • о`майна лунна нощ е
Абсолютно е възможно според мен. Не съм давала калций, но това си е реакция на организма да намери външен източник, в случая 2в1 - чешем зъби и набавяме вещества.

ПП - като се замисля е 3в1. Създава и работа на човеците /физическа и психическа/, за да не изтрещят или да станат дебели и депресивни.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 11:38 от `ТуиГ

# 64
Няма такива пози за спане Smile

# 65

Уникален сладур!Много ми е любим!🐾

# 66
Здравейте,
Идвам пак с въпрос:
Купихме хамут и днес пристигна,обаче Луци изобщо не бе трогнат до сега винаги е бил с нашийник и никога не е ползвал нагръдник.(поне смятам че ако е ползвал щеше да приема хамута)Въпроса ми е как да свикне по-лесно с него и дали някой е употребявал?

# 67
  • sofia

Новите зъбки на Лелето:)

# 68
  • Bарна, морето, сините вълни
Хахаха, Цвети, много е сладък. Упражнява йога уменията си. Grinning

Пък Анабел е много джиджана.

# 69
  • под тепетата
Когато Макс се нанесе вкъщи, вече беше носил хамут, та не знам как са го свикнали с него.
Цвети, имаш куче-каучук Laughing

# 70
  • о`майна лунна нощ е

Извинете, това с инструкции от ИКЕА ли го получихте или импровизирахте със сглобяването?

# 71
Определено са импровизирали. Joy Joy

# 72
  • гр.Варна

. Малееее кучето каучук. Заболя ме всичко само като го гледам.
Мокка е разкошна муцунка. Бе то тук няма не разкошни...

# 73
  • тук-там

И нашето бебе тренира невероятни стойки на невероятни места!

# 74
Rolling Eyes Ние пък спим като във филм за възрастни Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт