Любители на кучета - 103

• 24 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Преди малко се прибрахме от ветеринаря. Снощи на коремчето на Леон изникна някаква бабунка...Твърда на пипане...Оказа се, че е с 3 тестиса, единият от които в корема...И ще трябва да бъде кастриран...Много зле го понасям, защото изобщо не съм го обмисляла...
Никое от кучетата ми не е било кастрирано...
Котаракът Маккуин, от друга страна, го кастрирахме и доста се промени...Стана мързелив и лаком...
Мрън...

# 91
Някой да ползва gps тракер?
Ако да какъв ?

# 92
  • о`майна лунна нощ е
Криш, спокойно. При мъжките кучета кастрацията носи само позитиви. Казвам го от камбанарията на изминал вече шестмесечен период, откакто клъцнахме топките на Швепса. Нищо лошо не се е случило с него. Остана си келеш, див, игрив, но все по-толерантен към мъжките кучета и благодарение на контрола върху храната - не е станал табуретка, а е в перфектно форма.

# 93
  • под тепетата
Ако можех да надвия над мъжкото его вкъщи, отдавна щях и аз да съм клъцнала украшенията на Ози.
Кришка, не бой се!
Макс беше пък с един ( другият най-вероятно в корема) и все треперех ( пак заради ината на мъжа ми), да не стане някоя беля.

# 94
  • тук-там
Аз пък съм кастрирала девойка - много добре и отрази. Стана по-спокойна и балансирана.
Поздрави от дъщеря ми и нашето австралийско бебе Мокка:

# 95
Денис си го взехме кръцнат, нищо му няма - все така се прави на мъж и е далеч от табуретчесто състояние. Спокойно.

# 96
  • София
Аз показах ли ви една Лили?

Мога да кажа за разликата между женско куче, кастрирано на 1.5 години и женско куче, кастрирано на 7 години. Едното куче няма наднормено тегло, другото е с наднормено тегло. Можете ли да познаете кое кое е? За мен определено кастрирането в по-ранна възраст е по-доброто решение. Но това е личният ми опит с две женски кучета.

# 97
Нашата е на една година и половина .Имахме насрочена операция за кастрация, когато беше на година и пет месеца, отказахме я,заради коронавирус. Насочихме втора за след два месеца, която пак отказахме заради коронавирус. Докторът ни каза,че не е желателно да я кастрираме след две годишна възраст,защото имало опасност от рак на  млечните жлези.И май ще си остане некастрирана.

# 98
siyina ако вярно така е казал ветеринаря сериозно бихбсе замислила над компетентността му и не бих стъпила повече при него.

# 99
  • под тепетата
Коте, две Лилита са бре! Wink
Тоз ветеринар ма уби!
И Мокка и щерката са един път! Наблюдавала съм няколко овчарки на аджилити. Е, няма такава радост! Как смогваха и да търчат, и да скачат, че и да джафкат едновременно! Личеше си, с колко кеф правят всичко. Едните бяха на Весела от София, другата на едно момиче ( май беше украинка), което живее в северна България.

# 100
  • sf
Банда, черпя ви с един Нейо по случай рождения ми ден! 😁

# 101
  • под тепетата
Жива да си , здрава да си, donsita! Почерпката е страхотна, както и тортата!

# 102
donsi жива и здрава да си 🤗
По темата за кастрацията май е по-добре да не се включвам, че може някой да се обиди. Само едни ще кажа, не придавайте на кучетата си човешки качества. Те няма да се възприемат като по-малко кучета ако са кастрирани, нито ще си мислят, че са "осакатени", както всъщност мислите вие.

Такаа, добре дошли на новите сладки муцуни. Страхотни снимки както винаги споделяте 🤗

И един маймун заспал на ръката ми:

# 103
  • София
ЧРД, Донсита! Здраве, радост и късмет! Нейо е един път! Flowers Rose

# 104
  • гр.Варна
https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.28571b3cf8fa6a7cda24cce3bcd0a … Bse5wnwIPH8a3M%3d Донси. Здраве и усмивки желая от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт