Любители на кучета - 103

• 24 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
При Арчи всичко е импровизация.Smiley Трябва да го запиша на йога.Laughing

# 76
Цвети* може би по-скоро Арчи трябва да води курса Grinning

# 77
  • под тепетата
Да заповяда при нас, ние сме напред с матрЯла

Мъж ми като си прави практиката и стигне до Омммм и Ози задължително му се бута в ръцете Relieved

# 78
  • София
Честит рожден ден, Макс! Да е здрав и много щур Дебеланчо❣️ Целувки от Бека 😘
Добре дошла на Мока! Много е сладка 😍

# 79
  • о`майна лунна нощ е
Еха! И аз се записвам, Билянка!

# 80
  • под тепетата
Мястото ти е познато Wink  Дрескод - оранДЖево!
Забравих да похваля дизайнерката и шивачката на палтето! Браво, Барби Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 18:51 от bilqna_69

# 81
NedqlkaHarbalieva с хамут Ари не е бил. Ние скоро (преди около месец) му купихме нагръдник. Преди това беше само с нашийник. Първите дни пристъпваше като балеринка и досато се  изходи - зор. Обикаляхме като гламави. След 4 - 5 дена се отпусна и сега си е същото диване. Според мен ще свикне бързо.
И аз да попитам - защо хамут?И каква е основанана разлика с нагръдник - нещо специално ли.?
Ето го и малчо:

# 82
  • под тепетата
Хамутът се слага, когато дърпат шейна хъскитата. Той разпределя тежеста върху цялото тяло, а не само на врата или гърдите.

# 83
  • UK
Ох, хора, съвсем изкукуригах!

Покрай карантината започнах да се занимавам с маски и мазила разни за заздравяване на коса.
Реша днес Джинкс (мнооооого се скубе), реша и опашката. По едно време гледам - опашката му цъфти. Scream Сега се чудя - да почвам ли да слагам маски и на нея. Satisfied

Скрит текст:
(шегувам се (за маските))

# 84
  • Bарна, морето, сините вълни
Наистина ли цъфти? Thinking За пръв път чувам, никога не съм виждала на куче косъма да цъфти. Grinning

# 85
NedqlkaHarbalieva с хамут Ари не е бил. Ние скоро (преди около месец) му купихме нагръдник. Преди това беше само с нашийник. Първите дни пристъпваше като балеринка и досато се  изходи - зор. Обикаляхме като гламави. След 4 - 5 дена се отпусна и сега си е същото диване. Според мен ще свикне бързо.
И аз да попитам - защо хамут?И каква е основанана разлика с нагръдник - нещо специално ли.?
Ето го и малчо:

Хамута разпределя тежестта на цялото тяло използва се в много спортове-дърпане на шейна,каникрос,скиджоринг,байкджоринг и за дърпане на тежести/даже има такава федерация в България-HD Athletic Dogs Bulgaria/.

# 86
Привет и от нас в новата тема.
ЧРД на Макс. Да е здрав и силен!
Добре дошла, Мока! Показвай се да те виждаме по-често!
Ето една мързелана Роузи на припек

# 87
  • UK
Наистина ли цъфти? Thinking За пръв път чувам, никога не съм виждала на куче косъма да цъфти. Grinning

Скрит текст:

Не само, че цъфти, ми и бял косъм има Satisfied

Завалията снощи забравих да го нахраня. И той не си каза и си легнахме. В 4 като се събудих от зверско къркорене на корем и му дадох малко да яде, че да не се разповръща.

# 88
Направо ви изпуснах...

На патерица да честитя РД на двукраки и четирикраки, бъдете здрави! Flowers Hibiscus И аз имах РД в събота, но в тази обстановка си мина като един обикновен ден, само че завърши с торта.

Добре дошла на сладкиш Мокка, много интересно име.

Цвети, този твой акробат направо на фльонга се е завързал Kissing Heart

Барби, много хубава премяна сте направили за кучинка. Направо можете да започнете производство.

Пускам ви "най-прясната" снимка от тези дъждовни дни

# 89
  • Bарна, морето, сините вълни
Бъди много здрава, Авалон! Желая ти любов и усмивки! Heart Важното е да сме със семействата си и четирикраките верни другари. Всичко ще мине. В някои дни съм много оптимистично настроена. Днес успяхме да дойдем на едното село. Щастлива съм да видя Ерос да търчимпрез полетата. Онзди ден се гонихме вкъщи и той се задъха инумори, стана ми ужасно мъчно. Той е пълен с енергия, а заради кратките разходки губи форма.

Общи условия

Активация на акаунт